Research article

Management of in-Amphora “Trebbiano Toscano” Wine Production: Selection of Indigenous Saccharomyces cerevisiae Strains and Influence on the Phenolic and Sensory Profile / Guerrini, Simona; Barbato, Damiano; Mangani, Silvia; Ganucci, Donatella; Buscioni, Giacomo; Galli, Viola; Triossi, Andrea; Granchi, Lisa. - In: FOODS. - ISSN 2304-8158. - ELETTRONICO. - 12:(2023), pp. 2372.1-2372.21. [10.3390/foods12122372]

Management of in-Amphora “Trebbiano Toscano” Wine Production: Selection of Indigenous Saccharomyces cerevisiae Strains and Influence on the Phenolic and Sensory Profile

Barbato, Damiano;Ganucci, Donatella;Galli, Viola
;
Granchi, Lisa
2023

Abstract

Research article
2023
12
1
21
Goal 9: Industry, Innovation, and Infrastructure
Goal 12: Responsible consumption and production
Guerrini, Simona; Barbato, Damiano; Mangani, Silvia; Ganucci, Donatella; Buscioni, Giacomo; Galli, Viola; Triossi, Andrea; Granchi, Lisa
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificatore per citare o creare un link a questa risorsa: https://hdl.handle.net/2158/1315991
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 1
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 1
social impact