Seafood from catch and aquaculture for a sustainable supply
Influence of dietary intake of differently fed sea bream on lipid and hemorheological parameters / F. SOFI; F. CESARI; A.M. GORI; L. MANNINI; G. PARISI; G. GIORGI; I. GALIGANI; R. ABBATE; G.F. GENSINI; B.M. POLI. - STAMPA. - (2008), pp. 126-126. (Intervento presentato al convegno 38th WEFTA Meeting tenutosi a Firenze (Italy) nel 17-19 September 2008).
Influence of dietary intake of differently fed sea bream on lipid and hemorheological parameters
SOFI, FRANCESCO;GORI, ANNA MARIA;PARISI, GIULIANA;GALIGANI, ILARIA;ABBATE, ROSANNA;GENSINI, GIAN FRANCO;POLI, BIANCA MARIA
2008
Abstract
Seafood from catch and aquaculture for a sustainable supplyFile in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.