GALIGANI, ILARIA

GALIGANI, ILARIA  

Scienze e Tecnologie Agrarie, Alimentari, Ambientali e Forestali (DAGRI)  

Mostra records
Risultati 1 - 19 di 19 (tempo di esecuzione: 0.046 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
. Nutritional characteristics and quality of eggs from laying hens fed on a diet supplemented with chestnut tannin extract (Castanea sativa Miller) 2016 Minieri, Sara; Buccioni, Arianna; Serra, Andrea; Galigani, Ilaria; Pezzati, A; Rapaccini, S; Antongiovanni, Mauro.
Body and morphology differences in abalone (Haliotis tuberculata Linnæus) fed with macroalgae and artificial diet 2005 G. PARISI; G. GIORGI; A. BONELLI; I. GALIGANI; M. VOLTERRANI; E. FRANCHI
Characterization of morphological, reproductive, and productive performances of Mugellese breed: an update of knowledge 2023 Federica Mannelli, Arianna Buccioni, Ilaria Galigani, Matteo Daghio, Federica Scicutella
Cinta Senese protein requirements from 30 to 65 kg: effects of different dietary protein levels on slaughtering traits and protein deposition indexes 2019 Chiara Aquilani, Francesco Sirtori, Oreste Franci, Ilaria Galigani, Antonio Pezzati, Carolina Pugliese
Confronto della produttivita' tra conigli tunisini e loro prodotti di incrocio con Fulvo di Borgogna 1990 I. GALIGANI; L. TURCO; A. MARTINI
Effect of chestnut tannins and short chain fatty acids as anti-microbials and as feeding supplements in broilers rearing and meat quality 2019 MANNELLI FEDERICA, MINIERI SARA, TOSI GIOVANNI, SECCI GIULIA, DAGHIO MATTEO, MASSI PAOLA, FIORENTINI LAURA, GALIGANI ILARIA, LANCINI SILVANO, RAPACCINI STEFANO, ANTONGIOVANNI MAURO, MANCINI SIMONE, BUCCIONI ARIANNA.
Effect of sex and refrigerated storage on quality characteristics of Procambarus clarkii (Girard) 2007 G. PARISI; E. D’AGARO; I. GALIGANI; G. GIORGI
Effect of sex on morphological, biochemical and merchantable characteristics of Procambarus clarkii (Girard) stored in refrigerated condition 2005 G. PARISI; E. D'AGARO; I. GALIGANI; A. BONELLI
Effects of cooking on textural properties on meagre (Argyrosomus regius) fillets from two different methods of rearing (tanks and cages) 2011 R.MARTELLI; P.LUPI; G.GIORGI; C. TRIBERTI; I.GALIGANI; G.PARISI
Influence of dietary intake of differently fed sea bream on lipid and hemorheological parameters 2008 F. SOFI; F. CESARI; A.M. GORI; L. MANNINI; G. PARISI; G. GIORGI; I. GALIGANI; R. ABBATE; G.F. GENSINI; B.M. POLI
La pecora dell’Amiata 2011 A. Giorgetti; F. Ciani; C. Sargentini; R. Tocci; S. Gallai; A. Martini; I. Galigani
Monobutirryne: a novel feed additive in the diet of broiler chickens. 2010 M. Antongiovanni; A. Buccioni; S. Minieri; I. Galigani; S. Rapaccini
Morphological, biochemical and merchantable characteristics in Astacus astacus, Astacus leptodactylus and Procambarus clarkii 2005 G. PARISI; I. GALIGANI; A. BONELLI; E. D'AGARO
Morphological, nutritional and safety traits of bluefin tuna (Thunnus thynnus) reared in floating cages 2007 G. PARISI; M. MECATTI; P. LUPI; G. GIORGI; D. MICHELOTTI; I. GALIGANI; B.M. POLI
Physical and organoleptic traits in commercial size bluefin tuna (Thunnus thynnus) reared in floating cage 2007 M. MECATTI; P. LUPI; G. PARISI; G. GIORGI; D. MICHELOTTI; I. GALIGANI; B.M. POLI
Recupero e ottimizzazione del metodo tradizionale di produzione del formaggio pecorino con latte di Pecora dell’Amiata e delle Crete senesi. 2011 A. Giorgetti; F. Ciani; C. Sargentini; R. Tocci; S. Gallai; A. Martini; I. Galigani
Simple morphometric measures for a routine reliable estimate of sea bass yield and body/muscle adiposity indexes 2006 B.M. POLI; G. PARISI; G. GIORGI; I. GALIGANI; D. MICHELOTTI; L. COSTANTINI
Studio dei parametri morfologici/merceologici e di adiposità generale della Spigola allevata ad Orbetello per l’individuazione di indici semplici, non distruttivi e poco costosi, utili alla definizione di standard di qualità da utilizzare in schemi di certificazione 2008 B.M. POLI; G. PARISI; G. GIORGI; I. GALIGANI; D. MICHELOTTI; A. BONELLI; L. COSTANTINI
Transfer of dietary fatty acids from butyric acid fortified canola oil into the meat of broilers 2009 M. ANTONGIOVANNI; S. MINIERI; A. BUCCIONI; I. GALIGANI; S. RAPACCINI