Sfoglia per Autore
Incremento de la resistencia al corte de suelos modificados químicamente
2011 T. Palancar; D. Jorajuría; P. Spugnoli; L. M. Draghi
Oil crop sustainability assessment: three years of Brassica napus L. cultivation in North East Italy for biodiesel production.
2011 D’Avino L.; Lazzeri L.; Rampin E.; Zanetti F.; Spugnoli P.; Dainelli R.; Mosca G.
LCA/Life Cycle Assessment
2011 P. Spugnoli; F. Baldi
Malaxation of olive paste under sealed conditions
2011 P. Masella; A. Parenti; P. Spugnoli; L. Calamai
A Predictive Classification Model for the Management of Virgin Olive Oil Filtration at Industrial Scale
2011 P. Masella; A. Parenti; P. Spugnoli; F. Baldi; A. Mattei
Dough buoyancy to monitor bread production process
2012 A. Parenti; L. Guerrini; P. Spugnoli
Sustainability of sunflower cultivation for biodieselproduction in Tuscany within the EU Renewable EnergyDirective
2012 P. Spugnoli; R. Dainelli; L. D’Avino; M. Mazzoncini; L. Lazzeri.
Vertical centrifugation of virgin olive oil under inert gas
2012 P. Masella; A. Parenti; P. Spugnoli; L. Calamai;
Glass bottles of different sizes for the packaging of virgin olive oil: influence on shelf life
2012 P. Masella; A. Parenti; P. Spugnoli
Studio di filiere agricole sostenibili per la produzione di balle di paglia da costruzione - Risultati preliminari
2013 Leonardo Conti; Riccardo Dainelli; Paolo Pellegrini; Paolo Spugnoli ; Luca Bonotti
Il ruolo dei coprodotti nella sostenibilità di filiere bioenergetiche: confronto tra filiere di colza e carinata
2013 L. D’Avino; R. Dainelli; L. Lazzeri; P. Spugnoli
Steel sieves filter and stripping for the quality of extra virgin olive oil
2013 Alessandro Parenti; Lorenzo Guerrini; Marzia Migliorini; Chiara Cherubini; Matteo Giusti; Paolo Spugnoli
Environmental comparison of draught animal and tractor power
2013 P. Spugnoli; R. Dainelli
A new method for Espresso Coffee brewing: Caffè Firenze
2013 Alessandro Parenti;Lorenzo Guerrini;Piernicola Masella;Riccardo Dainelli;Paolo Spugnoli
Comparison between two filtration techniques for red wines
2014 Lorenzo Guerrini; Piernicola Masella; Silvia Spinelli; Niccolò Del Chiappa; Fabio Baldi; Paolo Spugnoli; Alessandro Parenti
Analisi d'impatto ambientale per tre sistemi di confezionamento dell'olio extra vergine di oliva di qualità
2014 GUISO A; PARENTI A; MASELLA P; GUERRINI L; BALDI F; SPUGNOLI P.
Comparison of two grapes shrivels techniques: mechanical ventilation and dehumidification
2014 Piernicola Masella; Lorenzo Guerrini; Fabio Baldi; Paolo Spugnoli; Alessandro Parenti
Energetic and economic viability of olive stone recovery as a renewable energy source: a Southern Italy case study
2014 Alessandro Parenti;Piernicola Masella;Lorenzo Guerrini;Antonio Guiso;Paolo Spugnoli
Stabilizzazione della qualità dell’olio extravergine di oliva
2014 Lorenzo Guerrini; Alessandro Parenti; Antonio Guiso; Paolo Spugnoli
Comparison of espresso coffee brewing techniques
2014 Alessandro Parenti;Lorenzo Guerrini;Piernicola Masella;Silvia Spinelli;Luca Calamai;Paolo Spugnoli
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile