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Caratteristiche nutritive di essenze pascolate della Tunisia meridionale
1990 A. GIORGETTI; A. SCAPPINI; A. TANI; B.M. POLI; A. PEZZATI
VALORE PROTEICO DELLE FARINE DI SOIA E CARNE E DEI PANELLI DI GIRASOLE E COCCO NELL'ALIMENTAZIONE DI AGNELLI
1997 M.P. PONZETTA; M. ANTONGIOVANNI; M. DI PIRRO; A. PEZZATI.
Physical and chemical traits of meat and fat of Large White x Cinta Senese pigs reared outdoor and indoor.
1999 G. CAMPODONI; A. PEZZATI; D. BENVENUTI; C. PUGLIESE
Effect of different protein percentage of diets on growth and carcass traits of Cinta Senese pigs
2001 G. CAMPODONI; A. PEZZATI; A. ACCIAIOLI; C. PUGLIESE
Effects of elevated atmospheric carbon dioxide concentration on floristic composition and forage quality of Mediterranean grassland
2003 A. RASCHI; A. MARTINI; A. PEZZATI; F. ALBANITO; M. LANINI; F. SELVI
Il pascolo come risorsa indispensabile per la zootecnia biologica.
2009 A.Martini; C.Sargentini; R.Tocci; A.Pezzati; A.Giorgetti
Studi preliminari sulla qualità dello zoccolo del Cavallino di Monterufoli. Preliminary studies on Monterufoli pony hoof quality.
2009 C. SARGENTINI; R. TOCCI.; A. GIORGETTI; A. BENEDETTINI; A. PEZZATI; D. BENVENUTI
Changes in conjugated linoleic acid and C18:1 isomers profile during the ripening of Pecorino Toscano cheese produced with raw milk
2012 Buccioni, A.; Minieri, S.; Conte, G.; Benvenuti, D.; Pezzati, A.; Antongiovanni, M.; Rapaccini, S.; Mele, M.
Effect of Quebracho tannin extract on soybean and linseed oil biohydrogenation by solid associated bacteria: An in vitro study
2014 Sara, Minieri; Arianna, Buccioni; Stefano, Rapaccini; Antonio, Pezzati; Doria, Benvenuti; Andrea Serra; Marcello Mele
Morphological, chemical-physical and mineralogical characteristics on hoof of Anglo-Arabian and Maremmano Horses and discriminant analysis (PCA) on mineral content
2015 Clara, Sargentini; Roberto, Tocci; Antonio, Pezzati; Doria, Benvenuti; Andrea, Martini
Effect of slaughter weight on meat quality in two pig genotypes
2015 Sirtori, Francesco; Pezzati, Antonio; Doria, Benvenuti; Franci, Oreste; Pugliese, Carolina
Valorisation of horse mackerel, a discard fish
2016 Secci, Giulia; Borgogno, Monica; Benvenuti, Doria; Pezzati, Antonio; Parisi, Giuliana
. Nutritional characteristics and quality of eggs from laying hens fed on a diet supplemented with chestnut tannin extract (Castanea sativa Miller)
2016 Minieri, Sara; Buccioni, Arianna; Serra, Andrea; Galigani, Ilaria; Pezzati, A; Rapaccini, S; Antongiovanni, Mauro.
Characterization of meat from Pecora dell’Amiata and Pomarancina light lamb slaughtered at 20 kg of live weight
2017 Tocci, Roberto; Pippi, Eleonora; Campostrini, Matteo; Martini, Andrea; Bozzi, Riccardo; Benvenuti, Doria; Bonelli, Antonio; Pezzati, Antonio; Sargentini, Clara
Effects of salting time on seasoned meat in two pig genotypes
2017 Sirtori, Francesco; Bozzi, Riccardo; Crovetti, Alessandro; Aquilani, Chiara; Pezzati, Antonio; Bonelli, Antonio; Pugliese, Carolina
Application of FT- NIRS to estimate chemical components of freeze-dry herbages of Tuscany natural pasture
2017 Parrini, Silvia; Acciaioli, Anna; Pezzati, Antonio; Benvenuti, Doria; Bozzi, Riccardo
Effect of chestnut tannin extract (Castanea sativa Miller) on the proliferation of Cladosporium cladosporioides on sheep cheese rind during the ripening
2017 Messini, Anna; Buccioni, Arianna; Minieri, Sara; Mannelli, Federica; Mugnai, Laura; Viti, Carlo; Pezzati, Antonio; Rapaccini, Stefano
Hoof quality of Anglo-Arabian and Haflinger horses
2017 Tocci, Roberto; Sargentini, Clara; Martini, Andrea; Andrenelli, Luisa; Pezzati, Antonio; Benvenuti, Doria; Giorgetti, Alessandro
Effects of Protein Restriction on Performances and Meat Quality of Cinta Senese Pig Reared in an Organic System
2019 Aquilani, Chiara; Sirtori, Francesco; Franci, Oreste; Acciaioli, Anna; Bozzi, Riccardo; Pezzati, Antonio; Pugliese, Carolina
Evolution of the volatile compounds along curing in Semimembranosus muscle of the Toscano ham
2019 Chiara Aquilani, Francesco Sirtori, Corrado Dimauro, Riccardo Bozzi, Oreste Franci, Luca Calamai, Anna Acciaioli, Antonio Pezzati, Carolina Pugliese
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Caratteristiche nutritive di essenze pascolate della Tunisia meridionale | 1990 | A. GIORGETTI; A. SCAPPINI; A. TANI; B.M. POLI; A. PEZZATI | |
VALORE PROTEICO DELLE FARINE DI SOIA E CARNE E DEI PANELLI DI GIRASOLE E COCCO NELL'ALIMENTAZIONE DI AGNELLI | 1997 | M.P. PONZETTA; M. ANTONGIOVANNI; M. DI PIRRO; A. PEZZATI. | |
Physical and chemical traits of meat and fat of Large White x Cinta Senese pigs reared outdoor and indoor. | 1999 | G. CAMPODONI; A. PEZZATI; D. BENVENUTI; C. PUGLIESE | |
Effect of different protein percentage of diets on growth and carcass traits of Cinta Senese pigs | 2001 | G. CAMPODONI; A. PEZZATI; A. ACCIAIOLI; C. PUGLIESE | |
Effects of elevated atmospheric carbon dioxide concentration on floristic composition and forage quality of Mediterranean grassland | 2003 | A. RASCHI; A. MARTINI; A. PEZZATI; F. ALBANITO; M. LANINI; F. SELVI | |
Il pascolo come risorsa indispensabile per la zootecnia biologica. | 2009 | A.Martini; C.Sargentini; R.Tocci; A.Pezzati; A.Giorgetti | |
Studi preliminari sulla qualità dello zoccolo del Cavallino di Monterufoli. Preliminary studies on Monterufoli pony hoof quality. | 2009 | C. SARGENTINI; R. TOCCI.; A. GIORGETTI; A. BENEDETTINI; A. PEZZATI; D. BENVENUTI | |
Changes in conjugated linoleic acid and C18:1 isomers profile during the ripening of Pecorino Toscano cheese produced with raw milk | 2012 | Buccioni, A.; Minieri, S.; Conte, G.; Benvenuti, D.; Pezzati, A.; Antongiovanni, M.; Rapaccini, S.; Mele, M. | |
Effect of Quebracho tannin extract on soybean and linseed oil biohydrogenation by solid associated bacteria: An in vitro study | 2014 | Sara, Minieri; Arianna, Buccioni; Stefano, Rapaccini; Antonio, Pezzati; Doria, Benvenuti; Andrea Serra; Marcello Mele | |
Morphological, chemical-physical and mineralogical characteristics on hoof of Anglo-Arabian and Maremmano Horses and discriminant analysis (PCA) on mineral content | 2015 | Clara, Sargentini; Roberto, Tocci; Antonio, Pezzati; Doria, Benvenuti; Andrea, Martini | |
Effect of slaughter weight on meat quality in two pig genotypes | 2015 | Sirtori, Francesco; Pezzati, Antonio; Doria, Benvenuti; Franci, Oreste; Pugliese, Carolina | |
Valorisation of horse mackerel, a discard fish | 2016 | Secci, Giulia; Borgogno, Monica; Benvenuti, Doria; Pezzati, Antonio; Parisi, Giuliana | |
. Nutritional characteristics and quality of eggs from laying hens fed on a diet supplemented with chestnut tannin extract (Castanea sativa Miller) | 2016 | Minieri, Sara; Buccioni, Arianna; Serra, Andrea; Galigani, Ilaria; Pezzati, A; Rapaccini, S; Antongiovanni, Mauro. | |
Characterization of meat from Pecora dell’Amiata and Pomarancina light lamb slaughtered at 20 kg of live weight | 2017 | Tocci, Roberto; Pippi, Eleonora; Campostrini, Matteo; Martini, Andrea; Bozzi, Riccardo; Benvenuti, Doria; Bonelli, Antonio; Pezzati, Antonio; Sargentini, Clara | |
Effects of salting time on seasoned meat in two pig genotypes | 2017 | Sirtori, Francesco; Bozzi, Riccardo; Crovetti, Alessandro; Aquilani, Chiara; Pezzati, Antonio; Bonelli, Antonio; Pugliese, Carolina | |
Application of FT- NIRS to estimate chemical components of freeze-dry herbages of Tuscany natural pasture | 2017 | Parrini, Silvia; Acciaioli, Anna; Pezzati, Antonio; Benvenuti, Doria; Bozzi, Riccardo | |
Effect of chestnut tannin extract (Castanea sativa Miller) on the proliferation of Cladosporium cladosporioides on sheep cheese rind during the ripening | 2017 | Messini, Anna; Buccioni, Arianna; Minieri, Sara; Mannelli, Federica; Mugnai, Laura; Viti, Carlo; Pezzati, Antonio; Rapaccini, Stefano | |
Hoof quality of Anglo-Arabian and Haflinger horses | 2017 | Tocci, Roberto; Sargentini, Clara; Martini, Andrea; Andrenelli, Luisa; Pezzati, Antonio; Benvenuti, Doria; Giorgetti, Alessandro | |
Effects of Protein Restriction on Performances and Meat Quality of Cinta Senese Pig Reared in an Organic System | 2019 | Aquilani, Chiara; Sirtori, Francesco; Franci, Oreste; Acciaioli, Anna; Bozzi, Riccardo; Pezzati, Antonio; Pugliese, Carolina | |
Evolution of the volatile compounds along curing in Semimembranosus muscle of the Toscano ham | 2019 | Chiara Aquilani, Francesco Sirtori, Corrado Dimauro, Riccardo Bozzi, Oreste Franci, Luca Calamai, Anna Acciaioli, Antonio Pezzati, Carolina Pugliese |
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