Sfoglia per Autore
Characterization of Prune (Prunus domestica L., europaea) fruits as a source of polyphenolic nutraceuticals within an innovative fruit processing chain
2014 Bargiacchi, Enrica; Pinelli, Patrizia; Scardigli, Arianna; Miele, Sergio; Romani, Annalisa
SUSTAINABLE DYEING METHODS FOR MANAGING TINEOLA BISSELLIELLA (HUMMEL) INFESTATIONS OF WOOLEN FABRICS
2015 Verdinelli, Marcello; Cossu, Simone; Fois, Xenia; Vagnoni, Enrico; Camilli, Francesca; Pinelli, Patrizia; Scardigli, Arianna; Campo, Margherita; Romani, Annalisa
SUSTAINABLE PRODUCTIVE PROCESSES OF POLYPHENOL STANDARDIZED FRACTIONS
2015 Romani, Annalisa; Arianna, Scardigli; Margherita, Campo; Marco, Romani; Patrizia, Pinelli
Global analysis of Type Three Secretion System and Quorum Sensing inhibition of Pseudomonas savastanoi by polyphenols extracts from vegetable residues
2016 Biancalani, C; Cerboneschi, M; Tadini-Buoninsegni, F; Campo, M; Scardigli, A; Romani, A; Tegli, S.
Cherry characterization: an analytical integrated approach
2016 Francesca, Ieri; Pamela, Vignolini; Arianna, Scardigli; Marzia, Innocenti; Stefano, Mancuso; Elisa, Masi; Annalisa, Romani
Circular Economy as a New Model for the Exploitation of the Agroindustrial Biomass
2016 Romani, Annalisa; Scarnicci, Manuela Ciani; Scardigli, Arianna; Paiano, Annarita
Romani A., Vita C., Campo M., Scardigli A.; 2016 " Recupero di sottoprodotti agroindustriali: un modello di economia circolare". Tecnologie Alimentari Sistemi per il Produttore, Anno XXVII n. 5, p 50-55
2016 Romani, A.; Vita, C.; Campo, M.; Scardigli, A
An environmentally friendly process for the production of extracts rich in phenolic antioxidants from Olea europaea L. and Cynara scolymus L. matrices
2017 Romani, Annalisa; Scardigli, Arianna; Pinelli, Patrizia
HPLC-MS, GC-MS and GCxGC-MS characterization of a Georgian Saperavi wine obtained by Qvevri winemaking method
2017 Ieri F., Scardigli A., Campo M., Villanelli F., Jurkhadze K., Romani A.
Oleuropein, the Main Polyphenol of Olea europaea Leaf Extract, Has an Anti-Cancer Effect on Human BRAF Melanoma Cells and Potentiates the Cytotoxicity of Current Chemotherapies
2018 Jessica Ruzzolini, Silvia Peppicelli, Elena Andreucci , Francesca Bianchini , Arianna Scardigli , Annalisa Romani , Giancarlo La Marca , Chiara Nediani , Lido Calorini
Ingredienti alimentari innovativi ottenuti da sottoprodotti del settore agronomico con tecnologia green
2018 Scardigli A., Vita C., Masci C., Vignolini P., Romani A.,
Oleuropein affects braf melanoma cells and potentiates chemotherapy cytotoxicity
2018 JESSICA RUZZOLINI, SILVIA PEPPICELLI, FRANCESCA BIANCHINI, ELENA ANDREUCCI, ARIANNA SCARDIGLI, ANNALISA ROMANI, CHIARA NEDIANI, LIDO CALORINI
AN INTEGRATED APPROACH OF GREEN CHEMISTRY AND CIRCULAR ECONOMY FOR THE VALORIZATION OF AGRO-INDUSTRIAL BY-PRODUCTS
2018 Bernini R., Santi L., Pannucci E., Clemente M., Campo M., Scardigli A., Romani, A.
Caratterizzazione ed uso di estratti vegetali e pigmenti naturali per il settore arredo, arredo-tessile e moda
2018 Vita C., Scardigli A., Vignolini P., Cassiani C., Romani A.,
CHARACTERIZATION AND VALORIZATION OF INNOVATIVE ENOLOGICAL AND NUTRITIONAL PRODUCTS FROM CULTIVAR OF GEORGIAN GRAPES VINIFIED IN QVEVRI
2018 Ieri F., Campo M., Scardigli A., Urciuoli S., Jurkhadze K., Romani A.
Effect of replacement of synthetic vs. Natural curing agents on quality characteristics of cinta senese frankfurter-type sausage
2020 Parrini S.; Sirtori F.; Acciaioli A.; Becciolini V.; Crovetti A.; Franci O.; Romani A.; Scardigli A.; Bozzi R.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile