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Microbial proteins production from grape marc slurry
1987 M. Moresi; E. Monteleone; A. Trunfio
Growth-rate of Debaryomyces hansenii on acid hydrolyzate of grape pomace
1988 M. Moresi; E. Monteleone; A. Trunfio
Economic feasibility of microbial biomass production from acid hydrolysate of grape marc
1988 M. Moresi; E. Monteleone; A. Trunfio
Produzione di vini novelli per macerazione carbonica di uve Aglianico: vinificazione in bianco del mostro di spremitura e schema di processo
1989 E. Monteleone; M. Moresi; E. Parente
Produzione di vini novelli per macerazione carbonica di uve Aglianico: cinetica del metabolismo anaerobico
1989 E. Monteleone; M. Moresi; E. Parente
Kinetics of continuous maize starch fermentation by Schwanniomyces castelii
1989 M. Moresi; E. Monteleone; A. Trunfio
Optimization of polygalacturonase production by Aureobasidium pullulans on orange peel waste
1989 M. Petruccioli; E. Monteleone; F. Federici
Noveau wine production from carbonic maceration of aglianico grapes: Modelling of polyphenols diffusion and wine fermentation
1990 M. Moresi; M. Di Matteo; E. Monteleone; E. Parente
Impiego delle metodologie chemiometriche per l'interpretazione dei dati sensoriali
1992 M. Bertuccioli; I. Rosi; E. Monteleone; F. Galgano
Identificazione e controllo dei parametri di qualità del vino. L'esempio dell'Aglianico del Vulture
1992 E. Monteleone; I. Rosi; M. Salicone; M. Bertuccioli
Analisi ed interpretazione dei dati sensoriali
1993 M. Bertuccioli; E. Monteleone; A. Carlucci
Sensory and instrumental measurement of olive oil aroma
1993 M. Bertuccioli; E. Monteleone; G. Caporale; E. Pagliarini
Fermentation and skin contact time effects on quality of Aglianico wine
1993 I. Rosi; E. Monteleone; E. Dinardo; M. Bertuccioli
Il Profilo di Qualità dell'Olio di Oliva Vergine
1995 M. Bertuccioli; E. Monteleone
Rapid extraction and determination of phenols in extra virgin olive oil
1995 F. Favati; G. Caporale; E. Monteleone; M. Bertuccioli
Optimization of virgin olive oil quality in relation to fruit ripening and storage
1995 E. Monteleone; G. Caporale; L. Lencioni; F. Favati; M. Bertuccioli
Progress in Preference Mapping
1996 M. Bertuccioli; E. Monteleone; E. Pagliarini
New method for preference mapping
1996 M. Bertuccioli; E. Monteleone; E. Pagliarini
Prediction of vergin olive oil sensory profile
1996 E. Monteleone; G. Caporale; A. Carlucci; M. Bertuccioli
Metodo di indagine per la caratterizzazione delle biodiversità dei lieviti per uso enologico.
1997 P. Romano; R. Marchese; M. Paraggio; G. Caporale; E. Monteleone
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