ACCIAIOLI, ANNA
ACCIAIOLI, ANNA
Scienze e Tecnologie Agrarie, Alimentari, Ambientali e Forestali (DAGRI)
Accuracy of estimates of in vivo digestibility values by means of in vitro laboratory techniques
1995 M. ANTONGIOVANNI; A. ACCIAIOLI
Agricultural landscape modification and land food footprint from 1970 to 2010: A case study of Sardinia, Italy
2019 Ginevra Virginia Lombardi, Rossella Atzori , Anna Acciaioli , Biagio Giannetti , Silvia Parrini , Gengyuan Liu
Analisi storica ed attuale della razza Cinta Senese.
1997 G. CAMPODONI; G. GANDINI; O. FRANCI; A. ACCIAIOLI; R. BOZZI
Anatomical characteristics of carcasses from young bulls of different breeds.
1990 M. LUCIFERO; A. GIORGETTI; A. MARTINI; A. ACCIAIOLI; C. SARGENTINI
Anatomical characteristics of chianini young bulls as influenced by age and nutritive level
1993 A. GIORGETTI; O. FRANCI; A. ACCIAIOLI; C. PUGLIESE; R. FUNGHI; C. SARGENTINI; A. MARTINI
Apparent balance of nitrogen and phosphorus in dairy farms in Mugello (Italy).
2007 L. Giustini L.; A. Acciaioli; G. Argenti
Apparent balance of nitrogen in organic and conventional dairy farms in Tuscany (Central Italy). ).
2008 L. Giustini; G. Argenti; A. Acciaioli
Apparent digestibility and nitrogen balance in Cinta Senese and Large White pig
2001 G. CAMPODONI; A. ACCIAIOLI; C. PUGLIESE; L. PIANACCIOLI
Application of FT- NIRS to estimate chemical components of freeze-dry herbages of Tuscany natural pasture
2017 Parrini, Silvia; Acciaioli, Anna; Pezzati, Antonio; Benvenuti, Doria; Bozzi, Riccardo
Application of two models to the lactation curve of Massese ewes.
1999 O. FRANCI; C. PUGLIESE; A. ACCIAIOLI; G. PARISI; M. LUCIFERO
Aseasonal sheep and goat milk production in the Mediterranean area: Physiological and technical insights
2015 Todaro, M.; Dattena, M.; Acciaioli, A.; Bonanno, A.; Bruni, G.; Caroprese, M.; Mele, M.; Sevi, A.; Marinucci, M. Trabalza
Associative effect between straw and maize gluten feed in rations for growing lambs
1995 M. ANTONGIOVANNI; A. ACCIAIOLI; O. FRANCI; R. BRUNI; A. MARTINI
Caratteristiche alla macellazione, conformazione e distribuzione dei tagli commerciali della carcassa di vitelloni Chianini e derivati.
1991 M. LUCIFERO; A. GIORGETTI; A. ACCIAIOLI; C. SARGENTINI
Caratteristiche chimiche, fisiche e dietiche delle carni di bovini chianini
1997 M. LUCIFERO; A. GIORGETTI; B.M. POLI; R. FUNGHI; R. BOZZI; A. MARTINI; C. SARGENTINI; A. ACCIAIOLI; C. PUGLIESE
Caratteristiche degli allevamenti ovini da latte in alcune province della Toscana.
1991 M. LUCIFERO; A. ACCIAIOLI; A. MARTINI; C. SARGENTINI
Caratteristiche del vitellone Chianino a 12 e a 20 mesi di età. Parametri fisici e componenti azotate della carne.
1993 B.M. POLI; C. PUGLIESE; G. PARISI; R. BOZZI; R. FUNGHI; O. FRANCI; A. GIORGETTI; A. ACCIAIOLI; A. MARTINI; C. SARGENTINI
Caratteristiche del vitellone Chianino a 12 e a 20 mesi di età. Rilevi anatomo-istologici.
1993 O. FRANCI; A. GIORGETTI; A. ACCIAIOLI; A. MARTINI; C. SARGENTINI; R. FUNGHI; R. BOZZI; C. PUGLIESE
Caratteristiche del vitellone Chianino a 12 e a 20 mesi di età. Rilievi alla macellazione.
1993 A. GIORGETTI; O. FRANCI; C. SARGENTINI; A. MARTINI; R. FUNGHI; A. ACCIAIOLI; R. BOZZI; C. PUGLIESE; M. LUCIFERO
Caratteristiche della carcassa di vitelloni Chianini in funzione della concentrazione energetica della dieta e del peso di macellazione.
1990 A. GIORGETTI; M. LUCIFERO; A. ACCIAIOLI; A. MARTINI; C. SARGENTINI
Caratteristiche delle carcasse e delle carni del vitellone chianino a 12 e 20 mesi di età.
1993 A. GIORGETTI; M. LUCIFERO; B.M. POLI; O. FRANCI; A. MARTINI; A. ACCIAIOLI; C. SARGENTINI; G. PARISI; R. FUNGHI; R. BOZZI; C. PUGLIESE