GHISELLI, LISETTA

GHISELLI, LISETTA  

Scienze e Tecnologie Agrarie, Alimentari, Ambientali e Forestali (DAGRI)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 54 (tempo di esecuzione: 0.279 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Accumulation of cm proteins in old and new durum wheat cultivars under different nitrogen fertilization 2011 L.M. Rivera Ortiz; S. Benedettelli; L. Ghiselli; D. Lafiandra; S. Masci
Accumulo di nitrati nel basilico (Ocymum basilicum L.) in rapporto a diversi fattori colturali 1995 R. TESI; L. GHISELLI; R. TALLARICO
Agronomic and nutritional characteristics of three buckwheat cultivars under organic farming in three environments of the Garfagnana mountain district 2016 Ghiselli, Lisetta; Tallarico, Remigio; Mariotti, Marco; Romagnoli, Sigfrido; Baglio, Adriano P.; Donnarumma, Pasquale; Benedettelli, Stefano
Agronomic, nutritional and nutraceutical aspects of durum wheat (Triticum durum Desf.) cultivars under low input agricultural management 2013 G. Dinelli; I. Marotti; R. Di Silvestro; S. Bosi; V. Bregola; M. Accorsi; A. Di Loreto; Stefano Benedettelli; Lisetta Ghiselli; P. Catizone
Antioxidant and mineral element characterization in spontaneous hop (Humulus lupulus L.) in central Italy 2015 Ghiselli, L; Tallarico, R.; Romagnoli, S.; De Acutis, L.; Benedettelli, S.
Caratteristiche nutrizionali di varietà antiche di frumento tenero del  germoplasma della Toscana   2015 Ghiselli, Lisetta; Whittaker, Anne; Baglio, Adriano Pasqualino; Andrenelli, Luisa; Castioni, Francesca; Benedettelli, Stefano
Caratterizzazione di genotipi di mediche annuali spontanee da impiegare per il miglioramento e la sostenibilità dei pascoli nelle crete senesi 2009 R. Tallarico; L. Ghiselli; S. Romagnoli; S. Benedettelli; A. Pardini
Caratterizzazione di Prodotti Tipici per Origine Geografica: il Carciofo come Caso di Studio 2009 S. ROMAGNOLI; L. GHISELLI; M. MANZELLI; E. PALCHETTI; P. PINELLI; N. MULINACCI; S. BENEDETTELLI; V. VECCHIO
Caratterizzazione e valorizzazione della biodiversità in patata (Solanum tuberosum L.). 2001 L. GHISELLI; L. ANDRENELLI; S. BENEDETTELLI; V. VECCHIO
COMPARISON BETWEEN OLD AND MODERN WHEAT VARIETIES IN THE CONTEXT OF CLIMATE CHANGE: PRELIMINARY RESULTS FOR A STUDY IN TUSCANY [CONFRONTO TRA VARIETÀ ANTICHE E MODERNE DI FRUMENTO NEL CONTESTO DEL CAMBIAMENTO CLIMATICO: RISULTATI PRELIMINARI DI UNO STUDIO CONDOTTO IN TOSCANA] 2017 Padovan, G.; Ferrise, R.; Mancini, M.; Dibari, C.; Ghiselli, L.; Bindi, M.
Comparison of 4 Buckwheat Cultivars and 2 Planting Densities in 2 Mountain Places of Umbria (Central Italy) 2017 Ghiselli, Lisetta; Romagnoli, Sigfrido; Tallarico, Remigio; Concezzi, Luciano; Benedettelli, Stefano
Consumption of Buckwheat Products and Cardiovascular Risk Profile: A Randomized, Single-Blinded Crossover Trial 2016 F, Sofi; L, Ghiselli; M, Dinu; A, Whittaker; G, Pagliai; F, Cesari; C, Fiorillo; M, Becatti; A, Casini; S, Benedettelli
Contributo agli aggiornamenti agrotecnici della lenticchia (Lens esculenta Moench.) in Toscana 1996 R. TALLARICO; L. GHISELLI; A. PARDINI
Determination of phenolic compounds in modern and old varieties of durum wheat using liquid chromatography coupled with time-of-flight mass spectrometry 2009 DINELLI G.; SEGURA-CARRETERO A; DI SILVESTRO A.; MAROTTI I.; FU S.; BENEDETTELLI S.; GHISELLI L.; FERNÁNDEZ-GUTIÉRREZ A.
DEVELOPMENT OF NOVEL SSR MARKERS FROM A GENOMICMICROSATELLITE LIBRARY IN JATROPHA CURCAS L. 2009 C.G. ZUBIETA; L. GHISELLI; S. BENEDETTELLI; E. PALCHETTI
Effect of microtuber age on dormancy. 2002 V. VECCHIO; L. ANDRENELLI; E. PALCHETTI; L. GHISELLI
Effect of nitrogen interruption on in vitro tuberization and potato microtuber storage 2004 V. VECCHIO; L. GHISELLI; L. ANDRENELLI; S. BENEDETTELLI
Effect of pasta consumption obtained by an old Italian durum wheat variety on cardiovascular parameters: an intervention study 2013 L.Ghiselli; F.Sofi; A.Whittaker;A.M.Gori; A.Casini; R.Abbate; G.F.Gensini; G.Dinelli; I.Marotti; S.Benedettelli
Effect of short-term consumption of bread obtained by a selected healthy Italian grain variety on lipid, inflammatory and haemorheological variables 2008 Sofi, F.; Cesari, F.; Gori, A. M.; Mannini, L.; Ghiselli, L.;Benedettelli, S.; Vecchio, V.; Abbate, R.; Gensini, G. F.
Effects of short-term consumption of bread obtained by an old Italian grain variety on lipid, inflammatory, and haemorheological variables: an intervention study 2010 F.Sofi; L.Ghiselli; F.Cesari; AM.Gori; L.Mannini; A.Casini; C.Vazzana; V.Vecchio; GF.Gensini; R.Abbate; S.Benedettelli