PINELLI, PATRIZIA

PINELLI, PATRIZIA  

Statistica, Informatica, Applicazioni 'G. Parenti' (DiSIA)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 181 (tempo di esecuzione: 0.035 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
"La riduzione dell’impatto ambientale e il miglioramento del benessere umano visto come opportunità e non come vincolo" in ECONOMIA, AMBIENTE E SVILUPPO SOSTENIBILE 2014 Ciani Scarnicci, Manuela; Pinelli, Patrizia; Romani, Annalisa
"Prato Circular City": an integrated strategy to accelerate the circular urban transition through innovation, regeneration, cohesion 2021 Leonardo Borsacchi; Patrizia Pinelli; Daniela Tacconi
A rapid and non destructive method to assess grape anthocyanins in the vineyard under different seasonal and water conditions 2011 TUCCIO L.; REMORINI D.; PINELLI P.; FIERINI E.; TONUTTI P.; SCALABRELLI G.; AGATI A.
Adjustments of premises for the processing of Aloe vera in Fifa (Jordan), according to international standards 2020 Patrizia Pinelli; Leonardo Borsacchi
AN EASY, CHEAP AND SCALABLE METHOD TO CHECK FOR RADIOACTIVITY IN INPUT COMMODITIES AND RAW MATERIAL 2016 Alessandri, Stefano; Pinelli, Patrizia; Romani, Annalisa
An ecofriendly lipophilization of hydroxytyrosol present in industrial Olea europaea L. fractions obtained from olive oil by-products 2014 Bernini, Roberta; Carastro, Isabella; Santoni, Francesca; Miele, Sergio; Pinelli, Patrizia; Romani, Annalisa
An environmentally friendly process for the production of extracts rich in phenolic antioxidants from Olea europaea L. and Cynara scolymus L. matrices 2017 Romani, Annalisa; Scardigli, Arianna; Pinelli, Patrizia
An Optimal Design through a Compound Criterion for Integrating Extra Preference Information in a Choice Experiment: A Case Study on Moka Ground Coffee 2024 Rossella Berni; Nedka D. Nikiforova; Patrizia Pinelli
Analisi del contenuto polifenolico ed attività antiossidante di foglie di Myrtus communis L. 2002 Pinelli P.; Galardi C.; Mulinacci N.; Tattini M.; Vincieri F. F.; Romani A.
Analisi di Composti Polifenolici in Frutti e Foglie in Diverse Selezioni Varietali di Myrtus communis L. 2006 Romani A.; Pinelli P.; Arapitsas P.; Vignolini P.; Nieddu G.; Chessa E.
Analisi di estratti di piante tintorie ad uso coloranti tessili naturali 2007 A. Romani; P. Vignolini; P. Pinelli; P. Buzzini
Analisi HPLC e dosaggi rapidi di polifenoli in varietà edibili di Brassicaceae 2004 Vignolini P.; Romani A.; Dini M.G.; Pinelli P.; Heimler D.
Analisi HPLC/DAD e HPLC/MS di flavonoidi in diverse cultivar di soia biologica 2003 Vignolini P.; Heimler D.; Galardi C.; Pinelli P.; Vincieri F.F.; Romani A.
Analisi HPLC/DAD/MS di composti polifenolici in uve e vini di tre diverse cultivar di Vitis vinifera L. allevate nell’Agro Pontino 2008 Pinelli P.; Arapitzas P.; Ieri F.; Vignolini P.; Romani A.
Analysis of volatile compounds in powdered milk for infant nutrition by direct desorption (CIS4-TDU) and GC-MS 2015 Francesca, Ieri; Patrizia, Pinelli; Luca, Calamai; Federico, Marotta; Annalisa, Romani
Analysis of volatile compounds in solid samples of infant formula by direct desorption (CIS4-TDU) and GC-MS 2013 Ieri Francesca; Pinelli Patrizia; Calamai Luca; Marotta Federico; Romani Annalisa
Antimicrobial Activity of Natural or Synthetic Hydrolysable Tannins 2008 P. Buzzini; P. Arapitsas; M. Goretti; E. Branda; B. Turchetti; P. Pinelli; F. Ieri; A. Romani
Antimicrobial and Antiviral Activity of Hydrolysable Tannins 2008 P. Buzzini; P.Arapitsas; M. Goretti; E. Branda; B. Turchetti; P. Pinelli; F. Ieri; A. Romani
Antioxidant activity of galloyl quinic derivatives isolated from P. lentiscus leaves 2003 BARATTO M. C.; TATTINI M.; GALARDI C.; PINELLI P.; A. ROMANI; VISIOLI F.; BASOSI R.; POGNI R
Assesment of genetic diversity and estimation of caffeoyl quinic acids and flavonoids in Cynara cardunculus L. 2005 Pinelli P.; Agostini F.; Vignolini P.; Portis E.; Comino C.; Lanteri S.; Romani A.