Densimetric sorting of olives to control olive oil quality
Densimetric sorting of olives to control olive oil quality / Spadi A.; Corti F.; Angeloni G.; Calamai L.; Masella P.; Parenti A.. - In: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY. - ISSN 1438-9312. - ELETTRONICO. - (2024), pp. 0-0. [10.1002/ejlt.202400017]
Densimetric sorting of olives to control olive oil quality
Spadi A.;Corti F.
;Angeloni G.;Calamai L.;Masella P.;Parenti A.
2024
Abstract
Densimetric sorting of olives to control olive oil qualityFile in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Euro J Lipid Sci Tech - 2024 - Spadi - Densimetric sorting of olives to control olive oil quality.pdf
accesso aperto
Tipologia:
Pdf editoriale (Version of record)
Licenza:
Creative commons
Dimensione
242.59 kB
Formato
Adobe PDF
|
242.59 kB | Adobe PDF |
I documenti in FLORE sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.