Sfoglia per Autore
IDENTIFICATION AND QUANTITATION OF POLYPHENOLS IN LEAVES OF MYRTUS COMMUNIS L.
1998 A. ROMANI; P. PINELLI; N. MULINACCI; F. F. VINCIERI; M. TATTINI
OLIVE GROWING: POLYPHENOLIC PATTERN IN L. IN DIFFERENT CULTIVARS OF OLEA EUROPAEA L.
1998 A. Romani; N. Mulinacci ; P. Pinelli; F. F. Vincieri; A. Cimato.
Controllo di qualità di preparazioni fitoterapiche: il caso delle tinture
1998 A. Romani; P. Pinelli; M. Minunni; N. Mulinacci; F. F. Vincieri; M. Del Carlo; P. Mancini
Polyphenol content in five tuscany cultivars of Olea europaea L.
1999 ROMANI A.; MULINACCI N.; P. PINELLI; VINCIERI F. F.; CIMATO A.
Characterization of Matricaria recutita L. flower extracts by HPLC/MS and HPLC/DAD analysis
2000 N. MULINACCI; A. ROMANI; P. PINELLI; F. F. VINCIERI, D. PRUCHER
COMPARISON AMONG DIFFERENTIAL PULSE VOLTAMMETRY, AMPEROMETRIC BIOSENSOR AND HPLC/DAD ANALYSIS FOR POLYPHENOL DETERMINATION
2000 A. Romani; M. Minunni; N. Mulinacci; P. Pinelli; F. F. Vincieri; M. Del Carlo; M. Mascini
Manuale di corretta prassi igienica per il settore olivicolo-oleario
2000 Antonio Cimato; Patrizia Pinelli; Livia Rinaldi; Annalisa Romani
Flavonoids in glandular trichomes of Phillyrea latifolia L. (Oleaceae) play a key role in the mechanisms of acclimation to excess of solar radiation
2000 M. TATTINI; E. GRAVANO; P. PINELLI; N. MULINACCI; A. ROMANI
Self-assembling and antioxidant activity of some vitamin C derivatives
2000 LO NOSTRO, Pierandrea; Capuzzi, G.; Pinelli, Patrizia; Mulinacci, Nadia; Romani, Annalisa; Vincieri, FRANCO FRANCESCO
HPLC analysis of flavonoids and secoiridoids in leaves of Ligustrum vulgare L. (Oleaceae).
2000 A. ROMANI; P. PINELLI; N. MULINACCI; F. F. VINCIERI; E. GRAVANO; M. TATTINI
QUALI-QUANTITATIVE ANALYSIS AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF DIFFERENT POLYPHENOLIC EXTRACTS FROM OLEA EUROPAEA L. LEAVES
2000 P. Pinelli; C. Galardi; N. Mulinacci; F. F. Vincieri; M. Tattini; A. Romani
Polyphenolic Content In Olive Oil Waste Waters And Related Olive Samples.
2001 N. Mulinacci; A. Romani; C. Galardi; P. Pinelli; C. Giaccherini; F. F. Vincieri
HPLC and HRGC Analyses of Polyphenols and Secoiridoid in Olive Oil
2001 A. Romani; P. Pinelli; N. Mulinacci; C. Galardi; L. Liberatore; A. Cichelli
Stabilisation of natural anthocyanins by micellar systems
2001 N. MULINACCI; A. ROMANI; P. PINELLI; C. GIACCHERINI; S. GALLORI; F. VINCIERI
Identification and quantification of galloyl derivatives, flavonoid glycosides and anthocyanins in leaves of Pistacia lentiscus L
2002 ROMANI A; PINELLI P; GALARDI C; N. MULINACCI; TATTINI M
FLAVONOID METABOLITES IN SOYBEAN TISSUES
2002 A. ROMANI; P. VIGNOLINI; P. PINELLI; F. VINCIERI; D. HEIMLER
Un sensore amperometrico per il monitoraggio degli antociani durante il processo di vinificazione
2002 Parenti A.; Spugnoli P.; Del Carlo M.; Lanzarini F.; Galardi C.; Pinelli P.; Mulinacci N.; Innocenti M.; Romani A.
Caratterizzazione di alcune biodiversità e prodotti tipici toscani
2002 Romani A.; Pinelli P.; Galardi C.; Vignolini P.
Flavonoli e isoflavoni in Phaseolus vulgaris L. : cv. Zolfino
2002 Heimler D.; Vignolini P.; Pinelli P.; Romani A.
Polyphenols in greenhouse and open-air grown lettuce.
2002 D. HEIMLER; A. ROMANI; P. PINELLI; C. GALARDI; G. SANI; A. CIMATO
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile