DINNELLA, CATERINA

DINNELLA, CATERINA  

Scienze e Tecnologie Agrarie, Alimentari, Ambientali e Forestali (DAGRI)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 171 (tempo di esecuzione: 0.042 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A model system for biocatalysis involving macromolecular substrates 1992 C. Dinnella; G. Lanzarini; C. Palleschi
A new approach in TDS data analysis: A case study on sweetened coffee 2013 Caterina Dinnella; Camilla Masi;Tormod Naes; Erminio Monteleone
A new approach in Temporal Dominance of Sensation data analysis 2012 C. Masi; C. Dinnella; T. Naes; E. Monteleone
A temporary modification of salivary protein profile affects the individual responsiveness to astringent complex stimuli and the acceptance for phenol rich foods 2010 C.DInnella
L'acqua e la qualità degli alimenti 1998 E. Monteleone; C. Dinnella
Analisi sensoriale: una disciplina scientifica multidisciplinareLa scienza del cambiamento 2000 C. Dinnella; E. Monteleone
Applicazioni biotecnologiche degli enzimi pectici. Immobilizzazione di endopectinliasi per la degradazione di sostanze pectiche 1994 C.Dinnella
Appropriatezza di nuove linee genetiche per la produzione di prosciutti crudi a DOP in relazione alla specificità sensoriale dei prodotti 2011 C. Dinnella; G. Fia; M. Bertuccioli; E. Monteleone
Assessing the extent and timing of chemosensory impairments during COVID-19 pandemic 2021 Cecchetto, Cinzia; Di Pizio, Antonella; Genovese, Federica; Calcinoni, Orietta; Macchi, Alberto; Dunkel, Andreas; Ohla, Kathrin; Spinelli, Sara; Farruggia, Michael C; Joseph, Paule V; Menini, Anna; Cantone, Elena; Dinnella, Caterina; Cecchini, Maria Paola; D'Errico, Anna; Mucignat-Caretta, Carla; Parma, Valentina; Dibattista, Michele
Assessing the sensory performance of a new formulation sweetener by Temporal Dominance of Sensation 2010 C. Dinnella; M. Borgogno; C. Masi; G.P. Zoboli; G. Falanga; E. Monteleone
Associations between food neophobia and responsiveness to "warning" chemosensory sensations in food products in a large population sample 2018 Laureati, M.*; Spinelli, S.; Monteleone, E.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Cattaneo, C.; Proserpio, C.; De Toffoli, A.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Torri, L.; Peparaio, M.; Arena, E.; Bonello, F.; Condelli, N.; Di Monaco, R.; Gatti, E.; Piasentier, E.; Tesini, F.; Pagliarini, E.
Associations between human fungiform papillae and responsiveness to oral stimuli: Effects of individual variability, population characteristics, and methods for papillae quantification 2018 Piochi, Maria; Dinnella, Caterina; Prescott, John; Monteleone, Erminio
Astringency Perception and Heritability Among Young Finnish Twins 2011 O.Törnwall; C.Dinnella; K.Keskitalo-Vuokko; K.Silventoinen; M.Perola; E.Monteleone; J.Kaprio; H.Tuorila
Attentional bias for vegetables is negatively associated with acceptability and is related to sensory properties 2022 Agovi, Herdis; Pierguidi, Lapo; Dinnella, Caterina; Viggiano, Maria Pia; Monteleone, Erminio; Spinelli, Sara
Attitudes to Food In Italy: Evidences From Italian Taste Project 2020 Dinnella, Caterina; Spinelli, Sara; Monteleone, Erminio
Attività beta-glucosidasica ed esterasica di preparazioni enzimatiche commerciali per l'enologia 2011 G. Fia; C. Dinnella; I. Rosi
b-glucosidase and esterase activities of commercial enzyme preparations used in winemaking 2011 G. Fia; C. Dinnella; I. Rosi
Bioaccessibility and antioxidant activity stability of phenolic compounds from extra-virgin olive oils during in vitro digestion. 2007 C. Dinnella; P. Minichino; A. D'Andrea; E. Monteleone
Caffeine metabolism rate influences coffee perception, preferences and intake 2016 Masi, Camilla; Dinnella, Caterina; Pirastu, Nicola; Prescott, John; Monteleone, Erminio
Chemical and sensory characterization of monocultivar extra-virgin olive oils 2012 Dinnella, C.; Migliorini, M.; Recchia, A.; Cherubini, C.; Zanoni, B.; Trapani, S.; Gianni, G.; Monteleone, E.