Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 98
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Microvinificazioni con inoculi multi starter di lieviti non-Saccharomyces / Saccharomyces 2011 Romani C.; Domizio P.; Lencioni L.; Biondi Bartolini A.; Gobbi M; Mannazzu I.; Ciani M.
Polysaccharides and glycerol production by non-Saccharomyces wine yeasts 2011 Romani C.; Domizio P.; Lencioni L.; Gobbi M.; Comitini F.; Ciani M.; Mannazzu I.
Vin Santo 2011 Domizio, Paola; Lencioni, Livio
Influenza della temperatura nelle fermentazioni multi starter controllate 2011 Gobbi M.; Comitini F.; Romani C.; Domizio P.; Lencioni L.; Mannazzu I.; Ciani M.
Selected non-Saccharomyces wine yeasts in controlled multistarter fermentations with Saccharomyces cerevisiae 2011 Comitini, F.; Gobbi, M.; Domizio, Paola; Romani, Cristina; Lencioni, Livio; Mannazzu, I.; Ciani, M.
Potential spoilage non-Saccharomyces yeasts in mixed cultures with Saccharomyces cerevisiae 2011 Domizio, Paola; Romani, Cristina; Comitini, F.; Gobbi, M.; Ciani, M.; Lencioni, Livio; Mannazzu, I.
Outlining a future for non-Saccharomyces yeasts: Selection of putative spoilage wine strains to be used in association with Saccharomyces cerevisiae for grape juice fermentation 2011 Domizio, Paola; Romani, Cristina; Lencioni, Livio; Comitini, F.; Gobbi, M:; Mannazzu, I; Ciani, M.
Controlled mixed culture wine fermentations using non-Saccharomyces yeasts. 2012 Maurizio Ciani; Paola Domizio; Francesca Comitini
Miglioramento della qualita' dei vini mediante l'impiego di inoculi misti 2012 Domizio P.; L. Lencioni; C. Romani; M. Ciani; F. Comitini; M. Gobbi; I. Mannazzu.
Inoculo di starter misti Saccharomyces cerevisiae/non-Saccharomyces per il miglioramento della qualità dei vini 2012 Domizio P.; Romani C. ; Comitini F. ; Gobbi M.; Lencioni L.; Mannazzu I.; Ciani M.
Use of Non-Saccharomyces Yeast as a Novel Source of Mannoproteins in Wine 2013 Paola Domizio; Daniela Barile; Linda F. Bisson
Low-level Pesticide Screening and Monitoring Wine Spoilage: Rapid Sample Concentration for Quantitative Analysis by DART Mass Spectrometry 2013 E. Crawford; P. Domizio; B. Musselman; C. M. L. Joseph; ; L. F. Bisson; B. C. Weimer; R.Jeannotte.
Preventing Wine Spoilage: Rapid Screening & Quantitative Analysis of Off-flavor Phenolic Compounds by DART Mass Spectrometry 2013 E. Crawford; P. Domizio; B. Musselman; C. M. L. Joseph; ; L. F. Bisson; B. C. Weimer; R.Jeannotte
Rapid Wine Fingerprinting: Detection of Phenolics and Off-Flavor Compounds by DART Mass Spectrometry 2013 E. Crawford; P. Domizio; B. Musselman; C. M. L. Joseph; L. F. Bisson; B. C. Weimer; R. Jannotte
Lachancea thermotolerans and Saccharomyces cerevisiae in simultaneous and sequential co-fermentation: a strategy to enhance acidity and improve the overall quality of wine 2013 Mirko, Gobbi; Francesca, Comitini; Domizio, Paola; Cristina, Romani; Lencioni, Livio; Ilaria, Mannazzu; Maurizio, Ciani
Use of non-Saccharomyces wine yeasts as novel sources of mannoproteins in wine 2014 Domizio, Paola; Liu, Y.; Bisson, L. F.; Barile, D.
Mannoproteins from non-Saccharomyces yeasts: a new opportunity to improve wine quality 2014 Domizio Paola,Liu Yvy, Barile Daniela ,Bisson Linda
A culture-independent PCR-based method for the detection of Lachancea thermotolerans in wine 2014 Giacomo, Zara; Maurizio, Ciani; Domizio, Paola; Severino, Zara; Marilena, Budroni; Adriana, Carboni; Ilaria, Mannazzu
Optimization of microbiological fermentation parameters for Vinsanto wine production 2014 M.Taccari; M. Ciani; P. Domizio; L. Lencioni;
Cell Wall Polysaccharides Release during the Alcoholic Fermentation by Schizosaccharomyces pombe 2015 Paola Domizio, Yan Liu, Daniela Barile, and Linda F. Bisson
Mostrati risultati da 41 a 60 di 98
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile