Sfoglia per Autore
Molecular characterization of by-products of saffron (Crocus sativus L.) production
2008 Romani A. ; Vignolini P.; Pinelli P.; Sciullo A.; Heimler D.
Characterization of by-products of saffron (Crocus sativus L.) production.
2008 P. Vignolini; D. Heimler; P. Pinelli; F. Ieri; A. Sciullo; A. Romani
In vitro radical scavenging and anti-yeast activity of extracts from leaves of Aloe species growing in Congo
2008 A. Romani; P. Vignolini; L. Isolani; S. Tombelli; D. Heimler; B. Turchetti; P. Buzzini
ANALISI E VALUTAZIONE DI PROPRIETA’ CHELANTI E ANTIRADICALICHE DI INTEGRATORI ALIMENTARI A BASE DI ISOFLAVONI
2008 Vignolini P.; Benedetto M.T.; Heimler D.; Tanini A.; Pampaloni B.; Romani A
Analisi HPLC/DAD/MS di composti polifenolici in uve e vini di tre diverse cultivar di Vitis vinifera L. allevate nell’Agro Pontino
2008 Pinelli P.; Arapitzas P.; Ieri F.; Vignolini P.; Romani A.
Extraction and HPLC analysis of phenolic compounds in leaves, stalks, and textile fibers of Urtica dioica L.
2008 P.Pinelli; F.Ieri; P.Vignolini; L.Bacci; S.Baronti; A.Romani
Metaboliti secondari e capacità antiradicalica di cariossidi di grano tenero (Triticum aestivum) e duro (Triticum durum)
2008 Heimler D.; Isolani L.; Ghiselli L.; Vignolini P.; Romani A.
Composti polifenolici in Cichorium intybus L. da agricoltura convenzionale e biodinamica
2008 Vignolini P.; Isolani L.; Heimler D.; Romani A
Un filo di zafferano per un colore mediterraneo
2008 A. delle Donne; A. Romani; A. Sciullo; P. Vignolini
Absorption and bioeffects of an isoflavone-based supplementation in postmenopausal women
2009 B. Pampaloni; S. Bartolini; E. Bartolini; S. Ottanelli; L. Masi; A. Romani; A. Tanini; P. Vignolini; M.L. Brandi
Polyphenol content and antiradical activity of Cichorium intybus L. from biodynamic and conventional farming
2009 D. Heimler; L. Isolani; P. Vignolini; A. Romani
Mutifunzionalità d’uso di estratti standardizzati di piante di interesse tessile-tintorio e fitoterapico
2009 Romani, A.; Campo, M.; Camilli, F.; Scardigli, A.; Vignolini, P.; Pinelli, P.
Multifunzionalità d'uso di estratti standardizzati di piante di interesse tessile-tintorio e fitoterapico
2009 Romani A.; Campo M.; Camilli F.; Scardigli A.; Vignolini P.; Pinelli P.
HPLC/DAD/MS and Antioxidant Activity of Isoflavone-Based Food Supplements
2010 A. Romani; P. Vignolini; A. Tanini ;B. Pampaloni; D.Heimler
Polyphenol content of modern and old varieties of Triticum aestivum L. and T. durum Desf. grains in two years production.
2010 D.Heimler; P.Vignolini; L.Isolani; P.Arfaioli; L.Ghiselli; A.Romani
Proposal of qualitative determination of Taxus baccata L. Homeopathic tincture by applying HTLC and LC/MS procedures
2010 Gehrmann B ; Vignolini P ; Romani A ; Melzig M
Phenolic characterization of Italian cultivar of Phaseolus vulgaris beans
2010 P. Vignolini; M.A. Falvino; P. Pinelli; A. Romani
Proposal of Qualitative Determination of Taxus baccata L. Homeopathic Tincture by applying Rapid Horizontal TLC and LC/MS Procedures
2010 Gehrmann B.; Vignolini P.;Romani A; Melzig M. F.
Produzione di principi attivi concentrati e raffinati da tessuti e sottoprodotti di Olea europaea L. con tecnologie di membrana e di cromatografia liquida di assorbimento su resina
2010 Pizzichini D.; Russo C.; Vitagliano M; Pizzichini M.; Romani A.; Ieri F.; Pinelli P.; Vignolini P.
Nutraceutical standardized extracts from plant tissues and agro-industrial by-products
2011 Romani A.; Scardigli A.; Franconi F.; Vignolini P.; Pinelli P.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile