TOCCI, ROBERTO
TOCCI, ROBERTO
Scienze e Tecnologie Agrarie, Alimentari, Ambientali e Forestali (DAGRI)
Accrescimento e caratteristiche alla macellazione di vitelloni di razza Calvana
2009 C. SARGENTINI; T. NERI; A. GIORGETTI; G. LORENZINI; R. BOZZI; A. MARTINI; R. TOCCI
Adult Ovine Meat Marketing in Tuscany
2015 Tocci, Roberto; Campostrini, Matteo; Pippi, Eleonora; Fratini, Roberto; Martini, Andrea; Sargentini, Clara
At slaughtering and post mortem characteristics on Traditional market ewes and Halal market ewes in Tuscany
2016 Sargentini, Clara; Tocci, Roberto; Campostrini, Matteo; Pippi, Eleonora; Iaconisi, Valeria
Biodiversità e qualità delle produzioni foraggere in Val d’Orcia e Biodiversità e qualità casearie in Val d’Orcia.
2014 Martini, Andrea; Lazzerini, Giulio; Vazzana, Concetta; Sargentini, Clara; Tocci, Roberto
Biometric characteristics in deriving Appenninica ewes of different ages.
2015 Sargentini, Clara; Tocci, Roberto; Martini, Andrea
Biometric characteristics in Pomarancina ewes and Amiata Sheep ewes.
2015 Tocci, Roberto; Sargentini, Clara; Martini, Andrea
Evaluation of saddle and driving aptitudes in Monterufoli pony
2009 Tocci, Roberto; Sargentini, Clara; Impeduglia, R.; Veronesi, M.; Benedettini, A.; Giorgetti, Alessandro; Bozzi, Riccardo
Fattening system influences fatty acid composition in organic Maremmana bullocks
2014 Sargentini, Clara; Martini, Andrea; Lotti, Claudia; Giorgetti, Alessandro; Tocci, Roberto
Focus sulla pecora dell’Amiata. In “La filiera sostenibile delle lane autoctone in provincia di Grosseto. Produzioni green per la valorizzazione del territorio.
2013 A. GIORGETTI; C. SARGENTINI; R. TOCCI
Herd behaviour of the Roman horse of Latial Maremma (Cavallo romano della Maremma Laziale)
2013 C. SARGENTINI; R. TOCCI; A. GIORGETTI; F. CIANI; R. RUGGERI
Hoof Characteristics of Anglo Arabian, Haflinger, Monterufoli, and Maremmano Horse
2020 ROBERTO TOCCI; CLARA SARGENTINI
Hoof quality of Anglo-Arabian and Haflinger horses
2017 Tocci, Roberto; Sargentini, Clara; Martini, Andrea; Andrenelli, Luisa; Pezzati, Antonio; Benvenuti, Doria; Giorgetti, Alessandro
Il Cavallino di Monterufoli: dati biometrici
2008 R. TOCCI; C. SARGENTINI; A. GIORGETTI ; G. LORENZINI; S. GALLAI
Il Cavallino di Monterufoli: morfologia e biometrie. "Monterufoli horse": morphology and biometrics.
2007 R. TOCCI; C. SARGENTINI; A. GIORGETTI; G. LORENZINI; A. BENEDETTINI
Il Maremmano
2011 R. Tocci; C. Sargentini; A. Giorgetti
Il pascolo come risorsa indispensabile per la zootecnia biologica.
2009 A.Martini; C.Sargentini; R.Tocci; A.Pezzati; A.Giorgetti
Impact of parity on carcase and metabolic markers associated with oxidative stress during uterine involution in periparturient goat.
2023 Muniz Cavalcanti C., Linhares Fernandes C.C., Lopes Silva M.R., Herrera Conde A.J., Facanha Bezerra A., Morais de Moura Andrade M.A., Martins Alves J.P., Tocci R., Alves Teixeira D.I., Sargentini C., Rondina D.
Influence of bitter lupin on consumption and digestibility in organic dairy cattle soya bean free diets.
2007 G. LORENZINI; A. MARTINI; C. LOTTI; M. CASINI; S. GEMINI; F. RICCIO; S. SQUILLONI; A. ROVIDA; R. TOCCI
L'allevamento della Faraona
2008 C.Sargentini; A.Martini; R.Tocci; G.Lorenzini
LA DIVERSIFICAZIONE PRODUTTIVA NELLA RAZZA MAREMMANA COME RISPOSTA ALLA STAGIONALITA' DEI PARTI. PRODUCTION DIVERSIFYING IN MAREMMANA BREED AS REMEDY FOR SEASONAL CALVING
2009 C. SARGENTINI; A. GIORGETTI; R. TOCCI; G. LORENZINI; A. MARTINI; G. GENTILI
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Accrescimento e caratteristiche alla macellazione di vitelloni di razza Calvana | 2009 | C. SARGENTINI; T. NERI; A. GIORGETTI; G. LORENZINI; R. BOZZI; A. MARTINI; R. TOCCI | |
Adult Ovine Meat Marketing in Tuscany | 2015 | Tocci, Roberto; Campostrini, Matteo; Pippi, Eleonora; Fratini, Roberto; Martini, Andrea; Sargentini, Clara | |
At slaughtering and post mortem characteristics on Traditional market ewes and Halal market ewes in Tuscany | 2016 | Sargentini, Clara; Tocci, Roberto; Campostrini, Matteo; Pippi, Eleonora; Iaconisi, Valeria | |
Biodiversità e qualità delle produzioni foraggere in Val d’Orcia e Biodiversità e qualità casearie in Val d’Orcia. | 2014 | Martini, Andrea; Lazzerini, Giulio; Vazzana, Concetta; Sargentini, Clara; Tocci, Roberto | |
Biometric characteristics in deriving Appenninica ewes of different ages. | 2015 | Sargentini, Clara; Tocci, Roberto; Martini, Andrea | |
Biometric characteristics in Pomarancina ewes and Amiata Sheep ewes. | 2015 | Tocci, Roberto; Sargentini, Clara; Martini, Andrea | |
Evaluation of saddle and driving aptitudes in Monterufoli pony | 2009 | Tocci, Roberto; Sargentini, Clara; Impeduglia, R.; Veronesi, M.; Benedettini, A.; Giorgetti, Alessandro; Bozzi, Riccardo | |
Fattening system influences fatty acid composition in organic Maremmana bullocks | 2014 | Sargentini, Clara; Martini, Andrea; Lotti, Claudia; Giorgetti, Alessandro; Tocci, Roberto | |
Focus sulla pecora dell’Amiata. In “La filiera sostenibile delle lane autoctone in provincia di Grosseto. Produzioni green per la valorizzazione del territorio. | 2013 | A. GIORGETTI; C. SARGENTINI; R. TOCCI | |
Herd behaviour of the Roman horse of Latial Maremma (Cavallo romano della Maremma Laziale) | 2013 | C. SARGENTINI; R. TOCCI; A. GIORGETTI; F. CIANI; R. RUGGERI | |
Hoof Characteristics of Anglo Arabian, Haflinger, Monterufoli, and Maremmano Horse | 2020 | ROBERTO TOCCI; CLARA SARGENTINI | |
Hoof quality of Anglo-Arabian and Haflinger horses | 2017 | Tocci, Roberto; Sargentini, Clara; Martini, Andrea; Andrenelli, Luisa; Pezzati, Antonio; Benvenuti, Doria; Giorgetti, Alessandro | |
Il Cavallino di Monterufoli: dati biometrici | 2008 | R. TOCCI; C. SARGENTINI; A. GIORGETTI ; G. LORENZINI; S. GALLAI | |
Il Cavallino di Monterufoli: morfologia e biometrie. "Monterufoli horse": morphology and biometrics. | 2007 | R. TOCCI; C. SARGENTINI; A. GIORGETTI; G. LORENZINI; A. BENEDETTINI | |
Il Maremmano | 2011 | R. Tocci; C. Sargentini; A. Giorgetti | |
Il pascolo come risorsa indispensabile per la zootecnia biologica. | 2009 | A.Martini; C.Sargentini; R.Tocci; A.Pezzati; A.Giorgetti | |
Impact of parity on carcase and metabolic markers associated with oxidative stress during uterine involution in periparturient goat. | 2023 | Muniz Cavalcanti C., Linhares Fernandes C.C., Lopes Silva M.R., Herrera Conde A.J., Facanha Bezerra A., Morais de Moura Andrade M.A., Martins Alves J.P., Tocci R., Alves Teixeira D.I., Sargentini C., Rondina D. | |
Influence of bitter lupin on consumption and digestibility in organic dairy cattle soya bean free diets. | 2007 | G. LORENZINI; A. MARTINI; C. LOTTI; M. CASINI; S. GEMINI; F. RICCIO; S. SQUILLONI; A. ROVIDA; R. TOCCI | |
L'allevamento della Faraona | 2008 | C.Sargentini; A.Martini; R.Tocci; G.Lorenzini | |
LA DIVERSIFICAZIONE PRODUTTIVA NELLA RAZZA MAREMMANA COME RISPOSTA ALLA STAGIONALITA' DEI PARTI. PRODUCTION DIVERSIFYING IN MAREMMANA BREED AS REMEDY FOR SEASONAL CALVING | 2009 | C. SARGENTINI; A. GIORGETTI; R. TOCCI; G. LORENZINI; A. MARTINI; G. GENTILI |