MASI, CAMILLA

MASI, CAMILLA  

Gestione Sistemi Agrari, Alimentari e Forestali (GESAAF)  

Mostra records
Risultati 1 - 19 di 19 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A new approach in TDS data analysis: A case study on sweetened coffee 2013 Caterina Dinnella; Camilla Masi;Tormod Naes; Erminio Monteleone
A new approach in Temporal Dominance of Sensation data analysis 2012 C. Masi; C. Dinnella; T. Naes; E. Monteleone
Assessing the sensory performance of a new formulation sweetener by Temporal Dominance of Sensation 2010 C. Dinnella; M. Borgogno; C. Masi; G.P. Zoboli; G. Falanga; E. Monteleone
Caffeine metabolism rate influences coffee perception, preferences and intake 2016 Masi, Camilla; Dinnella, Caterina; Pirastu, Nicola; Prescott, John; Monteleone, Erminio
Comparing Manual Counting to Automated Image Analysis for the Assessment of Fungiform Papillae Density on Human Tongue 2017 Piochi, Maria; Monteleone, Erminio; Torri, Luisa; Masi, Camilla; Almli, Valérie Lengard; Wold, Jens Petter; Dinnella, Caterina
Determinanti del contesto di consumo preferito in relazione alle differenze individuali. Un approccio all’analisi di risposte a domande aperte 2017 Spinelli, S., Masi, C., Zoboli, G.P., Dinnella, C., Monteleone, E.
Emotional responses to branded and unbranded foods 2015 Spinelli, S.; Masi, C.; Zoboli, G.P.; Prescott, J.; Monteleone, E.
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project 2017 Monteleone, E; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Torri, L.; Aprea, E.; Bailetti, L.I.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Cattaneo, C.; Cliceri, D.; Condelli, N.; Cravero, M.C.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Drago, S.; Favotto, S.; Fusi, R.; Galassi, L.; Gallina Toschi, T.; Garavaldi, A.; Gasparini, P.; Gatti, E.; Masi, C.; Mazzaglia, A.; Moneta, E.; Piasentier, E.; Piochi, M.; Pirastu, N.; Predieri, S.; Robino, A.; Russo, F.; Tesini, F.
Factors affecting bitterness perception and preference for coffee 2016 Camilla Masi
How does it make you feel? A new approach to measuring emotions in food product experience 2014 Sara Spinelli; Camilla Masi; Caterina Dinnella; Gian Paolo Zoboli; Erminio Monteleone
La funzionalità sensoriale dell'olio d'oliva extravergine: effetto su gradimento, freschezza e proprietà sensoriali 2011 C. Masi; C. Dinnella; A. Recchia; M. Borgogno; E. Monteleone
Profilo Dinamico di Biscotti alla mandorle in relazione con la preferenza dei consumatori 2013 C. Masi; C. Dinnella; G.P. Zoboli; E. Monteleone
Sensory determinants of stated liking for vegetable names and actual liking for canned vegetables: A cross-country study among European adolescents 2016 Dinnella, Caterina; Morizet, David; Masi, Camilla; Cliceri, Danny; Depezay, Laurence; Appleton, Katherine M.; Giboreau, Agnés; Perez-Cueto, Federico J.A.; Hartwell, Heather; Monteleone, Erminio
Sensory functionality of extra-virgin olive oil in vegetable foods assessed by Temporal Dominance of Sensations and Descriptive Analysis 2012 C. Dinnella; C.Masi; G. Zoboli; E. Monteleone
Sensory Properties of Under-Roasted Coffee Beverages 2013 CAMILLA MASI; CATERINA DINNELLA; MASSIMO BARNABÀ; LUCIANO NAVARINI; ERMINIO MONTELEONE
Temporal Dominance of sensations: the use of frequency values for data analysis and interpretation 2013 C. Dinnella; C. Masi; T. Naes; E. Monteleone
The impact of individual variations in taste sensitivity on coffee perceptions and preferences 2015 Camilla Masi; Caterina Dinnella; Erminio Monteleone; John Prescott
Valutazione della funzionalità sensoriale di un dolcificante di nuova formulazione mediante il metodo della temporal Dominance of Sensations 2012 C. Masi; C. Dinnella; G. Zoboli; S. Di Marzo; E. Monteleone
Valutazione dinamica della prestazione sensoriale di un dolcificante di nuova formulazione 2011 C. Masi; C. Dinnella; G. Zoboli; A. Recchia; E. Monteleone