MASI, CAMILLA
MASI, CAMILLA
Gestione Sistemi Agrari, Alimentari e Forestali (GESAAF) (attivo dal 01/01/2013 al 31/12/2021)
A new approach in TDS data analysis: A case study on sweetened coffee
2013 Caterina Dinnella; Camilla Masi;Tormod Naes; Erminio Monteleone
A new approach in Temporal Dominance of Sensation data analysis
2012 C. Masi; C. Dinnella; T. Naes; E. Monteleone
Assessing the sensory performance of a new formulation sweetener by Temporal Dominance of Sensation
2010 C. Dinnella; M. Borgogno; C. Masi; G.P. Zoboli; G. Falanga; E. Monteleone
Caffeine metabolism rate influences coffee perception, preferences and intake
2016 Masi, Camilla; Dinnella, Caterina; Pirastu, Nicola; Prescott, John; Monteleone, Erminio
Comparing Manual Counting to Automated Image Analysis for the Assessment of Fungiform Papillae Density on Human Tongue
2017 Piochi, Maria; Monteleone, Erminio; Torri, Luisa; Masi, Camilla; Almli, Valérie Lengard; Wold, Jens Petter; Dinnella, Caterina
Determinanti del contesto di consumo preferito in relazione alle differenze individuali. Un approccio all’analisi di risposte a domande aperte
2017 Spinelli, S., Masi, C., Zoboli, G.P., Dinnella, C., Monteleone, E.
Emotional responses to branded and unbranded foods
2015 Spinelli, S.; Masi, C.; Zoboli, G.P.; Prescott, J.; Monteleone, E.
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project
2017 Monteleone, E; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Torri, L.; Aprea, E.; Bailetti, L.I.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Cattaneo, C.; Cliceri, D.; Condelli, N.; Cravero, M.C.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Drago, S.; Favotto, S.; Fusi, R.; Galassi, L.; Gallina Toschi, T.; Garavaldi, A.; Gasparini, P.; Gatti, E.; Masi, C.; Mazzaglia, A.; Moneta, E.; Piasentier, E.; Piochi, M.; Pirastu, N.; Predieri, S.; Robino, A.; Russo, F.; Tesini, F.
Factors affecting bitterness perception and preference for coffee
2016 Camilla Masi
How does it make you feel? A new approach to measuring emotions in food product experience
2014 Sara Spinelli; Camilla Masi; Caterina Dinnella; Gian Paolo Zoboli; Erminio Monteleone
La funzionalità sensoriale dell'olio d'oliva extravergine: effetto su gradimento, freschezza e proprietà sensoriali
2011 C. Masi; C. Dinnella; A. Recchia; M. Borgogno; E. Monteleone
Profilo Dinamico di Biscotti alla mandorle in relazione con la preferenza dei consumatori
2013 C. Masi; C. Dinnella; G.P. Zoboli; E. Monteleone
Sensory determinants of stated liking for vegetable names and actual liking for canned vegetables: A cross-country study among European adolescents
2016 Dinnella, Caterina; Morizet, David; Masi, Camilla; Cliceri, Danny; Depezay, Laurence; Appleton, Katherine M.; Giboreau, Agnés; Perez-Cueto, Federico J.A.; Hartwell, Heather; Monteleone, Erminio
Sensory functionality of extra-virgin olive oil in vegetable foods assessed by Temporal Dominance of Sensations and Descriptive Analysis
2012 C. Dinnella; C.Masi; G. Zoboli; E. Monteleone
Sensory Properties of Under-Roasted Coffee Beverages
2013 CAMILLA MASI; CATERINA DINNELLA; MASSIMO BARNABÀ; LUCIANO NAVARINI; ERMINIO MONTELEONE
Temporal Dominance of sensations: the use of frequency values for data analysis and interpretation
2013 C. Dinnella; C. Masi; T. Naes; E. Monteleone
The impact of individual variations in taste sensitivity on coffee perceptions and preferences
2015 Camilla Masi; Caterina Dinnella; Erminio Monteleone; John Prescott
Valutazione della funzionalità sensoriale di un dolcificante di nuova formulazione mediante il metodo della temporal Dominance of Sensations
2012 C. Masi; C. Dinnella; G. Zoboli; S. Di Marzo; E. Monteleone
Valutazione dinamica della prestazione sensoriale di un dolcificante di nuova formulazione
2011 C. Masi; C. Dinnella; G. Zoboli; A. Recchia; E. Monteleone
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A new approach in TDS data analysis: A case study on sweetened coffee | 2013 | Caterina Dinnella; Camilla Masi;Tormod Naes; Erminio Monteleone | |
A new approach in Temporal Dominance of Sensation data analysis | 2012 | C. Masi; C. Dinnella; T. Naes; E. Monteleone | |
Assessing the sensory performance of a new formulation sweetener by Temporal Dominance of Sensation | 2010 | C. Dinnella; M. Borgogno; C. Masi; G.P. Zoboli; G. Falanga; E. Monteleone | |
Caffeine metabolism rate influences coffee perception, preferences and intake | 2016 | Masi, Camilla; Dinnella, Caterina; Pirastu, Nicola; Prescott, John; Monteleone, Erminio | |
Comparing Manual Counting to Automated Image Analysis for the Assessment of Fungiform Papillae Density on Human Tongue | 2017 | Piochi, Maria; Monteleone, Erminio; Torri, Luisa; Masi, Camilla; Almli, Valérie Lengard; Wold, Jens Petter; Dinnella, Caterina | |
Determinanti del contesto di consumo preferito in relazione alle differenze individuali. Un approccio all’analisi di risposte a domande aperte | 2017 | Spinelli, S., Masi, C., Zoboli, G.P., Dinnella, C., Monteleone, E. | |
Emotional responses to branded and unbranded foods | 2015 | Spinelli, S.; Masi, C.; Zoboli, G.P.; Prescott, J.; Monteleone, E. | |
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project | 2017 | Monteleone, E; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Torri, L.; Aprea, E.; Bailetti, L.I.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Cattaneo, C.; Cliceri, D.; Condelli, N.; Cravero, M.C.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Drago, S.; Favotto, S.; Fusi, R.; Galassi, L.; Gallina Toschi, T.; Garavaldi, A.; Gasparini, P.; Gatti, E.; Masi, C.; Mazzaglia, A.; Moneta, E.; Piasentier, E.; Piochi, M.; Pirastu, N.; Predieri, S.; Robino, A.; Russo, F.; Tesini, F. | |
Factors affecting bitterness perception and preference for coffee | 2016 | Camilla Masi | |
How does it make you feel? A new approach to measuring emotions in food product experience | 2014 | Sara Spinelli; Camilla Masi; Caterina Dinnella; Gian Paolo Zoboli; Erminio Monteleone | |
La funzionalità sensoriale dell'olio d'oliva extravergine: effetto su gradimento, freschezza e proprietà sensoriali | 2011 | C. Masi; C. Dinnella; A. Recchia; M. Borgogno; E. Monteleone | |
Profilo Dinamico di Biscotti alla mandorle in relazione con la preferenza dei consumatori | 2013 | C. Masi; C. Dinnella; G.P. Zoboli; E. Monteleone | |
Sensory determinants of stated liking for vegetable names and actual liking for canned vegetables: A cross-country study among European adolescents | 2016 | Dinnella, Caterina; Morizet, David; Masi, Camilla; Cliceri, Danny; Depezay, Laurence; Appleton, Katherine M.; Giboreau, Agnés; Perez-Cueto, Federico J.A.; Hartwell, Heather; Monteleone, Erminio | |
Sensory functionality of extra-virgin olive oil in vegetable foods assessed by Temporal Dominance of Sensations and Descriptive Analysis | 2012 | C. Dinnella; C.Masi; G. Zoboli; E. Monteleone | |
Sensory Properties of Under-Roasted Coffee Beverages | 2013 | CAMILLA MASI; CATERINA DINNELLA; MASSIMO BARNABÀ; LUCIANO NAVARINI; ERMINIO MONTELEONE | |
Temporal Dominance of sensations: the use of frequency values for data analysis and interpretation | 2013 | C. Dinnella; C. Masi; T. Naes; E. Monteleone | |
The impact of individual variations in taste sensitivity on coffee perceptions and preferences | 2015 | Camilla Masi; Caterina Dinnella; Erminio Monteleone; John Prescott | |
Valutazione della funzionalità sensoriale di un dolcificante di nuova formulazione mediante il metodo della temporal Dominance of Sensations | 2012 | C. Masi; C. Dinnella; G. Zoboli; S. Di Marzo; E. Monteleone | |
Valutazione dinamica della prestazione sensoriale di un dolcificante di nuova formulazione | 2011 | C. Masi; C. Dinnella; G. Zoboli; A. Recchia; E. Monteleone |