Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 165
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Prunus avium L. and biodiversity protection: evaluation of the anthocyanin content in several italian cultivars 2004 N. Mulinacci; C. Giaccherini; S. Castellani; M. Innocenti; G. Roselli; P. Mariotti; F. F. Vincieri
Blue-flesh potato and black rice: influence of cooking on the quali-quantitative content of anthocyanins 2005 C. Giaccherini; F. Ieri; A. Zipoli; M. Innocenti; F. F. Vincieri; N. Mulinacci
CELL CULTURES OF AJUGA REPTANS L. TO BIOCONVERT EMODIN AND ALOE-EMODIN: AN HPLC/ESI/MS INVESTIGATION 2005 N. MULINACCI; G. LA MARCA; M. INNOCENTI; F.F. VINCIERI; N. CRESPI PERELLINO; A. MINGHETTI
THE EFFECT OF GROWTH REGULATORS AND SUCROSE ON ANTHOCYANIN PRODUCTION IN CAMPTOTHECA ACUMINATA CELL CULTURES 2005 G. PASQUA; B. MONACELLI; N. MULINACCI; S. RINALDI; C. GIACCHERINI; M. INNOCENTI; F. F. VINCIERI
SOLID OLIVE RESIDUES: AN INSIGHT ON THEIR PHENOLIC COMPOSITION. 2005 N. MULINACCI; M.INNOCENTI; G. LA MARCA; E. MERCALLI; C. GIACCHERINI; A. ROMANI; E. SARACINI; F. F. VINCIERI.
ANALYSIS OF EXTRA VIRGIN OLIVE OILS FROM STONED OLIVES 2005 N. MULINACCI; C. GIACCHERINI; M. INNOCENTI; A. ROMANI; F. F. VINCIERI; F. MAROTTA; A. MATTEI
Evaluation of the phenolic content in the aerial parts of different varieties of Cichorium intybus L. 2005 Innocenti M; Gallori S; Giaccherini C; Ieri F; Vincieri F. F; Mulinacci N
Identification of carotenoids pigments from Rosa Canina L. and Rhodutorula by HPLC-DAD and HPLC coupled to APCI mass spectrometric detection 2005 Innocenti, Marzia; Bartolucci, Gian Luca; Vincieri, Franco Francesco; Mulinacci, Nadia
Evaluation of lignans and free and linked hydroxy-tyrosol and tyrosol in extra virgin olive oil after hydrolysis processes 2006 N. Mulinacci; C. Giaccherini; F. Ieri; M. Innocenti; A. Romani; F. F. Vincieri
Electrospray ionisation tandem mass spectrometric investigation of phenylpropanoids and secoiridoids from solid olive residue 2006 Marzia Innocenti; Giancarlo la Marca; Alice Donati; F.F. Vincieri; C. Giaccherini; Nadia Mulinacci
Yields in phenylpropanoids and antioxidant properties of different aqueous extracts of lemon verbena (Lippia citriodora HBK.) 2006 Anna Rita Bilia; Margherita Giomi; Marzia Innocenti; F.F. Vincieri
Anti-amyloidogenic effect of some vegetal compounds: preliminary studies 2006 S. Gestri; M. Ramazzotti; N. Mulinacci; F.F. Vincieri; M. Innocenti; G. Manao; D. Degl'Innocenti
Free and total Hydroxytyrosol in several Spanish and Italians extra virgin olive oils 2006 Oliveras Lopez MJ; Mulinacci N.; Innocenti M.; Giaccherini C.; Quesada Granados JJ; Lopez Garcia de la SerranaH.; Lopez Martinez MC
Implementing tandem mass spectrometry as a routine tool for characterizing the complete purine and pyrimidine metabolic profile in urine samples 2006 la Marca G; Casetta B; Malvagia S; Pasquini E; Innocenti M; Donati MA; Zammarchi E
A phytochemical study of the leaves of Italian populations of Rosmarinus officinalis L 2006 N. Mulinacci; C. Giaccherini; M. Michelozzi; V. Rotellini; M. Innocenti; F.F. Vincieri
Popolazioni italiane di rosmarinus officinalis l.: analisi della componente fenolica e della frazione volatile 2006 C. Giaccherini; V. Rotellini; M. Michelozzi; M. Innocenti; Vincieri F. F.; N. Mulinacci
Analisi HPLC/DAD/MS di stilbenoidi da colture di cellule di Vitis vinifera L. 2006 N. Mulinacci ; A. R. Santamaria; M. Innocenti; C. Giaccherini; G. Pasqua
Screening fitochimico dei composti non volatili nei frutti di ginepro 2006 M. Innocenti; F. Ieri; C. Giaccherini; F.F. Vincieri; N. Mulinacci
Pinoresinolo e acetossi pinoresinolo nei frutti di cultivar italiane e spagnole di Olea europaea L. 2006 M.J. Oliveras López; F. Ieri; M. Innocenti; C. Giaccherini; A. Romani; N. Mulinacci
Rapid HPLC/DAD method to analyze anthocyanins, chlorogenic acids and glycoalkaloids in pigmented potato cultivars. 2006 F. Ieri; C. Giaccherini; A. Zipoli; M. Innocenti; F. F. Vincieri; N. Mulinacci
Mostrati risultati da 21 a 40 di 165
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile