MATTII, GIOVAN BATTISTA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 4.732
EU - Europa 4.667
AS - Asia 1.130
OC - Oceania 84
SA - Sud America 66
AF - Africa 58
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 10.738
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.672
IT - Italia 1.762
RU - Federazione Russa 1.033
PL - Polonia 504
IE - Irlanda 396
SG - Singapore 344
HK - Hong Kong 335
SE - Svezia 286
CN - Cina 129
UA - Ucraina 121
DE - Germania 119
IN - India 82
AU - Australia 69
TR - Turchia 69
FI - Finlandia 61
FR - Francia 56
CA - Canada 55
GB - Regno Unito 54
NL - Olanda 51
ES - Italia 47
JO - Giordania 44
BR - Brasile 43
CH - Svizzera 37
BE - Belgio 34
GR - Grecia 29
ID - Indonesia 27
CI - Costa d'Avorio 26
VN - Vietnam 24
IR - Iran 15
NZ - Nuova Zelanda 15
PK - Pakistan 14
HR - Croazia 13
AR - Argentina 11
MY - Malesia 11
NO - Norvegia 11
RO - Romania 10
CZ - Repubblica Ceca 9
SC - Seychelles 9
MA - Marocco 8
JP - Giappone 6
HU - Ungheria 5
PT - Portogallo 5
MT - Malta 4
MU - Mauritius 4
PE - Perù 4
SA - Arabia Saudita 4
SI - Slovenia 4
TN - Tunisia 4
TW - Taiwan 4
EE - Estonia 3
KR - Corea 3
LU - Lussemburgo 3
SV - El Salvador 3
UY - Uruguay 3
BA - Bosnia-Erzegovina 2
BG - Bulgaria 2
BY - Bielorussia 2
CL - Cile 2
CY - Cipro 2
DZ - Algeria 2
EC - Ecuador 2
IL - Israele 2
IQ - Iraq 2
KE - Kenya 2
PH - Filippine 2
YE - Yemen 2
ZA - Sudafrica 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AM - Armenia 1
AT - Austria 1
AZ - Azerbaigian 1
DK - Danimarca 1
EU - Europa 1
JM - Giamaica 1
KG - Kirghizistan 1
KZ - Kazakistan 1
LK - Sri Lanka 1
LT - Lituania 1
LV - Lettonia 1
MZ - Mozambico 1
PA - Panama 1
PS - Palestinian Territory 1
QA - Qatar 1
UZ - Uzbekistan 1
VE - Venezuela 1
Totale 10.738
Città #
Santa Clara 1.907
Warsaw 502
Dublin 382
Chandler 319
Hong Kong 268
Fairfield 243
Singapore 199
Florence 174
Ashburn 173
Jacksonville 172
Milan 139
Woodbridge 111
Wilmington 109
Cambridge 107
Seattle 107
Turin 105
Princeton 92
Houston 89
Lawrence 81
Altamura 78
Rome 77
Mumbai 67
Beijing 66
Boston 61
Melbourne 61
Ann Arbor 58
Moscow 48
Medford 46
Boardman 34
Jakarta 27
Abidjan 26
Izmir 24
Dong Ket 22
Kent 21
Barcelona 20
San Diego 20
Bern 19
Prato 18
Konya 17
Redwood City 17
Vancouver 16
Bologna 15
Norwalk 15
Palermo 15
Toronto 15
Karaj 14
Falls Church 13
Hillsboro 13
Hasselt 12
Naples 12
New York 12
Kuala Lumpur 11
Los Angeles 11
Shanghai 11
Brescia 10
Genk 10
Livorno 10
Ottawa 10
Verona 10
Yubileyny 10
Antalya 9
Brussels 9
Cascina 9
Lahore 9
Pisa 9
Bari 8
Buffalo 8
Catania 8
Helsinki 8
Padova 8
West Jordan 8
Andover 7
Aosta 7
São Paulo 7
Thessaloniki 7
Torino 7
Bonn 6
Christchurch 6
Mountain View 6
Perugia 6
Reggio Calabria 6
Scafati 6
Scandicci 6
Siena 6
Stuttgart 6
Tromsø 6
Altinordu 5
Boa Vista 5
Budapest 5
Casale Monferrato 5
Colle di Val d'Elsa 5
Dallas 5
Frankfurt Am Main 5
Lograto 5
Neuchâtel 5
Pardubice 5
Phoenix 5
Salerno 5
Seriate 5
Stockholm 5
Totale 6.609
Nome #
Metodi non distruttivi per il calcolo dell'area fogliare della vite 750
Studio dell'effetto di diverse tipologie di shelter sulla fisiologia e sviluppo di viti Sangiovese al primo anno di impianto 328
A Review: Soil Management, Sustainable Strategies and Approaches to Improve the Quality of Modern Viticulture 299
Effects of the leaf galling density of grape phylloxera on Sangiovese grape productions 231
Effetti dell’interazione biostimolante-regime idrico su viti Pinot nero allevate in vaso 199
Biochar, Properties and Skills with a Focus on Implications for Vineyard Land and Grapevine Performance 196
Interactive effects of biostimulants and water stress on potted Pinot noir grapevines 191
Influence of water stress on grape quality and aroma precursors in Sauvignon Blanc grown in Bolgheri area (Tuscany) 187
Effects of different types of shelter on physiology and growth of Sangiovese vines during the first year after planting 181
Comparison among mid-row soil managements techniques to preserve grape quality in Cabernet Sauvignon vines 173
Effects of treatment based on spirulina (A. platensis) on Pinot Noir vines grown in pots with two different water regimes 172
Regulation of secondary metabolism in Vitis vinifera by an extract of A.nosodum effects of physiology and grape quality 167
TOSSICITA' DELLA PRUNASINA NEL SUBSTRATO DI PROLIFERAZIONE DEL PESCO IN VITRO 164
Effects of Ascophyllum nodosum extract on Vitis vinifera: Consequences on plant physiology, grape quality and secondary metabolism 164
Coupling soil and canopy proximal sensing in vineyards to assess short range variability of grape quality 162
Eco-Physiological Traits and Phenylpropanoid Profiling on Potted Vitis vinifera L. cv Pinot Noir Subjected to Ascophyllum nodosum Treatments under Post-Veraison Low Water Availability 152
Zeolite and irrigation treatments to mitigate the effects of climate change in viticulture 145
Background of the Life Zeowine project: effect of zeolite on vineyard soil fertility 134
Sustainable Viticulture: Effects of Soil Management in Vitis vinifera 132
Grapevine quality characteristics as affected by training system 130
Effects of Arthrospira platensis Extract on Physiology and Berry Traits in Vitis vinifera 127
Biostimulants in Viticulture: A Sustainable Approach against Biotic and Abiotic Stresses 123
Berry Quality of Grapevine under Water Stress as Aected by Rootstock–Scion Interactions through Gene Expression Regulation 122
LEAF REMOVAL AND CLUSTER THINNING TRIALS IN AGLIANICO GRAPEVINE 120
Confronto tra diverse pratiche di gestione sostenibile dell'interfilare, a tutela della qualità delle produzioni in viti Cabernet Sauvignon 120
Leaf removal and cluster thinning trials in "Foglia Tonda" grapevine. 118
Effect of Temperature on key physiological response of grapevine leaf 113
Application of Zeolites in Agriculture and Other Potential Uses: A Review 113
Use of natural biostimulants to improve the quality of grapevine production: First results 110
VEGETATIVE AND PRODUCTIVE BEHAVIOUR OF SANGIOVESE BIOPTYPES 110
Progettazione e messa in opera di un sistema automatico per le misure di scambi gassosi su pianta intera 109
Analysis of grapevine vegeto-productive responses to plant density and rootstock 109
Influenza dello stress idrico sulla qualità e sui precursori aromatici del Sauvigon blanc nel Bolgherese 109
VALUTAZIONE DEL COMPORTAMENTO VEGETO-PRODUTTIVO DI CLONI DEL PINOT NERO IN TOSCANA 108
A comparison of canopy and soil proximal sensing to implement selective harvesting in viticulture 105
Analisi del comportamento vegeto-produttivo della vite in funzione della densità di piantagione 104
Influence of Europena Red Mite on leaf and whole canopy carbon dioxide exchange, yield, fruit size, quality and return cropping in Starkrimson delicious apple trees 103
SCALING UP PHOTOSYNTHETIC WATER USE EFFICIENCY FROM LEAF TO WHOLE PLANT IN TABLE GRAPEVINE TRAINED TO TENDONE SYSTEM 103
Istituzioni di ricerca. 100
The effects of crop load on 'Sangiovese' grapevines 100
Modelling grapevine responses to different training systems 98
Arthrospira-based biostimulants and their effects on different plants 98
BILANCIO DEL CARBONIO IN FUNZIONE DEL SISTEMA DI ALLEVAMENTO. IN: VALIDAZIONE ED APPLICAZIONI DEL MODELLO STELLA PER L'ANALISI DELL¿EFFICIENZA DEL VIGNETO. 97
Effects of natural clinoptilolite on physiology, water stress, sugar, and anthocyanin content in Sanforte (Vitis vinifera L.) young vineyard 97
Analysis and agrometeorological modelling of grapevine responses to different trellising systems 94
Ecophysiological behaviour of early-ripening extra-regional grapevine cultivars in Tuscany 94
Physiological alterations in esca-diseased vines and the detection of scytalone and isosclerone in the tiger-striped vine leaves 94
Potential of a Multiparametric Optical Sensor for determining in Situ the Maturity Components of Red and White Vitis vinifera Wine Grapes 94
Composting from organic municipal solid waste: a sustainable tool for the environment and to improve grape quality 93
La distribuzione fogliare di un antitraspirante naturale per il miglioramento qualitativo delle produzioni viticole 93
Effects of irrigation on ecophysiology, sugar content and thiol precursors (3-S-cysteinylhexan-1-ol and 3-S-glutathionylhexan-1-ol) on Vitis vinifera cv. Sauvignon Blanc 93
Modeling Carbon Balance and Sugar Content of Vitis vinifera under Two Different Trellis Systems 90
APPLICAZIONE DI UN MODELLO DI SIMULAZIONE ALLA PRODUZIONE DI BIOMASSA DELLA VITE IN RAPPORTO ALLA FORMA DI ALLEVAMENTO. 89
Effect of vegetal protein hydrolysate on ripening and berry quality in viticulture 88
Effect of Agronomic Techniques on Aroma Composition of White Grapevines: A Review 88
Morphological and ecophysiological traits of kiwifruit plantlets (Actinidia deliciosa) under elevated CO2 87
Effects of defoliation at fruit set on vine physiology and berry composition in cabernet sauvignon grapevines 87
Regolazione del metabolismo secondario in Vitis Vinifera attraverso un estratto di A. nodosum: effetti sulla fisiologia della vite e sulla qualità dell'uva 86
Effects of Kaolin and Shading Net on the Ecophysiology and Berry Composition of Sauvignon Blanc Grapevines 86
EFFETTO DEL PORTINNESTO SUL COMPORTAMENTO ECOFISIOLOGICO E PRODUTTIVO DEL SANGIOVESE AD ELEVATA DENSITÀ DI PIANTAGIONE 85
Uso di biostimolanti naturali per il miglioramento qualitativo delle produzioni viticole 85
Physiological responses to different irrigation regimes of shade trees grown in container 84
Studio dell'efficienza della chioma per il miglioramento della qualità su Cabernet Sauvignon 84
MISURE DELLA FOTOSINTESI SU PIANTA INTERA: DUE CASI DI STUDIO. 83
Anatomical studies on the collapse of rootedcuttings and grafts in peach. 81
null 80
La gestione dell’interfilare per il miglioramento della qualità delle uve di Merlot 78
EFFECT OF SOME MANAGEMENT TECHNIQUES ON THE GRAPE DRYING PROCESS OF MOSCATELLO DI MONTALCINO GRAPEVINE 78
LA GESTIONE DEL SUOLO 77
Leaf Eco-Physiological Profile and Berries Technological Traits on Potted Vitis vinifera L. cv Pinot Noir Subordinated to Zeolite Treatments under Drought Stress 77
Interazione suolo-portainnesto in situazione di stress idrico in piante di vite coltivate in vaso 76
Whole-plant gas-exchange measurements in grapevine to estimate water-use efficiency 75
Attuali conoscenze sui funghi micorrizici con particolare riferimento alla propagazione per talea 75
Effect of zeolite and irrigation treatments on grapevine leaves, an interdisciplinary approach 73
Misure di fotosintesi su singola foglia e su pianta intera (scaling up) per stimare l’efficienza di utilizzazione dell’acqua 73
Recent developments of research on the factors influencing symptom appearance in esca diseased grapevines in Italy. 71
Upscaling leaf gas exchange measurements to the wholegrapevine canopy: an update 71
Source-sink balance in grapevine as affected by training system 70
Impact of natural zeolite on chemical and biochemical properties of vineyard soils 69
Berry Quality of Grapevine under Water Stress as Affected by Rootstock–Scion Interactions through Gene Expression Regulation 67
Effects of soil management on physiological, vegetative and reproductive characteristics of Sangiovese grapevine 66
The role of prunasin in the "collapse" of rooted peach cuttings 64
Modulation of secondary metabolism in Vitis vinifera through A. nodosum extracts: Effects on vine eco-physiology and grape quality 64
Effect of different ground covers on berry and must characteristics of sangiovese winegrape in the Brunello di Montalcino area 64
Effects of Global Warming on Grapevine Berries Phenolic Compounds—A Review 64
Valorizzazione dei sottoprodotti della filiera viti-enologica: uso del biodigestato per migliorare l'efficienza del vigneto 63
The effects of Crop Load on Sangiovese Grapevine 60
Funzionalità fogliare ed efficienza della chioma in Vitis vinifera L 60
TEMPERATURE AND RAINFALL INFLUENCE ON SHOOT LENGTH IN PINOT NOIR, MERLOT AND CABERNET SAUVIGNON VARIETIES 59
Effect of different ground covers on berry and musts characteristics of “Sangiovese” wine grape in the “Brunello di Montalcino” area 58
Osservazioni sul comportamento vegetativo e produttivo di viti "Sangiovese" e "Trebbiano toscano" allevate a differenti densità di piantagione 57
Osservazioni su danni da freddo in alcuni vitigni toscani 56
Influenza esercitata da differenti tecniche colturali sull'attività vegetativa e produttiva di viti della cv "Sangiovese" 56
Effects of Zeowine and Compost on leaf functionality and berry composition in Sangiovese grapevines 56
Valutazione non-distruttiva della maturazione di uve a bacca rossa e bianca mediante un sensore ottico multiparametrico 55
Physiological responses to different irrigation regimes for shade trees grown in container 52
Zeolite and Winery Waste as Innovative By-Product for Vineyard Soil Management 51
Totale 10.846
Categoria #
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Totale 27.782


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020200 0 0 0 0 0 0 0 0 0 88 90 22
2020/2021871 77 46 42 95 67 101 46 69 81 114 51 82
2021/2022655 41 104 20 50 20 28 26 59 22 40 56 189
2022/20231.738 153 219 86 82 129 298 246 119 198 55 96 57
2023/20241.206 48 100 121 96 59 88 168 217 32 123 97 57
2024/20254.741 232 497 298 616 1.574 808 146 270 299 1 0 0
Totale 10.846