DOMIZIO, PAOLA

DOMIZIO, PAOLA  

Scienze e Tecnologie Agrarie, Alimentari, Ambientali e Forestali (DAGRI)  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
42nd SASEV VIRTUAL CONFERENCE 3-5 November 2020 2020 Domizio Paola
A culture-independent PCR-based method for the detection of Lachancea thermotolerans in wine 2014 Giacomo, Zara; Maurizio, Ciani; Domizio, Paola; Severino, Zara; Marilena, Budroni; Adriana, Carboni; Ilaria, Mannazzu
A methodological approach to assess the effect of organic, biodynamic, and conventional production processes on the intrinsic and perceived quality of a typical wine: The case study of chianti docg 2021 Maioli F.; Picchi M.; Millarini V.; Domizio P.; Scozzafava G.; Zanoni B.; Canuti V.
Alcoholic fermentation of Chardonnay grape must by a mixture of Saccharomyces cerevisiae yeast strains: dominance or coexistence? 1999 G. FIA; S. UGOLINI; R. AGNOLETTO; P. DOMIZIO; I. ROSI
Alla ricerca della complessità perduta 2010 P. Domizio; M. Ciani; I. Mannazzu; C. Romani; M. Gobbi; F. Comitini; L. Lencioni
An integrated bioprocess to recover bovine milk oligosaccharides from colostrum whey permeate 2018 Bell, Juliana M. L. N. de Moura; Cohen, Joshua L.; Aquino, Leticia F. M. C. de; Lee, Hyeyoung; Silva, Vitor L. de Melo; Liu, Yan; Domizio, Paola; Barile, Daniela
AZIONE DEI LIEVITI NELL’ABBATTIMENTO DELL’ OCRATOSSINA ADURANTE LA FERMENTAZIONE VINARIA 2006 P. Vignozzi; L. Lencioni; S. Tegli; P. Domizio; M.C. Pozo.
Biodiversità della popolazione di lieviti presente nel corso della fermentazione di mosti di uva "Sangiovese" 2001 I. ROSI; P. DOMIZIO; G. FIA; R. AGNOLETTO
CARATTERIZZAZIONE FISIOLOGICO BIOCHIMICA DI BATTERI MALOLATTICI ISOLATI DA VINI DEL CHIANTI 1990 L. GRANCHI; A. MESSINI; P. DOMIZIO; M. VINCENZINI; R. MATERASSI
CARATTERIZZAZIONE FISIOLOGICO-BIOCHIMICA DI BATTERI MALOLATTICI ISOLATI DA VINI DEL CHIANTI 1990 L. GRANCHI; A. MESSINI; P. DOMIZIO; M. VINCENZINI; R. MATERASSI
Cell Wall Polysaccharides Release during the Alcoholic Fermentation by Schizosaccharomyces pombe 2015 Paola Domizio, Yan Liu, Daniela Barile, and Linda F. Bisson
Cell wall polysaccharides released during the alcoholic fermentation by Schizosaccharomyces pombe and S. japonicus: quantification and characterization 2016 Paola Domizio, Livio Lencioni, Linda Bisson
Cell wall polysaccharides released during the alcoholic fermentation by Schizosaccharomyces pombe and S. japonicus: quantification and characterization 2017 Domizio, Paola; Liu, Y.; Bisson, L. F.; Barile, D.
CELL-RECYCLE BATCH FERMENTATION (CRBF) BY USING IMMOBILIZED CELLS OF FLOCCULENT SACCHAROMYCES CEREVISIAE WINE STRAINS 1996 G. SUZZI; P. ROMANO; L. VANNINI; L. TURBANTI; P. DOMIZIO
Characterization of beta -glucosidase activity in yeasts of oenological origin 1994 Rosi, Iolanda; Vinella, M.; Domizio, Paola
Characterization of esterase activity in wine related yeast 1997 I. ROSI; P. DOMIZIO; G. FIA
Characterization of potential spoilage wine yeasts and their possible use in winemaking process 2009 Domizio P.; Romani C.; Comitini F.; Gobbi M.; Ciani M.; Lencioni L.; Mannazzu I.
Chemical and sensory characteristics of Sangiovese wines obtained by Saccharomyces cerevisiae and Schizosaccharomyces japonicus mixed culture fermentations 2019 Lorenzo Portaro, Jonathan Rinaldi, Valentina Canuti, Valentina Millarini, Monica Picchi, Livio Lencioni, Paola Domizio
Chemical Characterization, Sensory Definition and Prediction Model of the Cider Dryness from New York State Apples 2023 Monica Picchi, Paola Domizio, Matt Wilson, Josè Santos, Frederick Orrin, Bruno Zanoni, Valentina Canuti,
Chemical composition and organoleptic characters of Vinsanto wine obtained by the use of different Saccharomyces strains. 2009 L. Lencioni; C. Romani; P. Domizio