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Effect of facilitated harvesting and fruit cooling on extra virgin olive oil quality / Corti F.; Parenti A.; Cecchi L.; Mulinacci N.; Masella P.; Angeloni G.; Spadi A.; Zanoni B.; Calamai L.; Guerrini L.. - In: LA RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE. - ISSN 0035-6808. - ELETTRONICO. - 99:(2022), pp. 211-224.

Effect of facilitated harvesting and fruit cooling on extra virgin olive oil quality

Corti F.;Parenti A.;Cecchi L.;Mulinacci N.;Masella P.;Angeloni G.
;
Spadi A.;Zanoni B.;Calamai L.;
2022

Abstract

https://en.innovhub-ssi.it/kdocs/2062755/2022_vol._993_-_art._2_-_corti.pdf
2022
99
211
224
Corti F.; Parenti A.; Cecchi L.; Mulinacci N.; Masella P.; Angeloni G.; Spadi A.; Zanoni B.; Calamai L.; Guerrini L.
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