MONTELEONE, ERMINIO

MONTELEONE, ERMINIO  

Scienze e Tecnologie Agrarie, Alimentari, Ambientali e Forestali (DAGRI)  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A methodological appoach in studying the effect of product information on food acceptability 2001 G. Caporale; A. Carlucci; E. Monteleone
A methodological approach to the selection of Saccharomyces cerevisiae wine strains 1998 P. Romano; E. Monteleone; M. Paraggio; R. Marchese; G. Caporale; A. Carlucci
A new approach in TDS data analysis: A case study on sweetened coffee 2013 Caterina Dinnella; Camilla Masi;Tormod Naes; Erminio Monteleone
A new approach in Temporal Dominance of Sensation data analysis 2012 C. Masi; C. Dinnella; T. Naes; E. Monteleone
A procedure of Sensory evaluation for describingthe aroma profile of single grape variety wines 2008 A. Carlucci; E. Monteleone
A quantitative cross-cultural analysis of children's and adult's perception of vegetables 2001 E. Monteleone; I. Hutchinson; N. Oram
A sense of identity: the sensory profiles of extra virgin olive oil 2007 E. Monteleone
L'acqua e la qualità degli alimenti 1998 E. Monteleone; C. Dinnella
ALTERTASTE: improving food pleasure and intake of oncology patients receiving chemotherapy 2021 Spinelli, Sara; Mini, Enrico; Monteleone, Erminio; Angiolini, Catia; Roviello, Giandomenico
Analisi della preferenza dei consumatori per l'olio extra vergine di oliva. 1997 E. Monteleone; A. Carlucci; G. Caporale; I. Wakeling
Analisi ed interpretazione dei dati sensoriali 1993 M. Bertuccioli; E. Monteleone; A. Carlucci
Analisi sensoriale: una disciplina scientifica multidisciplinareLa scienza del cambiamento 2000 C. Dinnella; E. Monteleone
Appropriatezza di nuove linee genetiche per la produzione di prosciutti crudi a DOP in relazione alla specificità sensoriale dei prodotti 2011 C. Dinnella; G. Fia; M. Bertuccioli; E. Monteleone
Assessing the sensory performance of a new formulation sweetener by Temporal Dominance of Sensation 2010 C. Dinnella; M. Borgogno; C. Masi; G.P. Zoboli; G. Falanga; E. Monteleone
Associations between food neophobia and responsiveness to "warning" chemosensory sensations in food products in a large population sample 2018 Laureati, M.*; Spinelli, S.; Monteleone, E.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Cattaneo, C.; Proserpio, C.; De Toffoli, A.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Torri, L.; Peparaio, M.; Arena, E.; Bonello, F.; Condelli, N.; Di Monaco, R.; Gatti, E.; Piasentier, E.; Tesini, F.; Pagliarini, E.
Associations between human fungiform papillae and responsiveness to oral stimuli: Effects of individual variability, population characteristics, and methods for papillae quantification 2018 Piochi, Maria; Dinnella, Caterina; Prescott, John; Monteleone, Erminio
Astringency Perception and Heritability Among Young Finnish Twins 2011 O.Törnwall; C.Dinnella; K.Keskitalo-Vuokko; K.Silventoinen; M.Perola; E.Monteleone; J.Kaprio; H.Tuorila
Atlante sensoriale dei prodotti alimentari 2012 F. Sinesio; E. Monteleone; S. Spinelli
Attentional bias for vegetables is negatively associated with acceptability and is related to sensory properties 2022 Agovi, Herdis; Pierguidi, Lapo; Dinnella, Caterina; Viggiano, Maria Pia; Monteleone, Erminio; Spinelli, Sara
Attitudes to Food In Italy: Evidences From Italian Taste Project 2020 Dinnella, Caterina; Spinelli, Sara; Monteleone, Erminio