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La qualità percepita dei prosciutti crudi a DOP 2009 E. Monteleone; S. Spinelli
Consumer Perception of Italian PDO cured hams: When “sensory” does matter in consumer perception of Typical food products 2009 S.Spinelli; M.Drago; A.Recchia; S.Favotto; E. Piasentier; E.Monteleone.
A Semiotic Approach in Analyzing Consumer Perception of food by using the Repertory Grid Method. 8th Pangborn Sensory Science Symposium. 2009 S. Spinelli; E. Monteleone
Atlante sensoriale dei prodotti alimentari 2012 F. Sinesio; E. Monteleone; S. Spinelli
Investigating the Culinary Use of Olive Oils 2014 Spinelli, Sara*
How does it make you feel? A new approach to measuring emotions in food product experience 2014 Sara Spinelli; Camilla Masi; Caterina Dinnella; Gian Paolo Zoboli; Erminio Monteleone
Emotional responses to branded and unbranded foods 2015 Spinelli, S.; Masi, C.; Zoboli, G.P.; Prescott, J.; Monteleone, E.
Quando il gradimento non basta. Le emozioni come chiave per una miglior comprensione della performance di prodotto 2015 Sara Spinelli, Bruno Piccoli, Annamaria Recchia, Gian Paolo Zoboli, Erminio Monteleone
Come le proprietà sensoriali e il branding influenzano le emozioni e il gradimento: il caso dei detersivi per capi delicati 2015 Sara Spinelli, Bruno Piccoli, Gian Paolo Zoboli, Erminio Monteleone
Emozioni, benessere e piacere nell’esperienza di prodotto. What’s new? 2015 Sara Spinelli
Ripensare la comunicazione della diversità sensoriale degli oli extra vergini d’oliva toscani: il profilo culinario e emozionale 2015 Sara Spinelli, Erminio Monteleone
Emotion Measurements and Application to Product and Packaging Development 2016 Spinelli, S.*;
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project 2017 Monteleone, E; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Torri, L.; Aprea, E.; Bailetti, L.I.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Cattaneo, C.; Cliceri, D.; Condelli, N.; Cravero, M.C.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Drago, S.; Favotto, S.; Fusi, R.; Galassi, L.; Gallina Toschi, T.; Garavaldi, A.; Gasparini, P.; Gatti, E.; Masi, C.; Mazzaglia, A.; Moneta, E.; Piasentier, E.; Piochi, M.; Pirastu, N.; Predieri, S.; Robino, A.; Russo, F.; Tesini, F.
Consumption of a high quantity and a wide variety of vegetables are predicted by different food choice motives in older adults from France, Italy and the UK 2017 Appleton, Katherine M.; Dinnella, Caterina; Spinelli, Sara; Morizet, David; Saulais, Laure; Hemingway, Ann; Monteleone, Erminio; Depezay, Laurence; Perez-cueto, Federico J. A.; Hartwell, Heather
Determinanti del contesto di consumo preferito in relazione alle differenze individuali. Un approccio all’analisi di risposte a domande aperte 2017 Spinelli, S., Masi, C., Zoboli, G.P., Dinnella, C., Monteleone, E.
Investigating preferred coffee consumption contexts using open-ended questions 2017 Spinelli, Sara; Dinnella, Caterina; Masi, Camilla; Zoboli, Gian Paolo; Prescott, John; Monteleone, Erminio
Implications of the science of emotion for applied research: Comments on Prescott (2017) 2017 Spinelli, Sara
Un approccio implicito per la valutazione delle attitudini verso piatti a base vegetale e animale 2017 Cliceri, D.*, Fusi, R., Dinnella, C., T. Marzi, Spinelli, S., Monteleone E.
Atti del VI Convegno Nazionale Società Italiana di Scienze Sensoriali 2017 Enrico Valli, Sara Spinelli
Comunicare la qualità sensoriale del prosciutto cotto: confronto tra i profili generati dal panel addestrato e il giudizio dei consumatori 2017 Barbieri S., Spinelli S., Bendini A., Palagano R., Cosenza G., Gallina Toschi T.
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