CINI, ENRICO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 8.112
NA - Nord America 8.097
AS - Asia 1.271
AF - Africa 80
SA - Sud America 16
OC - Oceania 12
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 17.590
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.061
PL - Polonia 1.956
RU - Federazione Russa 1.851
IT - Italia 1.210
SE - Svezia 893
IE - Irlanda 679
UA - Ucraina 540
DE - Germania 393
SG - Singapore 378
HK - Hong Kong 287
GB - Regno Unito 238
CN - Cina 199
FI - Finlandia 187
IN - India 134
FR - Francia 67
PH - Filippine 48
JO - Giordania 39
VN - Vietnam 38
TR - Turchia 36
SC - Seychelles 32
KR - Corea 25
CI - Costa d'Avorio 20
CA - Canada 19
ES - Italia 18
NL - Olanda 18
BE - Belgio 15
MX - Messico 15
TH - Thailandia 14
AU - Australia 12
BR - Brasile 12
MY - Malesia 10
GR - Grecia 9
ID - Indonesia 9
PK - Pakistan 9
CH - Svizzera 8
IR - Iran 7
JP - Giappone 7
CY - Cipro 5
KE - Kenya 5
NG - Nigeria 5
RO - Romania 5
SA - Arabia Saudita 5
CZ - Repubblica Ceca 4
ET - Etiopia 4
HU - Ungheria 4
LB - Libano 4
RS - Serbia 4
AT - Austria 3
EG - Egitto 3
GH - Ghana 3
LK - Sri Lanka 3
MU - Mauritius 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
BD - Bangladesh 2
BG - Bulgaria 2
EU - Europa 2
HR - Croazia 2
IL - Israele 2
KZ - Kazakistan 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
SY - Repubblica araba siriana 2
VE - Venezuela 2
AZ - Azerbaigian 1
BJ - Benin 1
BY - Bielorussia 1
CO - Colombia 1
DO - Repubblica Dominicana 1
DZ - Algeria 1
EC - Ecuador 1
EE - Estonia 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LU - Lussemburgo 1
MA - Marocco 1
PA - Panama 1
SI - Slovenia 1
TW - Taiwan 1
UZ - Uzbekistan 1
ZA - Sudafrica 1
ZW - Zimbabwe 1
Totale 17.590
Città #
Santa Clara 2.120
Warsaw 1.951
Chandler 868
Jacksonville 822
Dublin 679
Fairfield 402
Ashburn 340
Singapore 280
Florence 214
Woodbridge 214
Wilmington 206
Cambridge 203
Seattle 194
Princeton 191
Houston 154
Hong Kong 136
Medford 118
Mumbai 118
Boston 105
Boardman 104
Ann Arbor 103
Moscow 83
Lawrence 79
Altamura 78
Shanghai 71
Beijing 61
Milan 59
Buffalo 56
San Diego 54
Philadelphia 46
Rome 42
Verona 35
Dong Ket 34
Frankfurt Am Main 33
Norwalk 31
Izmir 29
Helsinki 24
West Jordan 24
Auburn Hills 18
New York 18
Bari 15
Cedar Knolls 15
Andover 14
Brussels 14
Kent 14
Salerno 14
Abidjan 13
Hillsboro 12
Los Angeles 12
Munich 12
Redwood City 12
Bangkok 11
Hanover 11
Phoenix 11
Pune 10
Toronto 10
Viterbo 10
Washington 10
Yubileyny 10
Empoli 9
Kuala Lumpur 8
Lamezia Terme 8
Mabalacat 8
Palermo 8
Pisa 8
Athens 7
Bern 7
Bologna 7
Manchester 7
San Filippo 7
Turin 7
Camerino 6
Castelnuovo Berardenga 6
Catania 6
Falls Church 6
Ferrara 6
Laurel 6
London 6
Montesilvano Marina 6
Paris 6
Xalapa 6
Altavilla Vicentina 5
Capriate San Gervasio 5
Gunzenhausen 5
Nairobi 5
Padova 5
Trieste 5
Agordo 4
Amsterdam 4
Anguillara Sabazia 4
Bacoor 4
Barletta 4
Belgrade 4
Castelnuovo 4
Cebu City 4
Dallas 4
Dinalupihan 4
General Trias 4
Guangzhou 4
Konya 4
Totale 10.860
Nome #
Development of a new washing machine in olive oil extraction plant: A first application of usability-based approach 324
Environmental Sustainability of Pasta Production Chains: An Integrated Approach for Comparing Local and Global Chains 268
A modelling approach to Extra Virgin olive oil extraction 266
General Theory of Multicriteria Analysis and Life Cycle Assessment 251
The lean six sigma approach for process improvement: a case study in a high quality tuscany winery 248
Energetic Use of Biomass and Biofuels 240
Olive Oil Production Chain 240
Improving coffee production in smalland medium farms inVeracruz, Mexico with the use of pneumatic equipment 238
Characterisation of olive fruit for the milling process by using visible/near infrared spectroscopy 225
L’importanza della ricerca e dell’innovazione tecnologica nelle produzioni locali di filiera corta durante la pandemia COVID-19 225
Innovazioni tecnologiche per l'estrazione dell'olio dalle olive (Technological Innovation for the extraction of extra virgin oil from fruit) 225
Olio di Girasole nel motore, il test è giusto. 219
Towards the environmental sustainability assessment for the viticulture 214
THERMAL AND PHYSICAL PROPERTIES OF PARCHMENT ARABICA COFFEE BEANS 209
Rapid determination of crucial parameters for the optimization of milling process by using visible/near infrared spectroscopy on intact olives and olive paste 184
ExpIoitation of technoIogical innovations along the olive oiI milling processr an optimization of the pIant performance 180
PROPOSTA PER UNA MACCHINA PER LO SFALCIO DI CAMPI DI ANANAS A FINE CICLO PRODUTTIVO 170
SPERIMENTAZIONE DI UNA GRAMOLA AD ASSE VERTICALE NELL'ESTRAZIONE DELL'OLIO DI OLIVA 152
Stone milling versus roller milling: A systematic review of the effects on wheat flour quality, dough rheology, and bread characteristics 143
Improving whole wheat dough tenacity and extensibility: A new kneading process 135
New shredding machine for recycling pruning residuals 134
Insects as food: A review on risks assessments of Tenebrionidae and Gryllidae in relation to a first machines and plants development 130
STUDIO DEGLI EFFETTI DELLE MICROONDE SULLA GERMINAZIONE DI ALCUNI SEMI: UN APPROCCIO METODOLOGICO 128
TRP-RT Nobili, innovativa trincia raccoglitrice 122
A Simplified Model for Designing and Regulating Centrifugal Decanters for Olive Oil Production 122
Environmental benefits from the use of the residual biomass in nurseries. 122
La distillazione nel trattamento dei reflui da impianti zootecnici e dell’agroindustria 121
Recovery of waste biomass in nurseries 120
Predictive models of the rheological properties and optimal water content in doughs: An application to ancient grain flours with different degrees of refining 119
Assessment of the rheological properties and bread characteristics obtained by innovative protein sources (Cicer arietinum, Acheta domesticus, Tenebrio molitor): Novel food or potential improvers for wheat flour? 118
Effects of wheat tempering and stone rotational speed on particle size, dough rheology and bread characteristics for a stone-milled weak flour 115
The kneading process: A systematic review of the effects on dough rheology and resulting bread characteristics, including improvement strategies 114
A Systematic Review of Gluten-Free Dough and Bread: Dough Rheology, Bread Characteristics, and Improvement Strategies 113
Understanding degradation of phenolic compounds during olive oil processing by inhibitor addition 111
OLIVE PASTE RHEOLOGICAL ANALYSIS 107
APPLICAZIONE DI DISERBANTI E SOLUZIONI ALTERNATIVE: UNA ESPERIENZA NELLA DIFESA DALLE MALERBE IN PARTICOLARE SUI FILARI NEI VIGNETI 104
A PROTOTIPE FOR FULLY MECHANIZED WINTER PRUNING OF GRAPE VINES. 104
Influence of mixing and extraction parameters on virgin olive oil quality 104
Raccolta meccanica delle olive: contributi passati e possibilità per il futuro 103
Towards a technological ripening index for olive oil fruits 103
A SOFTWARE PACKAGE FOR AGRICULTURAL MECANISATION: AN APPLICATION FOR MARGINAL AREAS 99
FULLY MECHANIZED WINTER PRUNING OF GRAPEVINES 99
An artificial neural network model to predict olive mechanical harvesting: A first approach based on metadata 99
DOSIMETRY OF PHYSICAL EMISSIONS AFFECTING OPERATORS OF AGRICULTURAL MACHINERY: A PORTABLE INSTRUMENTATION 97
UNA NUOVA MACCHINA PER LA CONCIMAZIONE LOCALIZZATA DELLA CANNA DA ZUCCHERO 97
ESSICAZIONE COMMERCIALE DEL CAFFÈ: UN IMPIANTO AZIENDALE 97
ESPERIENZE ED INNOVAZIONI TECNOLOGICHE SUGLI IMPIANTI CONTINUI DI ESTRAZIONE OLEARIA 97
Ripples Damping due to Monomolecular Films 97
Will the COVID-19 pandemic make us reconsider the relevance of short food supply chains and local productions? 97
APPARECCHIATURA SPERIMENTALE PER STUDI SULLA FRIGOCONSERVAZIONE DEGLI ORTOFRUTTICOLI 96
Multicriteria analysis to evaluate the energetic reuse of riparian vegetation 96
Improving roller milling technology using the break, sizing, and reduction systems for flour differentiation 96
Baking technology: A systematic review of machines and plants and their effect on final products, including improvement strategies 96
INNOVAZIONI NELLA FILIERA CORTA DELL'OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA IN TOSCANA 96
Environmental Sustainability of Wine Production 96
Defogliazione e vendemmia: efficacia della macchina defogliatrice in relazione alla raccolta meccanica 96
Strategies to improve the performances of bakery products made from ancient wheat’s 95
TESTING OF HERBICIDE APPLICATION EQUIPMENT IN THE VINEYARD, 94
APPROPRIATE IMPROVEMENT TECHNOLOGIES FOR MECHANICAL GROUND-OPERATING DATE PALM POLLINATORS 94
EXPERIMENTAL APPARATUS FOR STUDYING FRUIT AND VEGETABLE COLD STORAGE 92
MECCANIZZAZIONE DELLE OPERAZIONI DI DISTRIBUZIONE IN PIENO CAMPO DI COMPOST DI BUONA QUALITÀ 91
Defogliazione e vendemmia: efficacia della macchina defogliatrice in relazione alla raccolta meccanica 91
Sperimentazione sull'effetto deriva nelle operazioni di diserbo con barra irroratrice 90
Computers and Electronics in Innovative Olive Oil Mill Production Chain: Development of Integrated Hardware plus Software Systems for Control, Simulation, Estimation and Enhancement of Olive Oil Quality 89
Challenges and opportunities to increase sustainability, productivity, and quality in pasta, bread, and bakery products production chains: a comprehensive approach from cradle to grave 88
RACCOLTA MECCANICA DELLE OLIVE IN TOSCANA: PROVE CON UNA SCUOTITRICE 87
INFLUENZA DELLE ATTREZZATURE DI DISTRIBUZIONE NELLA CORRETTA APPLICAZIONE DEI DISERBANTI CHIMICI 87
Applicazioni delle bioenergie: una filiera corta 87
SIMULAZIONE DELL'AZIONE DEL VENTO SU PIANTE DI ORZO 86
Un prototipo che pota con la precisione di una forbice 86
Concimazione organica del terreno 86
Effects of kneading machine type and total element revolutions on dough rheology and bread characteristics: A focus on straight dough and indirect (biga) methods 86
PROCESSI TERMICI NEI PRODOTTI AGROALIMENTARI INSCATOLATI: IL CONTROLLO DELLA TEMPERATURA 85
LE GRANDI MASSE METALLICHE IN AGRICOLTURA: PREVENZIONE DAI RISCHI DI SCARICHE ELETTRICHE 85
MEZZI FISICI PER L'ABBATTIMENTO DELLE INFESTANTI NELLE COLTIVAZIONI AGRARIE 85
Evaluation of the reuse of biomass produced by riparian vegetation management 84
Il compost da RSU: problemi connessi con l'utilizzo in agricoltura 84
STRUMENTAZIONE INNOVATIVA PER VALUTARE E REGISTRARE L'ESPOSIZIONE A RUMORE E VIBRAZIONI DEI CONDUCENTI DELLE MACCHINE AGRICOLE 83
OLIO EXTRA VERGINE DI OLIVA. RICERCHE E INNOVAZIONI PER IL MIGLIORAMENTO DELLA QUALITA' 83
Convenience in Using Farm Wood for Energy Production in Central Italy 83
Impianto innovativo per la depurazione delle acque di vegetazione dei frantoi oleari 83
Land use analysis in Tuscany to evaluate the impacts of energy crop cultivations 83
SMALTIMENTO - RECUPERO DELLE ACQUE DI VEGETAZIONE DEI FRANTOI OLEARI 83
Challenges and opportunities in wheat flour, pasta, bread, and bakery product production chains: A systematic review of innovations and improvement strategies to increase sustainability, productivity, and product quality 83
UNA TECNOLOGIA APPROPRIATA NEI TRASPORTI DEI PRODOTTI AGROALIMENTARI: PROPOSTA DI UN MODULO POLIVALENTE CON AMBIENTE CONTROLLATO 82
FULLY MECHANIZED WINTER PRUNING OF GRAPEVINES 82
PROVE IN PIENO CAMPO DI OPERATRICE PER LA POTATURA SECCA DEL VIGNETO, 82
CONFRONTO DI TECNICHE NON DISTRUTTIVE PER IL CONTROLLO DELLA QUALITÀ INTERNA DELLA FRUTTA: UN PRIMO APPROCCIO 81
EFFETTI DELLE MICROONDE SULLA GERMINAZIONE DEI SEMI 81
Ipotesi di progetto per produzione di energia alternativa da biomassa nel Chianti 81
TRATTAMENTO REFLUI DI DISTILLERIA 80
PROPOSTE PER L'INTRODUZIONE DI TECNICHE FISICHE PER LA GEODISINFEZIONE E GEODISINFESTAZIONE CONVEGNO 80
TELERILEVAMENTO RADAR DI SLICK ARTIFICIALE 80
MECCANIZZAZIONE APPROPRIATA IN UN'AREA RURALE DELLA NIGERIA 80
STRUMENTAZIONE INTEGRATA PER VALUTARE L'ESPOSIZIONE DELL'OPERATORE DI MACCHINE AGRICOLE AGLI AGENTI FISICI 80
Filiere biomassa-energia in aziende agricole toscane: analisi territoriale, economica e ambientale 79
IMPIANTO FRIGORIFERO AD ACCUMULO PER IL CONDIZIONAMENTO DEI LOCALI DI ESERCIZIO NEL COMPARTO AGROALIMENTARE 78
RECUPERI ENERGETICI NEL TRATTAMENTO DEI REFLUI DI DISTILLERIA 78
MACCHINE PER LA DISTRIBUZIONE DI AMMENDANTE ORGANICO SUL TERRENO AGRARIO 78
Norme e contraddizioni per le piattaforme elevabili 78
Totale 11.934
Categoria #
all - tutte 43.111
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 43.111


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.335 0 0 0 0 152 241 117 277 115 113 266 54
2020/20212.296 153 94 301 195 60 379 62 210 169 340 122 211
2021/20221.103 51 169 50 61 44 24 37 64 26 30 246 301
2022/20233.026 273 366 126 247 344 591 383 177 316 29 129 45
2023/20241.384 76 163 212 101 107 115 93 224 55 112 60 66
2024/20255.123 340 787 415 1.044 2.537 0 0 0 0 0 0 0
Totale 17.720