GIOVANI, GIOVANNA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 852
EU - Europa 548
AS - Asia 87
AF - Africa 2
Totale 1.489
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 850
RU - Federazione Russa 207
IE - Irlanda 64
IT - Italia 64
UA - Ucraina 56
SE - Svezia 48
CH - Svizzera 37
SG - Singapore 34
DE - Germania 33
HK - Hong Kong 20
CN - Cina 17
FI - Finlandia 17
TR - Turchia 10
GB - Regno Unito 9
FR - Francia 4
IN - India 4
NL - Olanda 3
BE - Belgio 2
CA - Canada 2
ES - Italia 2
SC - Seychelles 2
HU - Ungheria 1
JO - Giordania 1
JP - Giappone 1
PT - Portogallo 1
Totale 1.489
Città #
Santa Clara 240
Chandler 104
Jacksonville 86
Dublin 64
Fairfield 53
Bern 37
Singapore 27
Ashburn 26
Houston 25
Wilmington 25
Florence 24
Cambridge 22
Ann Arbor 20
Woodbridge 18
Princeton 17
Seattle 15
Medford 12
Boardman 10
Boston 10
Izmir 10
Buffalo 9
Hong Kong 8
Altamura 5
Milan 4
Mumbai 4
Frankfurt Am Main 3
Lawrence 3
Los Angeles 3
Shanghai 3
Beijing 2
Brussels 2
Kent 2
Moscow 2
Norwalk 2
Redwood City 2
Toronto 2
Washington 2
West Jordan 2
Amsterdam 1
Andover 1
Auburn Hills 1
Barcelona 1
Brescia 1
Budapest 1
Castelfiorentino 1
Dallas 1
Falls Church 1
Hillsboro 1
Macomer 1
Massarosa 1
Munich 1
Murcia 1
Padova 1
Parma 1
Quartucciu 1
Reims 1
Rome 1
Saint Petersburg 1
Tokyo 1
Torino 1
Turin 1
Vila Nova de Famalicao 1
Totale 929
Nome #
Biogenic amine production by Oenococcus oeni during malolactic fermentation of wines obtained using different strains of Saccharomyces cerevisiae 122
STUDY OF BETA-GLUCOSIDASE PRODUCTION BY WINE-RELATED YEASTS DURING ALCOHOLIC FERMENTATION. A NEW RAPID FLUORIMETRIC METHOD TO DETERMINE ENZYMATIC ACTIVITY 108
Effect of yeast strain and fermentation conditions on the release of cell wall polysaccharides 104
Effects of electric micro-current on wine characteristics 103
Release of cell wall polysaccharides from Saccharomyces cerevisiae thermosensitive autolytic mutants during alcoholic fermentation. 97
Chemical indices for the authentication of varietal wine: the case of vermentino 96
Quantification and characterization of cell wall polysaccharides released by non-Saccharomyces yeast strains during alcoholic fermentation 94
CARATTERIZZAZIONE DI LIEVITI SACCHAROMYCES E NON- SACCHAROMYCES PER LA PRESENZA DI ALCUNE ATTIVITÀ ENZIMATICHE IDROLITICHE. 88
EFFECT OF SOME WINEMAKING VARIABLES ON THE PRODUCTION OF EXOPOLYSACCHARIDES BY SACCHAROMYCES CEREVISIAE 85
Strategia di selezione di nuovi ceppi autoctoni di Saccharomyces cerevisiae: caso studio Sangiovese dell’area del Chianti. 85
PROPIETÀ NON CONVENZIONALI DEI LIEVITI VINARI 83
Effect of yeast/bacterium co-inoculum on wine chemical and sensory profile 77
Influenza della macerazione prefermentativa a freddo sul quadro microbiologico di mosti di uve Sangiovese 74
I processi di vinificazione: la fermentazione alcolica 72
Variation in polysaccharide release by three strains of Saccharomyces cerevisiae under different fermentation conditions 71
IMPORTANZA DELLA COMPONENTE MINERALE DEI MOSTI SULLA FERMENTAZIONE ALCOLICA 67
Effetto di dosi diverse e del momento diverso di inoculo di un ceppo di Saccharomyces cerevisiae sul profilo microbiologico e chimico di un vino Sangiovese 67
Totale 1.493
Categoria #
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Totale 3.835


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020107 0 0 0 0 10 22 14 23 11 6 19 2
2020/2021132 16 3 16 14 0 20 5 14 6 18 3 17
2021/202294 3 13 13 1 2 1 2 4 0 3 24 28
2022/2023336 27 32 10 32 38 51 42 17 31 3 8 45
2023/202463 5 9 18 4 3 5 0 8 0 2 4 5
2024/2025547 38 83 36 114 276 0 0 0 0 0 0 0
Totale 1.493