GIOVANI, GIOVANNA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 560
EU - Europa 341
AS - Asia 51
AF - Africa 2
Totale 954
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 558
IE - Irlanda 64
IT - Italia 62
UA - Ucraina 56
SE - Svezia 48
CH - Svizzera 37
DE - Germania 32
HK - Hong Kong 20
FI - Finlandia 17
CN - Cina 13
TR - Turchia 10
GB - Regno Unito 9
SG - Singapore 6
FR - Francia 4
NL - Olanda 3
RU - Federazione Russa 3
BE - Belgio 2
CA - Canada 2
ES - Italia 2
SC - Seychelles 2
HU - Ungheria 1
JO - Giordania 1
JP - Giappone 1
PT - Portogallo 1
Totale 954
Città #
Chandler 104
Jacksonville 86
Dublin 64
Fairfield 53
Bern 37
Houston 25
Wilmington 25
Florence 24
Ashburn 23
Cambridge 22
Ann Arbor 20
Woodbridge 18
Princeton 17
Seattle 15
Medford 12
Boardman 10
Boston 10
Izmir 10
Buffalo 9
Hong Kong 8
Altamura 5
Singapore 5
Milan 4
Frankfurt Am Main 3
Lawrence 3
Beijing 2
Brussels 2
Kent 2
Norwalk 2
Redwood City 2
Toronto 2
Washington 2
West Jordan 2
Amsterdam 1
Andover 1
Auburn Hills 1
Barcelona 1
Brescia 1
Budapest 1
Castelfiorentino 1
Dallas 1
Falls Church 1
Hillsboro 1
Los Angeles 1
Macomer 1
Massarosa 1
Murcia 1
Padova 1
Quartucciu 1
Reims 1
Saint Petersburg 1
Shanghai 1
Tokyo 1
Torino 1
Turin 1
Vila Nova de Famalicao 1
Totale 651
Nome #
Biogenic amine production by Oenococcus oeni during malolactic fermentation of wines obtained using different strains of Saccharomyces cerevisiae 90
STUDY OF BETA-GLUCOSIDASE PRODUCTION BY WINE-RELATED YEASTS DURING ALCOHOLIC FERMENTATION. A NEW RAPID FLUORIMETRIC METHOD TO DETERMINE ENZYMATIC ACTIVITY 74
Effect of yeast strain and fermentation conditions on the release of cell wall polysaccharides 74
Effects of electric micro-current on wine characteristics 69
Release of cell wall polysaccharides from Saccharomyces cerevisiae thermosensitive autolytic mutants during alcoholic fermentation. 66
Chemical indices for the authentication of varietal wine: the case of vermentino 62
Quantification and characterization of cell wall polysaccharides released by non-Saccharomyces yeast strains during alcoholic fermentation 61
EFFECT OF SOME WINEMAKING VARIABLES ON THE PRODUCTION OF EXOPOLYSACCHARIDES BY SACCHAROMYCES CEREVISIAE 57
Strategia di selezione di nuovi ceppi autoctoni di Saccharomyces cerevisiae: caso studio Sangiovese dell’area del Chianti. 56
CARATTERIZZAZIONE DI LIEVITI SACCHAROMYCES E NON- SACCHAROMYCES PER LA PRESENZA DI ALCUNE ATTIVITÀ ENZIMATICHE IDROLITICHE. 55
PROPIETÀ NON CONVENZIONALI DEI LIEVITI VINARI 53
Influenza della macerazione prefermentativa a freddo sul quadro microbiologico di mosti di uve Sangiovese 43
I processi di vinificazione: la fermentazione alcolica 42
IMPORTANZA DELLA COMPONENTE MINERALE DEI MOSTI SULLA FERMENTAZIONE ALCOLICA 40
Variation in polysaccharide release by three strains of Saccharomyces cerevisiae under different fermentation conditions 39
Effetto di dosi diverse e del momento diverso di inoculo di un ceppo di Saccharomyces cerevisiae sul profilo microbiologico e chimico di un vino Sangiovese 39
Effect of yeast/bacterium co-inoculum on wine chemical and sensory profile 38
Totale 958
Categoria #
all - tutte 2.855
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.855


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020163 10 15 5 26 10 22 14 23 11 6 19 2
2020/2021132 16 3 16 14 0 20 5 14 6 18 3 17
2021/202294 3 13 13 1 2 1 2 4 0 3 24 28
2022/2023336 27 32 10 32 38 51 42 17 31 3 8 45
2023/202463 5 9 18 4 3 5 0 8 0 2 4 5
2024/202512 12 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 958