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Physiological factors affecting individual sensitivity to astringent phenols
2007 E. Monteleone; A. Recchia; M. Bertuccioli; C. Dinnella
Ipotesi sul meccanismo percettivo di stimoli astringenti
2008 C. Dinnella; A. Recchia; G. Fia; C. Carrega; M. Borgogno; H. Tuorila; M. Bertuccioli; E. Monteleone
Le proteine salivari come fattore limitante della percezione dell'astringenza in esposizioni ripetute
2008 A. Recchia; M. Borgogno; C. Carrega; G. Fia; C. Dinnella; H. Tuorila; E. Monteleone
Saliva Characteristics and Individual Sensitivity to Phenolic Astringent Stimuli
2009 C.Dinnella; A.Recchia; G.Fia; M.Bertuccioli; E.Monteleone
Temporary modificationof salivary protein profile and individual responses to phenolic astringent stimuli
2009 A.Recchia; C.Dinnella; S.Vincenzi; G.Fia; C.Carrega; M.Borgogno; M. Bertuccioli; H.Tuorila; E.Monteleone
The effect of phenolic astringent stimuli on saliva protein profile
2009 S.Vincenzi; C.Dinnella; A.Recchia; D.Franceschi; E.Monteleone; A.Curioni
Effect of astringency responsiveness on liking and food preference
2009 A.Recchia; C.Dinnella; M.Borgogno; H.Tuorila; E.Monteleone
Is the preference for phenol-rich food related to a genetic sensitivity to astringent stimuli?
2009 C.Dinnella, K.Keskitalo, A.Recchia, E.Monteleone; J.Kaprio, H.Tuorila
La riconoscibilità dell'odore dei vini di pregio in base alle valutazioni degli esperti, dei consumatori e dei panel addestrati
2009 M.Picchi; A.Recchia; C.Dinnella; M.Bertuccioli; E.Monteleone
Consumer Perception of Italian PDO cured hams: When “sensory” does matter in consumer perception of Typical food products
2009 S.Spinelli; M.Drago; A.Recchia; S.Favotto; E. Piasentier; E.Monteleone.
Temporary Modification of Salivary Protein Profile and Individual Responses to Repeated Phenolic Astringent Stimuli
2009 C.Dinnella; A.Recchia; S.Vincenzi; H.Tuorila; E.Monteleone
Effect of individual astringency responsiveness on acceptability for phenol-rich foods
2010 C. Dinnella; A. Recchia; M.Borgogno; H.Tuorila; E.Monteleone
Valutazione dinamica della prestazione sensoriale di un dolcificante di nuova formulazione
2011 C. Masi; C. Dinnella; G. Zoboli; A. Recchia; E. Monteleone
Factors affecting astringency induced by phenolic compounds
2011 A.M.Recchia
La funzionalità sensoriale dell'olio d'oliva extravergine: effetto su gradimento, freschezza e proprietà sensoriali
2011 C. Masi; C. Dinnella; A. Recchia; M. Borgogno; E. Monteleone
Individual astringency responsiveness affects the acceptance of phenol-rich foods
2011 C. Dinnella; A. Recchia; H. Tuorila; E. Monteleone
Sensibilità individuale ed accettabilità per alimenti ad elevato potenziale antiossidante
2011 A. Recchia; C. Dinnella; E. Monteleone
Responses to extra virgin olive oils in consumers with varying commitment to oils
2012 A. Recchia; E. Monteleone; H.Tuorila
La funzionalità sensoriale come strumento di valorizzazione delle proprietà sensoriali di oli di oliva extravergini di pregio
2013 Piochi, M; Dinnella C.; Recchia Annamaria; Monteleone E;
Quando il gradimento non basta. Le emozioni come chiave per una miglior comprensione della performance di prodotto
2015 Sara Spinelli, Bruno Piccoli, Annamaria Recchia, Gian Paolo Zoboli, Erminio Monteleone
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