RECCHIA, ANNAMARIA
RECCHIA, ANNAMARIA
Consumer Perception of Italian PDO cured hams: When “sensory” does matter in consumer perception of Typical food products
2009 S.Spinelli; M.Drago; A.Recchia; S.Favotto; E. Piasentier; E.Monteleone.
Effect of astringency responsiveness on liking and food preference
2009 A.Recchia; C.Dinnella; M.Borgogno; H.Tuorila; E.Monteleone
Effect of individual astringency responsiveness on acceptability for phenol-rich foods
2010 C. Dinnella; A. Recchia; M.Borgogno; H.Tuorila; E.Monteleone
Factors affecting astringency induced by phenolic compounds
2011 A.M.Recchia
Individual astringency responsiveness affects the acceptance of phenol-rich foods
2011 C. Dinnella; A. Recchia; H. Tuorila; E. Monteleone
Ipotesi sul meccanismo percettivo di stimoli astringenti
2008 C. Dinnella; A. Recchia; G. Fia; C. Carrega; M. Borgogno; H. Tuorila; M. Bertuccioli; E. Monteleone
Is the preference for phenol-rich food related to a genetic sensitivity to astringent stimuli?
2009 C.Dinnella, K.Keskitalo, A.Recchia, E.Monteleone; J.Kaprio, H.Tuorila
La funzionalità sensoriale come strumento di valorizzazione delle proprietà sensoriali di oli di oliva extravergini di pregio
2013 Piochi, M; Dinnella C.; Recchia Annamaria; Monteleone E;
La funzionalità sensoriale dell'olio d'oliva extravergine: effetto su gradimento, freschezza e proprietà sensoriali
2011 C. Masi; C. Dinnella; A. Recchia; M. Borgogno; E. Monteleone
La riconoscibilità dell'odore dei vini di pregio in base alle valutazioni degli esperti, dei consumatori e dei panel addestrati
2009 M.Picchi; A.Recchia; C.Dinnella; M.Bertuccioli; E.Monteleone
Le proteine salivari come fattore limitante della percezione dell'astringenza in esposizioni ripetute
2008 A. Recchia; M. Borgogno; C. Carrega; G. Fia; C. Dinnella; H. Tuorila; E. Monteleone
Physiological factors affecting individual sensitivity to astringent phenols
2007 E. Monteleone; A. Recchia; M. Bertuccioli; C. Dinnella
Quando il gradimento non basta. Le emozioni come chiave per una miglior comprensione della performance di prodotto
2015 Sara Spinelli, Bruno Piccoli, Annamaria Recchia, Gian Paolo Zoboli, Erminio Monteleone
Responses to extra virgin olive oils in consumers with varying commitment to oils
2012 A. Recchia; E. Monteleone; H.Tuorila
Saliva Characteristics and Individual Sensitivity to Phenolic Astringent Stimuli
2009 C.Dinnella; A.Recchia; G.Fia; M.Bertuccioli; E.Monteleone
Sensibilità individuale ed accettabilità per alimenti ad elevato potenziale antiossidante
2011 A. Recchia; C. Dinnella; E. Monteleone
Temporary Modification of Salivary Protein Profile and Individual Responses to Repeated Phenolic Astringent Stimuli
2009 C.Dinnella; A.Recchia; S.Vincenzi; H.Tuorila; E.Monteleone
Temporary modificationof salivary protein profile and individual responses to phenolic astringent stimuli
2009 A.Recchia; C.Dinnella; S.Vincenzi; G.Fia; C.Carrega; M.Borgogno; M. Bertuccioli; H.Tuorila; E.Monteleone
The effect of phenolic astringent stimuli on saliva protein profile
2009 S.Vincenzi; C.Dinnella; A.Recchia; D.Franceschi; E.Monteleone; A.Curioni
Valutazione dinamica della prestazione sensoriale di un dolcificante di nuova formulazione
2011 C. Masi; C. Dinnella; G. Zoboli; A. Recchia; E. Monteleone