RAPACCINI, STEFANO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.184
EU - Europa 3.143
AS - Asia 490
AF - Africa 15
SA - Sud America 6
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
OC - Oceania 1
Totale 6.840
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.171
PL - Polonia 980
RU - Federazione Russa 748
IT - Italia 449
IE - Irlanda 213
SE - Svezia 196
UA - Ucraina 176
DE - Germania 164
SG - Singapore 160
HK - Hong Kong 141
CN - Cina 83
GB - Regno Unito 75
FI - Finlandia 64
IN - India 28
FR - Francia 26
VN - Vietnam 20
JO - Giordania 19
TR - Turchia 17
BE - Belgio 14
CH - Svizzera 11
CA - Canada 10
SC - Seychelles 8
BG - Bulgaria 6
CI - Costa d'Avorio 6
NL - Olanda 6
BR - Brasile 5
ES - Italia 5
ID - Indonesia 4
TH - Thailandia 4
GR - Grecia 3
IR - Iran 3
MX - Messico 3
SI - Slovenia 3
IQ - Iraq 2
JP - Giappone 2
A1 - Anonimo 1
BN - Brunei Darussalam 1
CL - Cile 1
DK - Danimarca 1
HU - Ungheria 1
IL - Israele 1
KR - Corea 1
LT - Lituania 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PH - Filippine 1
PK - Pakistan 1
RO - Romania 1
SA - Arabia Saudita 1
TW - Taiwan 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 6.840
Città #
Warsaw 980
Santa Clara 671
Chandler 263
Jacksonville 258
Fairfield 237
Dublin 213
Ashburn 155
Singapore 129
Ann Arbor 114
Wilmington 111
Woodbridge 111
Seattle 100
Houston 90
Hong Kong 88
Cambridge 86
Florence 82
Princeton 71
Buffalo 52
Boardman 44
New York 44
Medford 43
Altamura 42
Lawrence 41
Beijing 35
Boston 27
Mumbai 26
San Diego 21
Milan 19
Norwalk 18
Dearborn 17
Moscow 17
Dong Ket 16
Shanghai 16
Izmir 15
Brussels 13
Falls Church 13
Frankfurt Am Main 13
Serra 11
Bern 10
Los Angeles 10
Palermo 10
West Jordan 10
Helsinki 8
Kent 8
Padova 8
Phoenix 8
Abidjan 6
Bologna 6
Hillsboro 6
Sofia 6
Toronto 6
Capannori 5
Rome 5
Saint Petersburg 5
Verona 5
Yubileyny 5
Andover 4
Auburn Hills 4
Barcelona 4
Munich 4
Vicopisano 4
Washington 4
Latina 3
London 3
Mantova 3
Montreal 3
Prescot 3
San Mateo 3
Amsterdam 2
Baghdad 2
Bientina 2
Bluffton 2
Catanzaro 2
Chicago 2
Ciserano 2
Collecchio 2
Dueville 2
Guangzhou 2
Hanover 2
Hefei 2
Jinan 2
Kunming 2
Lamporecchio 2
Makassar 2
Naples 2
Paris 2
Perugia 2
Pisa 2
Pleumeleuc 2
Redwood City 2
Riccione 2
Romano di Lombardia 2
Sala Bolognese 2
Tappahannock 2
Torre del Lago Puccini 2
Treviso 2
Trieste 2
Udine 2
Venezia 2
Villastellone 2
Totale 4.535
Nome #
Effect of chestnut tannin extract (Castanea sativa Miller) on the proliferation of Cladosporium cladosporioides on sheep cheese rind during the ripening 299
Milk fatty acid composition, rumen microbial population and animal performances in response to diets rich in linoleic acid supplemented with chestnut or quebracho tannins in dairy ewes. 293
. Nutritional characteristics and quality of eggs from laying hens fed on a diet supplemented with chestnut tannin extract (Castanea sativa Miller) 268
Effect of stoned olive pomace on rumen microbial communities and polyunsaturated fatty acid biohydrogenation: an in vitro study 263
Evolution of chemical composition, somatic cell count and renneting properties of the milk of Massese ewes. 247
Changes in conjugated linoleic acid and C18:1 isomers profile during the ripening of Pecorino Toscano cheese produced with raw milk 226
Effect of different types of olive oil pomace dietary supplementation on the rumen microbial community profile in Comisana ewes 217
Effects of Chestnut Tannin Extract, Vescalagin and Gallic Acid on the Dimethyl Acetals Profile and Microbial Community Composition in Rumen liquor: An In Vitro Study 173
Volatile compounds of cheese and milk from ewes differently fed (preliminary results) 163
Effect of chestnut tannins and short chain fatty acids as anti-microbials and as feeding supplements in broilers rearing and meat quality 163
Produzione di latte nella pecora Massese 1. Studio della curva di lattazione. 141
Vitelli di sei tipi genetici ottenuti dall'incrocio di tori delle razze Charolaise, Chianina e Limousine con meticce F1 di base materna Maremmana, sottoposti ad ingrassamento 138
Transfer of dietary fatty acids from butyric acid fortified canola oil into the meat of broilers 132
Confronto tra vitelli di quattro tipi genetici ottenuti dall'incrocio di tori delle razze Charolaise e Chianina con meticce F1 di base materna Maremmana sottoposti ad ingrassamento. 129
Chestnut or quebracho tannins in the diet of grazing ewes supplemented with soybean oil: Effects on animal performances, blood parameters and fatty acid composition of plasma and milk lipids 127
Quality of lipid fraction in tuscan sheep cheese (Pecorino Toscano DOP) 123
Effect of Dietary Chestnut or Quebracho Tannin Supplementation on Microbial Community and Fatty Acid Profile in the Rumen of Dairy Ewes 120
Nutraceutical components of pecorino toscana cheese 115
Il sorgo nell'alimentazione dei polli da carne 113
Milk production, composition, and milk fatty acid profile from grazing sheep fed diets supplemented with chestnut tannin extract and extruded linseed 112
Effect of forage /concentrate ratio and soybean oil supplementation on in vitro fatty acid profile of sheep rumen liquor. 110
Conjugated Linoleic Acid (CLA) and C18:1 isomers content in milk fat of sheep and their transfer to Pecorino Toscano D.O.P. cheese. 106
Effect of chestnut and quebracho tannins on fatty acid profile in rumen liquid and solid associated bacteria. An in vitro study. 106
Cardoon meal (Cynara cardunculus var. altilis) as alternative protein source during finishing period in poultry feeding 103
Caratteristiche morfologiche di Mytilus galloprovincialis Lamarck di taglia commerciale 98
Confronto tra vitelli di quattro tipi genetici ottenuti dall'incrocio di tori Charolais e Chianini con meticce F1 su base materna Maremmana sottoposti ad ingrassamento 96
Olive oil calcium soaps and rumen protected methionine in the diet of lactating ewes: effect on the milk quality 96
Contributo all'impiego di pigmentanti naturali in miscele per galline ovaiole 93
Characterization of Massese lamb. Growing, carcass and sample join composition 92
CARATTERISTICHE TECNOLOGICHE DEL LATTE DI PECORE MASSESI. 91
Effect of two types of tannins on the biohydrogenation steps of polyunsaturated fatty acids in the rumen: an in vitro study. 91
Effect of oleic and conjugated linoleic acid in the diet of boiler chickens on the live growth performances, carcass traits and meat fatty acid profile. 91
Sorghum grain in poultry feeding 91
Al pollo piace l’olio d’oliva 88
Effect of total proteose-peptone content on the variability of bovine milk foaming property 85
Date stones in broiler's feeding 84
Influence of reproductive rhythm on productivity of Massese ewe 81
Monobutirryne: a novel feed additive in the diet of broiler chickens. 81
Effect of Quebracho tannin extract on soybean and linseed oil biohydrogenation by solid associated bacteria: An in vitro study 80
Effect of vescalagin and gallic acid from chestnut tannins on microbial community profile: preliminary results 79
Rumen degradation kinetics of feeds measured by means of in vitro gas production 73
Produzione di latte nella pecora Massese 2. Evoluzione della composizione chimica. 72
Produzione di carne con ovini di razza Massese. Caratteristiche di accrescimento degli agnelli. 72
Quale età alla macellazione per l’agnello Massese 69
Le razze ovine Massese e Sarda in Toscana: situazione degli allevamenti e produttività. 68
Risultati della dissezione anatomica di carcasse di vitelloni Limousin x (Chianina x Maremmana) e Limousin x (Charolais x Maremmana). 68
Variabilità tra i controlli mattina-sera per la quantità e la qualità del latte di pecore Massesi. 64
Evoluzione del profilo in acidi grassi insaturi durante la stagionatura del formaggio Pecorino DOP a latte pastorizzato. 63
Effect of dietary starch concentration and fish oil supplementation on fatty acid profile and microbial composition of rumen fluid in lactating dairy cows. 63
Fatty acid composition of broilers meat as influenced by diet supplementation with fish oil. 62
Effect of stoned olive oil cake on rumen bacterial community: preliminary results o fan in vitro study. 62
Stima di alcuni effetti ambientali sui parametri tecnologici del latte di pecore Massesi mediante un modello test-day. 61
Effects of Ph adjustment on clotting properties of ewe milk. 60
Possibilità e limiti di impiego del lupino bianco dolce nell'alimentazione dei polli da carne 60
Stima della ritenzione energetica e azotata in polli da carne alimentati con diete a base di frumento e mais in proporzioni diverse. 60
The gas production techniche for assessment of forage quality: a promising approach 60
Influenza della stagione di parto sulla composizione della proteina e sulle caratteristiche lattodinamografiche del latte di pecore Sarde allevate in Toscana. 60
Fate of fatty acids during ageing of tuscan sheep cheese 60
Influence of milk quality and cheese-making procedure on functional fatty acid transfer in three Italian dairy products: Mozzarella, Raveggiolo and Ricotta 58
Impiego di acidi grassi polinsaturi in miscele per polli da carne. 58
Valdarnese bianca: riconoscimento e valorizzazione. 58
Le razze ovine Massese e Sarda allevate in Toscana: relazioni tra le caratteristiche quanti-qualitative del latte. 58
Effect of three species of herbage (Medicago sativa, Lolium multiflorum, Avena sativa) in in vitro ruminal production of conjugated linoleic and vaccenic acids. 57
Effect of pasture compositionon nutraceutical components of Pecorino Toscano Cheese 56
Totale 6.906
Categoria #
all - tutte 16.715
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 16.715


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020664 0 0 0 0 84 121 81 127 69 51 109 22
2020/2021835 83 47 68 111 30 91 39 77 51 110 38 90
2021/2022424 9 46 36 22 13 12 14 33 16 12 108 103
2022/20231.040 101 171 42 69 91 186 135 65 103 11 48 18
2023/2024446 17 45 70 39 17 73 27 101 10 14 20 13
2024/20251.821 82 299 168 449 823 0 0 0 0 0 0 0
Totale 6.906