PICCHI, MONICA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.352
EU - Europa 2.022
AS - Asia 624
SA - Sud America 57
OC - Oceania 50
AF - Africa 18
Totale 5.123
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.345
IT - Italia 772
RU - Federazione Russa 522
HK - Hong Kong 249
SG - Singapore 173
IE - Irlanda 166
PL - Polonia 118
SE - Svezia 107
CN - Cina 90
CH - Svizzera 89
DE - Germania 53
BR - Brasile 47
FI - Finlandia 40
JO - Giordania 37
AU - Australia 34
UA - Ucraina 34
FR - Francia 31
GB - Regno Unito 22
TR - Turchia 19
IN - India 18
GR - Grecia 17
ID - Indonesia 16
NZ - Nuova Zelanda 16
ES - Italia 14
NL - Olanda 13
CI - Costa d'Avorio 8
PT - Portogallo 6
CL - Cile 5
HR - Croazia 5
AR - Argentina 4
BE - Belgio 4
JP - Giappone 4
VN - Vietnam 4
CA - Canada 3
CY - Cipro 3
MA - Marocco 3
MX - Messico 3
NO - Norvegia 3
RO - Romania 3
CM - Camerun 2
EG - Egitto 2
IL - Israele 2
IQ - Iraq 2
SC - Seychelles 2
AT - Austria 1
AZ - Azerbaigian 1
DK - Danimarca 1
EC - Ecuador 1
IR - Iran 1
KG - Kirghizistan 1
KR - Corea 1
MK - Macedonia 1
NG - Nigeria 1
NI - Nicaragua 1
PH - Filippine 1
TW - Taiwan 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 5.123
Città #
Santa Clara 1.069
Hong Kong 207
Florence 186
Chandler 164
Dublin 164
Warsaw 118
Fairfield 101
Singapore 93
Bern 83
Ashburn 75
Jacksonville 56
Rome 47
Woodbridge 47
Princeton 46
Milan 42
Wilmington 42
Cambridge 40
Seattle 35
Beijing 33
Houston 33
Buffalo 32
Medford 26
Melbourne 26
Boardman 21
Boston 20
Los Angeles 18
Altamura 16
Moscow 16
Mumbai 16
Shanghai 16
Izmir 14
Jakarta 14
Kent 14
Lawrence 14
Munich 14
Genoa 13
Ann Arbor 12
Christchurch 11
Loro Ciuffenna 11
San Diego 11
Helsinki 10
Siena 10
Como 9
Naples 9
Pistoia 9
Redwood City 9
Abidjan 8
Athens 7
Bagno a Ripoli 7
Clapham 7
Norwalk 7
Sevastopol 7
Reggio Emilia 6
San Fiorano 6
Arezzo 5
New York 5
Udine 5
Zagreb 5
Adelaide 4
Bari 4
Bergamo 4
Brescia 4
Castelnuovo Berardenga 4
Dong Ket 4
Lappeenranta 4
Laveno-mombello 4
Massarosa 4
Montecatini Terme 4
Motta Sant'Anastasia 4
Paris 4
Perugia 4
Poggibonsi 4
Taranto 4
Torino 4
Albufeira 3
Asti 3
Bologna 3
Capannori 3
Cartigliano 3
Castelfranco di Sotto 3
Castiglion Fiorentino 3
Concepcion 3
Corato 3
Dilsen-Stokkem 3
Falkenstein 3
Falls Church 3
Hillsboro 3
London 3
Monza 3
Newark 3
Parma 3
Portici 3
Quartucciu 3
Rabat 3
Rotello 3
Santa Maria a Monte 3
Santo Stefano Roero 3
Seravezza 3
Serra 3
Sinalunga 3
Totale 3.289
Nome #
Potassium Polyaspartate, a New Compound for Tartrate Stabilization of Wine 241
Specificità sensoriale di vini Sangiovese prodotti in areali della Toscana 181
A kinetic approach to predict the potential effect of malaxation time-temperature conditions on extra virgin olive oil extraction yield 177
A multivariate methodological approach to relate wine to characteristics of grape composition: The case of typicality 164
Vernaccia di San Gimignano. Idoneità e identità di un vitigno autoctono: dal profilo sensoriale alla gestione del processo produttivo. 152
Indirect indices of oxidative damage to phenolic compounds for the implementation of olive paste malaxation optimization charts 140
Nuove tecniche per la valorizzazione della vinaccia e della feccia di vinificazione 137
Validazione sensoriale del profilo chimico di vini ottenuti con la nuova tecnica di macerazione post-fermentativa a freddo 132
Effects of High Temperatures on the Efficacy of Potassium Polyaspartate for Tartaric Stabilization in Wines 131
Descrizione delle proprietà sensoriali della Vernaccia di San Gimignano: definizione della scheda di prodotto 129
La tipicità dei vini : il Sangiovese 126
An original computer program (MalaxAction 1.0) to design and control olive paste malaxation under exposure to air 122
Chemical indices for the authentication of varietal wine: the case of vermentino 120
Effect of Organic, Biodynamic, and Conventional Production Processes on the Quality of a Typical Wine 118
Ruolo dell'analisi sensoriale nell'autenticazione dei prodotti tipici: il caso del vino vermentino 114
Wine perceptual mapping: la riconoscibilità dei vini di pregio in base all'odore. 110
A methodological approach to assess the effect of organic, biodynamic, and conventional production processes on the intrinsic and perceived quality of a typical wine: The case study of chianti docg 110
Il ruolo del materiale: come il contenitore influenza lo stile di un vino rosso 108
BEHAVIOR OF 36 STRAINS OF SACCHAROMYCES CEREVISIAE AT 15 °C FERMENTATIONS 102
Chemical and sensory characteristics of Sangiovese wines obtained by Saccharomyces cerevisiae and Schizosaccharomyces japonicus mixed culture fermentations 102
La riconoscibilità del vino Vermentino: markers chimici e sensoriali 102
Influenza del processo enologico convenzionale e biodinamico sulle caratteristiche di vini da uve Sangiovese 101
The influence of conventional and biodynamic winemaking processes on the quality of Sangiovese wine 98
Studio dell'evoluzione chimica e sensoriale dei vini subacquei 97
Influenza del ceppo di lievito sul profilo di qualità di vini prodotti da uve Sangiovese. 97
Proceedings of the XXIV Workshop on the Developments in the Italian PhD Research on Food Science, Technology and Biotecnology 96
INFLUENZA DI DIVERSI CEPPI DI BATTERI MALOLATTICI SULLA QUALITA' DEL VINO 94
Descrizione sensoriale dell'aroma del vino Vernaccia di San Gimignano 92
Schizosaccharomyces japonicus/Saccharomyces cerevisiae mixed starter cultures: New perspectives for the improvement of Sangiovese aroma, taste, and color stability 92
Descrizione del profilo sensoriale durante la conservazione di pane non salato di farina semi-integrale da antiche varietà di frumento 91
Evaluation of the intrinsic and perceived quality of sangiovese wines from california and italy 90
Prediction of sensory aroma attributes by wine headspace volatile componds 89
Enological eligibility of grape clones based on the simca method: The case of the sangiovese cultivar from tuscany 89
Evaluation of wine quality: comparison between sommelier approach and sensory analysis 89
Effetto dell'informazione relativa all'origine sulle attese dei consumatori per specifiche proprietà sensoriali dei prosciutti italiani a DOP 88
Polyphenols composition of Sangiovese red wines: comparison between conventional, organic and biodynamic management 88
The defination of wine quality profiles as a start point to optimize the winemaking process 84
Monitoring of Sangiovese Red Wine Chemical and Sensory Parameters along One-Year Aging in Different Tank Materials and Glass Bottle 81
Headspace solid-phase microextraction–gas chromatography– mass spectrometry for profiling free volatile compounds in Sangiovese grapes and wines obtained with different canopy vineyard treatment for organic production 80
Sensory profiling of wolemeal bread from ancient weat cultivar during storage 78
Ruolo dei lieviti nelle moderne tecniche di vinificazione. 77
La riconoscibilità dell'odore dei vini di pregio in base alle valutazioni degli esperti, dei consumatori e dei panel addestrati 74
Key properties of red wine sensory quality 73
Experts and consumers evaluation of odor (dis)-similarities among wines: Behind the projective map approach 72
Monitoring of a Sangiovese red wine volatile profile along one- year aging in different tank materials and glass bottle 72
Chemical Characterization, Sensory Definition and Prediction Model of the Cider Dryness from New York State Apples 71
Kinetic modeling of a Sangiovese wine’s chemical and physical parameters during one-year aging in different tank materials 70
Relation between quality, typicality, attributes and chemical composition of conventional and biodynamic protect designation of origin (PDO) wines 60
Effect of underwater aging treatment on wine quality: a preliminary study 52
Impact of natural phytosanitary product residuals on yeasts fermentation performance and wine composition 45
Totale 5.198
Categoria #
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Totale 13.529


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202091 0 0 0 0 0 0 0 0 14 28 44 5
2020/2021299 27 11 23 25 10 38 9 14 24 51 32 35
2021/2022291 15 29 15 22 11 3 10 24 9 6 70 77
2022/2023825 65 60 28 45 66 133 102 41 90 22 68 105
2023/2024522 34 41 75 54 33 40 22 68 8 47 65 35
2024/20252.519 106 201 149 325 864 431 68 215 160 0 0 0
Totale 5.198