PICCHI, MONICA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.620
EU - Europa 2.444
AS - Asia 1.318
SA - Sud America 229
OC - Oceania 54
AF - Africa 33
Totale 6.698
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.599
IT - Italia 903
RU - Federazione Russa 708
SG - Singapore 367
CN - Cina 308
HK - Hong Kong 286
BR - Brasile 190
IE - Irlanda 166
KR - Corea 135
PL - Polonia 119
SE - Svezia 110
DE - Germania 90
CH - Svizzera 89
VN - Vietnam 58
FI - Finlandia 56
FR - Francia 49
GB - Regno Unito 40
JO - Giordania 38
UA - Ucraina 36
AU - Australia 34
IN - India 27
ID - Indonesia 22
TR - Turchia 21
GR - Grecia 20
NZ - Nuova Zelanda 20
ES - Italia 17
NL - Olanda 16
AR - Argentina 14
JP - Giappone 12
BD - Bangladesh 8
CI - Costa d'Avorio 8
MX - Messico 8
CA - Canada 7
MA - Marocco 7
ZA - Sudafrica 7
CL - Cile 6
PT - Portogallo 6
CO - Colombia 5
EC - Ecuador 5
HR - Croazia 5
PY - Paraguay 5
AZ - Azerbaigian 4
BE - Belgio 4
IQ - Iraq 4
IR - Iran 4
PH - Filippine 4
PK - Pakistan 4
CY - Cipro 3
EG - Egitto 3
NO - Norvegia 3
RO - Romania 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
CM - Camerun 2
IL - Israele 2
JM - Giamaica 2
NG - Nigeria 2
PE - Perù 2
SC - Seychelles 2
TH - Thailandia 2
TW - Taiwan 2
AT - Austria 1
BO - Bolivia 1
CG - Congo 1
DK - Danimarca 1
DO - Repubblica Dominicana 1
KE - Kenya 1
KG - Kirghizistan 1
LT - Lituania 1
MK - Macedonia 1
NI - Nicaragua 1
QA - Qatar 1
SA - Arabia Saudita 1
SV - El Salvador 1
TJ - Tagikistan 1
TT - Trinidad e Tobago 1
UZ - Uzbekistan 1
VE - Venezuela 1
Totale 6.698
Città #
Santa Clara 1.073
Hong Kong 244
Singapore 237
Florence 230
Chandler 164
Dublin 164
Ashburn 154
Seoul 135
Warsaw 119
Fairfield 101
Beijing 95
Bern 83
Hefei 72
Rome 57
Jacksonville 56
Los Angeles 55
Buffalo 47
Milan 47
Woodbridge 47
Princeton 46
Munich 45
Wilmington 43
Cambridge 40
Seattle 35
Houston 33
Medford 27
Moscow 27
Ho Chi Minh City 26
Melbourne 26
Kent 23
Boston 22
Boardman 21
Altamura 18
Shanghai 18
Clifton 16
Mumbai 16
Jakarta 15
São Paulo 15
Izmir 14
Lawrence 14
Genoa 13
Ann Arbor 12
Bologna 11
Christchurch 11
Empoli 11
Loro Ciuffenna 11
New York 11
Paris 11
San Diego 11
Helsinki 10
Lappeenranta 10
Siena 10
Turku 10
Athens 9
Como 9
Naples 9
Pistoia 9
Redwood City 9
Abidjan 8
Bagno a Ripoli 7
Belo Horizonte 7
Clapham 7
London 7
Norwalk 7
Sevastopol 7
Tokyo 7
Turin 7
Brasília 6
Brescia 6
Dallas 6
Frankfurt am Main 6
Hanoi 6
Reggio Emilia 6
San Fiorano 6
Arezzo 5
Bengaluru 5
Brooklyn 5
Rabat 5
Redondo Beach 5
Rio de Janeiro 5
Sartrouville 5
Udine 5
Zagreb 5
Adelaide 4
Baku 4
Bari 4
Bergamo 4
Castelnuovo Berardenga 4
Curitiba 4
Da Nang 4
Dong Ket 4
Laveno-mombello 4
Massarosa 4
Montecatini Terme 4
Motta Sant'Anastasia 4
Offanengo 4
Perugia 4
Phoenix 4
Poggibonsi 4
Salvador 4
Totale 4.126
Nome #
Potassium Polyaspartate, a New Compound for Tartrate Stabilization of Wine 303
A kinetic approach to predict the potential effect of malaxation time-temperature conditions on extra virgin olive oil extraction yield 224
Vernaccia di San Gimignano. Idoneità e identità di un vitigno autoctono: dal profilo sensoriale alla gestione del processo produttivo. 206
A multivariate methodological approach to relate wine to characteristics of grape composition: The case of typicality 205
Specificità sensoriale di vini Sangiovese prodotti in areali della Toscana 196
Nuove tecniche per la valorizzazione della vinaccia e della feccia di vinificazione 178
Indirect indices of oxidative damage to phenolic compounds for the implementation of olive paste malaxation optimization charts 166
Il ruolo del materiale: come il contenitore influenza lo stile di un vino rosso 165
Validazione sensoriale del profilo chimico di vini ottenuti con la nuova tecnica di macerazione post-fermentativa a freddo 163
Studio dell'evoluzione chimica e sensoriale dei vini subacquei 160
Effect of Organic, Biodynamic, and Conventional Production Processes on the Quality of a Typical Wine 160
Descrizione delle proprietà sensoriali della Vernaccia di San Gimignano: definizione della scheda di prodotto 159
A methodological approach to assess the effect of organic, biodynamic, and conventional production processes on the intrinsic and perceived quality of a typical wine: The case study of chianti docg 155
An original computer program (MalaxAction 1.0) to design and control olive paste malaxation under exposure to air 155
Effects of High Temperatures on the Efficacy of Potassium Polyaspartate for Tartaric Stabilization in Wines 154
BEHAVIOR OF 36 STRAINS OF SACCHAROMYCES CEREVISIAE AT 15 °C FERMENTATIONS 151
Chemical indices for the authentication of varietal wine: the case of vermentino 145
La tipicità dei vini : il Sangiovese 144
Ruolo dell'analisi sensoriale nell'autenticazione dei prodotti tipici: il caso del vino vermentino 141
Chemical and sensory characteristics of Sangiovese wines obtained by Saccharomyces cerevisiae and Schizosaccharomyces japonicus mixed culture fermentations 140
La riconoscibilità del vino Vermentino: markers chimici e sensoriali 134
Chemical Characterization, Sensory Definition and Prediction Model of the Cider Dryness from New York State Apples 124
Influenza del processo enologico convenzionale e biodinamico sulle caratteristiche di vini da uve Sangiovese 124
Headspace solid-phase microextraction–gas chromatography– mass spectrometry for profiling free volatile compounds in Sangiovese grapes and wines obtained with different canopy vineyard treatment for organic production 122
Enological eligibility of grape clones based on the simca method: The case of the sangiovese cultivar from tuscany 122
The influence of conventional and biodynamic winemaking processes on the quality of Sangiovese wine 122
Evaluation of the intrinsic and perceived quality of sangiovese wines from california and italy 122
Kinetic modeling of a Sangiovese wine’s chemical and physical parameters during one-year aging in different tank materials 121
Wine perceptual mapping: la riconoscibilità dei vini di pregio in base all'odore. 121
Schizosaccharomyces japonicus/Saccharomyces cerevisiae mixed starter cultures: New perspectives for the improvement of Sangiovese aroma, taste, and color stability 121
Effect of underwater aging treatment on wine quality: a preliminary study 119
Proceedings of the XXIV Workshop on the Developments in the Italian PhD Research on Food Science, Technology and Biotecnology 119
Influenza del ceppo di lievito sul profilo di qualità di vini prodotti da uve Sangiovese. 117
Polyphenols composition of Sangiovese red wines: comparison between conventional, organic and biodynamic management 117
INFLUENZA DI DIVERSI CEPPI DI BATTERI MALOLATTICI SULLA QUALITA' DEL VINO 115
Evaluation of wine quality: comparison between sommelier approach and sensory analysis 113
Descrizione del profilo sensoriale durante la conservazione di pane non salato di farina semi-integrale da antiche varietà di frumento 112
Descrizione sensoriale dell'aroma del vino Vernaccia di San Gimignano 110
Effetto dell'informazione relativa all'origine sulle attese dei consumatori per specifiche proprietà sensoriali dei prosciutti italiani a DOP 110
Monitoring of Sangiovese Red Wine Chemical and Sensory Parameters along One-Year Aging in Different Tank Materials and Glass Bottle 107
Impact of natural phytosanitary product residuals on yeasts fermentation performance and wine composition 105
The defination of wine quality profiles as a start point to optimize the winemaking process 104
Prediction of sensory aroma attributes by wine headspace volatile componds 103
Monitoring of a Sangiovese red wine volatile profile along one- year aging in different tank materials and glass bottle 97
La riconoscibilità dell'odore dei vini di pregio in base alle valutazioni degli esperti, dei consumatori e dei panel addestrati 93
Ruolo dei lieviti nelle moderne tecniche di vinificazione. 91
Experts and consumers evaluation of odor (dis)-similarities among wines: Behind the projective map approach 90
Sensory profiling of wolemeal bread from ancient weat cultivar during storage 88
Key properties of red wine sensory quality 85
Relation between quality, typicality, attributes and chemical composition of conventional and biodynamic protect designation of origin (PDO) wines 75
Totale 6.773
Categoria #
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Totale 17.394


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021213 0 0 0 0 10 38 9 14 24 51 32 35
2021/2022291 15 29 15 22 11 3 10 24 9 6 70 77
2022/2023825 65 60 28 45 66 133 102 41 90 22 68 105
2023/2024522 34 41 75 54 33 40 22 68 8 47 65 35
2024/20252.803 106 201 149 325 864 431 68 215 168 63 124 89
2025/20261.291 282 343 237 200 229 0 0 0 0 0 0 0
Totale 6.773