MARTINI, ANDREA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 14.983
NA - Nord America 11.699
AS - Asia 2.210
AF - Africa 139
SA - Sud America 73
OC - Oceania 32
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 29.138
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 11.635
PL - Polonia 4.524
RU - Federazione Russa 3.218
IT - Italia 2.295
IE - Irlanda 1.162
SE - Svezia 973
UA - Ucraina 930
DE - Germania 759
SG - Singapore 694
HK - Hong Kong 508
FI - Finlandia 368
CN - Cina 325
GB - Regno Unito 254
TR - Turchia 200
IN - India 166
JO - Giordania 155
CH - Svizzera 107
VN - Vietnam 100
FR - Francia 94
SC - Seychelles 63
CI - Costa d'Avorio 57
CA - Canada 51
BE - Belgio 49
ES - Italia 40
BR - Brasile 36
BG - Bulgaria 34
NL - Olanda 25
RO - Romania 24
GR - Grecia 23
AU - Australia 17
CZ - Repubblica Ceca 15
NZ - Nuova Zelanda 15
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 14
IR - Iran 13
AT - Austria 12
MX - Messico 12
PK - Pakistan 12
SI - Slovenia 12
CL - Cile 11
DK - Danimarca 10
PE - Perù 10
JP - Giappone 8
NO - Norvegia 8
CO - Colombia 6
EC - Ecuador 6
EG - Egitto 6
KR - Corea 6
EE - Estonia 5
PT - Portogallo 5
RS - Serbia 5
ZA - Sudafrica 5
CY - Cipro 4
HR - Croazia 4
LT - Lituania 4
MD - Moldavia 4
PH - Filippine 4
AR - Argentina 3
LV - Lettonia 3
TW - Taiwan 3
EU - Europa 2
ID - Indonesia 2
LB - Libano 2
MT - Malta 2
MU - Mauritius 2
TH - Thailandia 2
TZ - Tanzania 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AZ - Azerbaigian 1
BD - Bangladesh 1
BJ - Benin 1
BO - Bolivia 1
BT - Bhutan 1
GE - Georgia 1
GI - Gibilterra 1
MY - Malesia 1
NA - Namibia 1
NG - Nigeria 1
PA - Panama 1
TN - Tunisia 1
Totale 29.138
Città #
Warsaw 4.503
Santa Clara 2.560
Chandler 1.411
Jacksonville 1.326
Dublin 1.112
Singapore 516
Fairfield 393
Princeton 357
Florence 349
Ashburn 306
Wilmington 283
Cambridge 272
Hong Kong 254
Ann Arbor 253
Boston 245
Boardman 229
Woodbridge 200
Beijing 195
Medford 153
Houston 151
Buffalo 146
Milan 138
Izmir 134
Mumbai 129
Seattle 125
Dong Ket 96
Bern 85
West Jordan 82
Menlo Park 80
Norwalk 78
Altamura 74
Lawrence 64
Rome 63
Moscow 61
Abidjan 57
Frankfurt Am Main 48
Brussels 44
Hillsboro 44
San Diego 44
Kent 41
Los Angeles 40
Helsinki 39
Shanghai 39
Bologna 34
Toronto 33
Andover 31
Dearborn 31
Falls Church 29
Auburn Hills 28
New York 27
Yubileyny 24
Saint Petersburg 23
Naples 22
Barcelona 21
Perugia 21
Salerno 21
Verona 21
Padova 20
Redwood City 20
Turin 20
Prato 18
San Antonio 17
Sofia 16
Athens 15
Istanbul 15
Mountain View 15
Parma 15
Bastia 13
Genoa 12
Prad am Stilfser Joch 12
Sesto Fiorentino 12
Roverbella 11
Grosseto 10
Munich 10
Trento 10
Ankara 9
London 9
Nanjing 9
Palma Campania 9
Poggibonsi 9
Bratislava 8
Cinisello Balsamo 8
Hanover 8
Palermo 8
Phoenix 8
Pisa 8
Redmond 8
Santiago 8
Scandicci 8
Torino 8
Atlanta 7
Cagliari 7
Capannori 7
Dallas 7
Laurel 7
Lucca 7
Salzburg 7
San Martino Buon Albergo 7
Vicenza 7
Bengaluru 6
Totale 17.640
Nome #
The use of homeopathy in beekeeping to increase the resistance of the bee families against Varroasis 598
Fondamenti di Anatomia, Fisiologia e Zoognostica 425
Note biologiche su Lipoptena cervi L. (Diptera, Hippoboscidae) ectoparassita di ungulati e possibile vettore di zoonosi 352
Performance of organic grain legumes in Tuscany 262
Milk production and sustainability of the dairy livestock systems with a high calving concentrate pattern at the early spring 239
Typical edible non-dairy animal products in Africa from local animal resources 233
Use of prolactin as an indicator of stress in purebred and crossbred cattle in a farm of Yucatán (Mexico) 231
Il pascolo come risorsa indispensabile per la zootecnia biologica. 229
Biodiversità e qualità delle produzioni foraggere in Val d’Orcia e Biodiversità e qualità casearie in Val d’Orcia. 228
Qualitative Hoof Characteristics in Anglo-Arabian Horses and Monterufoli Ponies Reared in the Same Farm 227
Il benessere degli animali nella zootecnia biologica e low input 226
Possible development of the organic production in a moutain area of the Florence province in Tuscany 222
Phosphorus 30 CH to control Varroa population in Apis mellifera colonies 220
DIFFERENT SILAGE AFFECTS BEHAVIOR IN LACTATING DAIRY COWS 217
Fattening system influences fatty acid composition in organic Maremmana bullocks 214
Growth pattern of Chianina bulls from 6 to 24 months fed two different diets. 2. Tissues. 209
Valutazione del benessere delle capre in differenti sistemi di produzione in Toscana. 206
Monterufoli Pony Morphological Characterization and Standard Breed Updating 201
Caratterizzazione degli allevatori di capre della Toscana. 200
Organic farming in the natural parks of Tuscany 200
Production of grain legume crops alternative to soya bean and their use in organic dairy production 199
Integrative medicine treatments can improve the resistance of organic honeybee's families to common pathologies 193
Gli strumenti per la tutela e la valorizzazione dei salumi di qualità 188
Genetic characterisation of Nellore and Criolla cattle: preliminary results 185
Processi di domesticazione: un contributo alle analisi del DNA mitocondriale (mtDNA) di antichi reperti scheletrici bovini (Bos primigenius 19.000 BP) 177
La ricerca italiana nel campo della zootecnia biologica 171
Valorizzazione delle produzioni animali mediante certificazione biologica 166
ASSESSMENT OF DAIRY SHEEP WELFARE IN CONVENTIONAL AND ORGANIC FARMS 166
Field Visit: Organic farms in Mugello region in Italy – background to workshop farm visits 165
Animal production and marketing for the diffusion of organic farming in the natural parks of Tuscany in Italy 165
Evaluation of the Abruzzese shepherd dog on herds defence against predators in Tuscany. 165
Effects of the calving concentrate pattern at the early spring in Cuban dairy farms over the milk production, global warming potential, energy use and the sustainability of the livestock systems 165
Valutazione di trattamenti omeopatici e tecniche compatibili con il metodo biologico per il rafforzamento della resistenza delle famiglie di api alle più comuni patologie. 164
AFLATOXINS ON MILK (ORGANIC AND BIODYNAMIC) MARKETED IN FLORENCE AREA 162
Gestione e controllo sanitario della nutria (Myocastor coypus) nell’Oasi WWF di Gabbianello (Barberino del Mugello) 161
A comparison between different oxalic acid treatments in overwintering Apis mellifera colonies affected by Varroa destructor 159
PROGETTO LIGUSTICA: SELEZIONE E SALVAGUARDIA DI API RESISTENTI ALLE MALATTIE 158
Treatmens of honey bee colonies affected by Varroa destuctor in organic apiculture. 157
AN INTEGRADED ITALIAN RESEARCH PROJECT ON ORGANIC ANIMAL HUSBANDRY. 157
Characterization of meat from Pecora dell’Amiata and Pomarancina light lamb slaughtered at 20 kg of live weight 154
The importance of the City farms on the diffusion of organic agriculture. 153
Varieties of organic products from dairy sheep and goats production systems in the Mediterranean region. 152
A comparison between different oxalic acid treatments in overwintering honeybee colonies affected by Varroa destructor Anderson & Trueman 151
La pecora dell’Amiata 150
Effects of elevated atmospheric carbon dioxide concentration on floristic composition and forage quality of Mediterranean grassland 149
Influence of cashew nut bran on performance in vivo, plasma and meat composition in goats. 144
Omeopatia nell’allevamento Biologico delle bovine da latte. 140
The rescue and management of wildlife animals to increase the value of territory and to improve the tourism in the Florence Province. 137
Welfare and meat quality of Limousine organic calves 135
Influence of bitter lupin on consumption and digestibility in organic dairy cattle soya bean free diets. 132
Accrescimento di bovini Nelore e Chianina X Nelore allevati nello stato brasiliano del Ceará 131
Hoof quality of Anglo-Arabian and Haflinger horses 131
Utilizzazione di proteine alternative alla soia nell’alimentazione di Frisone biologiche 127
Viser l'autonomie alimentaire en élevage bio de vaches allaitantes, Focusing the feed autonomy in the suckler cows organic farming. 123
Butyric acid glycerides in the diet of broiler chickens: effect of gut histology and carcass composition 122
Dietary extra-virgin olive oil rich in phenolic antioxidants and the aging process: long-term effects in the rat 120
Evaluation of the sustainability of dairy goat systems in Tuscany. 118
Evaluation of dairy goat welfare in different production systems in Tuscany 118
PRODUCTIVE PERFORMANCES OF MAREMMANA YOUNG BULLS REARED FOLLOWING ORGANIC RULES AND SLAUGHTERED AT 18 AND 24 MONTHS OF AGE. 116
PREANTRAL FOLLICULAR DEVELOPMENT IN MASSESE LAMBS BORN DURING TWO SEASONS OF THE YEAR 115
Response surface analyses of the associative effects of lucerne hay, wheat straw and maize gluten feed on growing lambs 115
Morphological characteristics of Amiata donkey reared in Tuscany 115
Caratteristiche produttive di vitelloni Chianini, Charolais e Limousins. 1 - Rilievi in vita ed alla macellazione 113
L’Omeopatia in apicoltura biologica: valutazione dei trattamenti 113
Il tipo genetico autoctono “Pecora delle crete senesi e dell’Amiata”: profilo storico. 113
Efficiency and costs of the health management in an organic dairy farm where we use unconventional medicines. 110
L'allevamento della Faraona 108
Herd structure in the bovine Calvana breed 108
La diversificazione produttiva nella razza Maremmana come risposta alla stagionalità dei parti. Production diversifying in maremmana breed as remedy for seasonal calving. 108
Micromorphology as a method of assessing the mountain soil sensitivity in order to elaborate the meliorative technology friendly to environment and biodiversity. 108
Caratteristiche produttive di vitelloni Chianini. Charolais e Limousins. 3. Taglio-campione, caratteristiche chimico-fisiche della carne e loro relazioni. 107
Sanitary monitoring models for wild ungulate stock farms in Tuscany. 105
Caratteristiche chimiche, fisiche e dietiche delle carni di bovini chianini 105
Morphological characteristics and chemical composition of muscle in the mirror carp (Cyprinus carpio var.specularis) as influenced by body weight. 104
Caratteristiche produttive di vitelloni Chianini, Charolais e Limousins. 2. Rilievi alla sezionatura commerciale 102
Caratteristiche degli allevamenti ovini da latte in alcune province della Toscana. 102
Características das carnes de bovinos Nellore do Nordeste brasileiro. 102
Associative effect between straw and maize gluten feed in rations for growing lambs 101
Risposta superovulatoria e produzione embrionale in vacche Chianine dopo iniezione singola intramuscolo di p-FSH dissolto in polivinilpirrolidone 101
Calcarea sulphurica protects bees against varroasis 101
Onset of puberty in Maremmana heifers 101
Morphological, chemical-physical and mineralogical characteristics on hoof of Anglo-Arabian and Maremmano Horses and discriminant analysis (PCA) on mineral content 101
Effetto dell’integrazione con soia e semola glutinata di mais di diete a base di paglia trattata e non trattata con urea sull’accrescimento di agnelli di razza appenninica 100
LA DIVERSIFICAZIONE PRODUTTIVA NELLA RAZZA MAREMMANA COME RISPOSTA ALLA STAGIONALITA' DEI PARTI. PRODUCTION DIVERSIFYING IN MAREMMANA BREED AS REMEDY FOR SEASONAL CALVING 100
Morphological characterization of Amiata donkey through Multivariate analyses 99
Caratteristiche delle carcasse e delle carni del vitellone chianino a 12 e 20 mesi di età. 99
Studio sui parametri qualitativi della carne di vitelloni maremmani di 12 e 18 mesi di età 98
Caratteristiche del vitellone Chianino a 12 e a 20 mesi di età. Rilievi alla macellazione. 98
Caratteristiche morfologiche e produttive di ovini di razza Sarda e Massese allevati nelle provincie di Siena, Grosseto e Pistoia 98
Caratteristiche morfologiche di Mytilus galloprovincialis Lamarck di taglia commerciale 97
Accrescimenti di bovini maremmani puri dallo svezzamento a 20 mesi di età. 97
Adattamento climatico di vitelli chianini, marchigiani, Brahman, Nellore e loro incroci allevati in Messico e Brasile 97
Anatomical characteristics of carcasses from young bulls of different breeds. 97
Allevamento biologico dei Limousine al pascolo e in stalla. 97
Produzione di capretti F1 ottenuti dall’incrocio di un ariete cashmere con capre di razze nordiche e mediterranee. rilevi in vita e parametri ematici 96
Approaches to the treatment of diseased animals 96
Meat and carcass characterization of Maremmana cattle aged 12 and 18 months. 96
Caratteristiche del vitellone Chianino a 12 e a 20 mesi di età. Parametri fisici e componenti azotate della carne. 95
Allevamenti della razza Limousine in Mugello 95
Caratteristiche della carcassa di vitelloni Chianini in funzione della concentrazione energetica della dieta e del peso di macellazione. 95
Totale 15.273
Categoria #
all - tutte 69.277
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 69.277


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202.226 0 0 0 0 267 379 177 467 166 223 509 38
2020/20213.595 322 231 330 466 117 468 127 344 192 512 97 389
2021/20221.958 133 356 43 97 53 39 44 125 48 61 420 539
2022/20235.206 533 419 198 444 552 1.033 604 333 659 71 207 153
2023/20242.338 128 265 415 227 187 125 147 347 56 199 153 89
2024/20257.705 480 1.326 814 1.826 3.259 0 0 0 0 0 0 0
Totale 29.382