MARTINI, ANDREA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 12.024
NA - Nord America 8.354
AS - Asia 1.561
AF - Africa 74
SA - Sud America 69
OC - Oceania 26
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 22.110
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.296
PL - Polonia 4.519
IT - Italia 2.088
IE - Irlanda 1.159
SE - Svezia 973
UA - Ucraina 930
DE - Germania 748
RU - Federazione Russa 550
HK - Hong Kong 508
FI - Finlandia 346
CN - Cina 288
GB - Regno Unito 252
SG - Singapore 225
TR - Turchia 198
JO - Giordania 155
CH - Svizzera 107
VN - Vietnam 100
FR - Francia 93
SC - Seychelles 63
CA - Canada 48
BE - Belgio 46
IN - India 35
BR - Brasile 34
ES - Italia 34
BG - Bulgaria 32
RO - Romania 21
GR - Grecia 20
CZ - Repubblica Ceca 15
AU - Australia 13
IR - Iran 13
NZ - Nuova Zelanda 13
NL - Olanda 12
SI - Slovenia 12
CL - Cile 11
PK - Pakistan 11
DK - Danimarca 10
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 10
AT - Austria 9
MX - Messico 9
JP - Giappone 8
NO - Norvegia 8
PE - Perù 8
CO - Colombia 6
EC - Ecuador 6
EE - Estonia 5
PT - Portogallo 5
RS - Serbia 5
CY - Cipro 4
MD - Moldavia 4
AR - Argentina 3
EG - Egitto 3
HR - Croazia 3
KR - Corea 3
LV - Lettonia 3
TW - Taiwan 3
EU - Europa 2
ID - Indonesia 2
LT - Lituania 2
MT - Malta 2
MU - Mauritius 2
PH - Filippine 2
TH - Thailandia 2
TZ - Tanzania 2
ZA - Sudafrica 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BO - Bolivia 1
BT - Bhutan 1
GE - Georgia 1
GI - Gibilterra 1
MY - Malesia 1
NG - Nigeria 1
PA - Panama 1
TN - Tunisia 1
Totale 22.110
Città #
Warsaw 4.498
Chandler 1.411
Jacksonville 1.326
Dublin 1.111
Fairfield 393
Princeton 357
Florence 332
Wilmington 283
Cambridge 272
Ashburn 271
Hong Kong 254
Ann Arbor 253
Boston 245
Boardman 229
Woodbridge 200
Beijing 193
Medford 153
Houston 151
Buffalo 146
Singapore 135
Izmir 134
Seattle 125
Milan 115
Dong Ket 96
Bern 85
West Jordan 82
Menlo Park 80
Norwalk 78
Altamura 74
Lawrence 64
Frankfurt Am Main 48
Rome 46
Brussels 44
Hillsboro 44
San Diego 44
Kent 41
Shanghai 38
Los Angeles 34
Toronto 33
Andover 31
Bologna 31
Dearborn 31
Falls Church 29
Auburn Hills 28
New York 27
Saint Petersburg 23
Barcelona 21
Perugia 21
Salerno 21
Verona 21
Redwood City 20
Prato 18
Turin 18
Helsinki 17
San Antonio 17
Padova 16
Sofia 16
Istanbul 15
Mountain View 15
Naples 15
Parma 14
Bastia 13
Athens 12
Prad am Stilfser Joch 12
Sesto Fiorentino 12
Roverbella 11
Grosseto 10
Trento 10
Ankara 9
Moscow 9
Nanjing 9
Poggibonsi 9
Cinisello Balsamo 8
Hanover 8
London 8
Redmond 8
Santiago 8
Scandicci 8
Torino 8
Atlanta 7
Capannori 7
Dallas 7
Genoa 7
Laurel 7
Lucca 7
Munich 7
San Martino Buon Albergo 7
Vicenza 7
Bengaluru 6
Bergamo 6
Cernusco sul Naviglio 6
Columbus 6
Gloucester 6
Livorno 6
Napoli 6
Phoenix 6
Siena 6
Terni 6
Trieste 6
Washington 6
Totale 14.290
Nome #
The use of homeopathy in beekeeping to increase the resistance of the bee families against Varroasis 556
Fondamenti di Anatomia, Fisiologia e Zoognostica 388
Note biologiche su Lipoptena cervi L. (Diptera, Hippoboscidae) ectoparassita di ungulati e possibile vettore di zoonosi 264
Performance of organic grain legumes in Tuscany 229
Typical edible non-dairy animal products in Africa from local animal resources 214
Use of prolactin as an indicator of stress in purebred and crossbred cattle in a farm of Yucatán (Mexico) 209
Phosphorus 30 CH to control Varroa population in Apis mellifera colonies 208
Milk production and sustainability of the dairy livestock systems with a high calving concentrate pattern at the early spring 205
Qualitative Hoof Characteristics in Anglo-Arabian Horses and Monterufoli Ponies Reared in the Same Farm 203
Biodiversità e qualità delle produzioni foraggere in Val d’Orcia e Biodiversità e qualità casearie in Val d’Orcia. 202
Possible development of the organic production in a moutain area of the Florence province in Tuscany 201
Il pascolo come risorsa indispensabile per la zootecnia biologica. 193
Il benessere degli animali nella zootecnia biologica e low input 192
Growth pattern of Chianina bulls from 6 to 24 months fed two different diets. 2. Tissues. 191
DIFFERENT SILAGE AFFECTS BEHAVIOR IN LACTATING DAIRY COWS 187
Fattening system influences fatty acid composition in organic Maremmana bullocks 185
Monterufoli Pony Morphological Characterization and Standard Breed Updating 183
Valutazione del benessere delle capre in differenti sistemi di produzione in Toscana. 180
Caratterizzazione degli allevatori di capre della Toscana. 168
Integrative medicine treatments can improve the resistance of organic honeybee's families to common pathologies 166
Production of grain legume crops alternative to soya bean and their use in organic dairy production 162
Organic farming in the natural parks of Tuscany 156
Gli strumenti per la tutela e la valorizzazione dei salumi di qualità 156
Genetic characterisation of Nellore and Criolla cattle: preliminary results 153
Valorizzazione delle produzioni animali mediante certificazione biologica 148
Valutazione di trattamenti omeopatici e tecniche compatibili con il metodo biologico per il rafforzamento della resistenza delle famiglie di api alle più comuni patologie. 143
La ricerca italiana nel campo della zootecnia biologica 141
Processi di domesticazione: un contributo alle analisi del DNA mitocondriale (mtDNA) di antichi reperti scheletrici bovini (Bos primigenius 19.000 BP) 141
Effects of the calving concentrate pattern at the early spring in Cuban dairy farms over the milk production, global warming potential, energy use and the sustainability of the livestock systems 139
Gestione e controllo sanitario della nutria (Myocastor coypus) nell’Oasi WWF di Gabbianello (Barberino del Mugello) 138
Field Visit: Organic farms in Mugello region in Italy – background to workshop farm visits 136
AFLATOXINS ON MILK (ORGANIC AND BIODYNAMIC) MARKETED IN FLORENCE AREA 135
Evaluation of the Abruzzese shepherd dog on herds defence against predators in Tuscany. 133
Varieties of organic products from dairy sheep and goats production systems in the Mediterranean region. 132
Treatmens of honey bee colonies affected by Varroa destuctor in organic apiculture. 131
A comparison between different oxalic acid treatments in overwintering Apis mellifera colonies affected by Varroa destructor 130
ASSESSMENT OF DAIRY SHEEP WELFARE IN CONVENTIONAL AND ORGANIC FARMS 130
Animal production and marketing for the diffusion of organic farming in the natural parks of Tuscany in Italy 129
PROGETTO LIGUSTICA: SELEZIONE E SALVAGUARDIA DI API RESISTENTI ALLE MALATTIE 129
Effects of elevated atmospheric carbon dioxide concentration on floristic composition and forage quality of Mediterranean grassland 127
Characterization of meat from Pecora dell’Amiata and Pomarancina light lamb slaughtered at 20 kg of live weight 125
AN INTEGRADED ITALIAN RESEARCH PROJECT ON ORGANIC ANIMAL HUSBANDRY. 122
Influence of cashew nut bran on performance in vivo, plasma and meat composition in goats. 121
La pecora dell’Amiata 120
A comparison between different oxalic acid treatments in overwintering honeybee colonies affected by Varroa destructor Anderson & Trueman 120
The importance of the City farms on the diffusion of organic agriculture. 119
The rescue and management of wildlife animals to increase the value of territory and to improve the tourism in the Florence Province. 112
Welfare and meat quality of Limousine organic calves 110
Omeopatia nell’allevamento Biologico delle bovine da latte. 109
Viser l'autonomie alimentaire en élevage bio de vaches allaitantes, Focusing the feed autonomy in the suckler cows organic farming. 108
Utilizzazione di proteine alternative alla soia nell’alimentazione di Frisone biologiche 105
Hoof quality of Anglo-Arabian and Haflinger horses 103
Accrescimento di bovini Nelore e Chianina X Nelore allevati nello stato brasiliano del Ceará 100
Influence of bitter lupin on consumption and digestibility in organic dairy cattle soya bean free diets. 100
Evaluation of the sustainability of dairy goat systems in Tuscany. 99
Butyric acid glycerides in the diet of broiler chickens: effect of gut histology and carcass composition 95
Response surface analyses of the associative effects of lucerne hay, wheat straw and maize gluten feed on growing lambs 94
Micromorphology as a method of assessing the mountain soil sensitivity in order to elaborate the meliorative technology friendly to environment and biodiversity. 93
PRODUCTIVE PERFORMANCES OF MAREMMANA YOUNG BULLS REARED FOLLOWING ORGANIC RULES AND SLAUGHTERED AT 18 AND 24 MONTHS OF AGE. 92
Dietary extra-virgin olive oil rich in phenolic antioxidants and the aging process: long-term effects in the rat 89
PREANTRAL FOLLICULAR DEVELOPMENT IN MASSESE LAMBS BORN DURING TWO SEASONS OF THE YEAR 88
Evaluation of dairy goat welfare in different production systems in Tuscany 86
La diversificazione produttiva nella razza Maremmana come risposta alla stagionalità dei parti. Production diversifying in maremmana breed as remedy for seasonal calving. 86
Onset of puberty in Maremmana heifers 85
Morphological characteristics of Amiata donkey reared in Tuscany 85
Caratteristiche produttive di vitelloni Chianini, Charolais e Limousins. 1 - Rilievi in vita ed alla macellazione 84
L’Omeopatia in apicoltura biologica: valutazione dei trattamenti 84
Morphological characterization of Amiata donkey through Multivariate analyses 84
Morphological characteristics and chemical composition of muscle in the mirror carp (Cyprinus carpio var.specularis) as influenced by body weight. 83
Caratteristiche produttive di vitelloni Chianini, Charolais e Limousins. 2. Rilievi alla sezionatura commerciale 83
Il tipo genetico autoctono “Pecora delle crete senesi e dell’Amiata”: profilo storico. 83
Sanitary monitoring models for wild ungulate stock farms in Tuscany. 82
Herd structure in the bovine Calvana breed 82
Approaches to the treatment of diseased animals 81
Effetto dell’integrazione con soia e semola glutinata di mais di diete a base di paglia trattata e non trattata con urea sull’accrescimento di agnelli di razza appenninica 80
L'allevamento della Faraona 80
Studio sui parametri qualitativi della carne di vitelloni maremmani di 12 e 18 mesi di età 77
Caratteristiche produttive di vitelloni Chianini. Charolais e Limousins. 3. Taglio-campione, caratteristiche chimico-fisiche della carne e loro relazioni. 77
Características das carnes de bovinos Nellore do Nordeste brasileiro. 76
Efficiency and costs of the health management in an organic dairy farm where we use unconventional medicines. 76
Associative effect between straw and maize gluten feed in rations for growing lambs 75
Risposta superovulatoria e produzione embrionale in vacche Chianine dopo iniezione singola intramuscolo di p-FSH dissolto in polivinilpirrolidone 75
LA DIVERSIFICAZIONE PRODUTTIVA NELLA RAZZA MAREMMANA COME RISPOSTA ALLA STAGIONALITA' DEI PARTI. PRODUCTION DIVERSIFYING IN MAREMMANA BREED AS REMEDY FOR SEASONAL CALVING 75
Stima della composizione della carcassa in vitelloni chianini 74
Calcarea sulphurica protects bees against varroasis 73
Anatomical characteristics of carcasses from young bulls of different breeds. 73
Allevamento biologico dei Limousine al pascolo e in stalla. 73
Caratteristiche chimiche, fisiche e dietiche delle carni di bovini chianini 73
Caratteristiche delle carcasse e delle carni del vitellone chianino a 12 e 20 mesi di età. 72
AFLATOXIN IN MILK FROM ORGANIC FARMS IN TUSCANY 71
Haematic parameters of Maremmana breed. 71
Morphological, chemical-physical and mineralogical characteristics on hoof of Anglo-Arabian and Maremmano Horses and discriminant analysis (PCA) on mineral content 71
Meat and carcass characterization of Maremmana cattle aged 12 and 18 months. 69
Adattamento climatico di vitelli chianini, marchigiani, Brahman, Nellore e loro incroci allevati in Messico e Brasile 69
Caratteristiche del vitellone Chianino a 12 e a 20 mesi di età. Rilievi alla macellazione. 68
Caratteristiche morfologiche di Mytilus galloprovincialis Lamarck di taglia commerciale 67
Caratteristiche degli allevamenti ovini da latte in alcune province della Toscana. 67
Accrescimenti di bovini maremmani puri dallo svezzamento a 20 mesi di età. 67
Allevamenti della razza Limousine in Mugello 67
Caratteristiche della carcassa di vitelloni Chianini in funzione della concentrazione energetica della dieta e del peso di macellazione. 67
Totale 12.508
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20203.210 0 511 137 336 267 379 177 467 166 223 509 38
2020/20213.595 322 231 330 466 117 468 127 344 192 512 97 389
2021/20221.958 133 356 43 97 53 39 44 125 48 61 420 539
2022/20235.206 533 419 198 444 552 1.033 604 333 659 71 207 153
2023/20242.338 128 265 415 227 187 125 147 347 56 199 153 89
2024/2025677 480 197 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 22.354