MARTINI, ANDREA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 11.436
NA - Nord America 8.291
AS - Asia 1.324
AF - Africa 72
SA - Sud America 58
OC - Oceania 26
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 21.209
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.234
PL - Polonia 4.514
IT - Italia 1.971
IE - Irlanda 1.150
SE - Svezia 972
UA - Ucraina 930
DE - Germania 744
HK - Hong Kong 505
FI - Finlandia 346
GB - Regno Unito 245
CN - Cina 229
TR - Turchia 195
JO - Giordania 152
RU - Federazione Russa 148
CH - Svizzera 101
VN - Vietnam 100
FR - Francia 87
SG - Singapore 68
SC - Seychelles 63
CA - Canada 47
BE - Belgio 46
BG - Bulgaria 32
IN - India 29
BR - Brasile 27
ES - Italia 26
GR - Grecia 16
CZ - Repubblica Ceca 15
RO - Romania 14
AU - Australia 13
IR - Iran 13
NZ - Nuova Zelanda 13
NL - Olanda 12
SI - Slovenia 12
PK - Pakistan 11
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 10
CL - Cile 9
MX - Messico 9
NO - Norvegia 8
PE - Perù 8
DK - Danimarca 6
EC - Ecuador 6
JP - Giappone 6
EE - Estonia 5
PT - Portogallo 5
RS - Serbia 5
AT - Austria 4
CO - Colombia 4
CY - Cipro 4
MD - Moldavia 4
AR - Argentina 3
EG - Egitto 3
HR - Croazia 3
EU - Europa 2
ID - Indonesia 2
LT - Lituania 2
MT - Malta 2
MU - Mauritius 2
PH - Filippine 2
TH - Thailandia 2
TW - Taiwan 2
ZA - Sudafrica 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BO - Bolivia 1
GE - Georgia 1
GI - Gibilterra 1
KR - Corea 1
MY - Malesia 1
NG - Nigeria 1
PA - Panama 1
TN - Tunisia 1
Totale 21.209
Città #
Warsaw 4.498
Chandler 1.411
Jacksonville 1.326
Dublin 1.108
Fairfield 393
Princeton 357
Florence 322
Wilmington 283
Cambridge 270
Ashburn 261
Hong Kong 254
Ann Arbor 253
Boston 245
Boardman 229
Woodbridge 200
Beijing 190
Medford 153
Houston 151
Buffalo 146
Izmir 134
Seattle 125
Dong Ket 96
Milan 95
Bern 85
West Jordan 82
Menlo Park 80
Norwalk 78
Altamura 74
Lawrence 64
Frankfurt Am Main 48
Brussels 44
Hillsboro 44
Rome 44
San Diego 44
Singapore 38
Toronto 33
Los Angeles 32
Andover 31
Dearborn 31
Falls Church 29
Auburn Hills 28
Bologna 27
New York 27
Saint Petersburg 23
Barcelona 21
Perugia 21
Salerno 21
Verona 21
Redwood City 20
Prato 18
Helsinki 17
San Antonio 17
Shanghai 17
Padova 16
Sofia 16
Turin 16
Istanbul 15
Mountain View 15
Bastia 13
Naples 12
Prad am Stilfser Joch 12
Sesto Fiorentino 12
Roverbella 11
Grosseto 10
Trento 10
Ankara 9
Athens 8
Cinisello Balsamo 8
Hanover 8
Nanjing 8
Redmond 8
Scandicci 8
Torino 8
Atlanta 7
Capannori 7
Dallas 7
Genoa 7
Laurel 7
London 7
Moscow 7
Munich 7
Parma 7
San Martino Buon Albergo 7
Bengaluru 6
Bergamo 6
Cernusco sul Naviglio 6
Columbus 6
Gloucester 6
Napoli 6
Santiago 6
Siena 6
Terni 6
Trieste 6
Washington 6
Zurich 6
Auckland 5
Bagno A Ripoli 5
Castelvecchio Pascoli 5
Central 5
Chiclayo 5
Totale 14.049
Nome #
The use of homeopathy in beekeeping to increase the resistance of the bee families against Varroasis 530
Fondamenti di Anatomia, Fisiologia e Zoognostica 383
Performance of organic grain legumes in Tuscany 226
Note biologiche su Lipoptena cervi L. (Diptera, Hippoboscidae) ectoparassita di ungulati e possibile vettore di zoonosi 218
Typical edible non-dairy animal products in Africa from local animal resources 213
Use of prolactin as an indicator of stress in purebred and crossbred cattle in a farm of Yucatán (Mexico) 207
Phosphorus 30 CH to control Varroa population in Apis mellifera colonies 206
Possible development of the organic production in a moutain area of the Florence province in Tuscany 201
Milk production and sustainability of the dairy livestock systems with a high calving concentrate pattern at the early spring 198
Biodiversità e qualità delle produzioni foraggere in Val d’Orcia e Biodiversità e qualità casearie in Val d’Orcia. 197
Qualitative Hoof Characteristics in Anglo-Arabian Horses and Monterufoli Ponies Reared in the Same Farm 196
Growth pattern of Chianina bulls from 6 to 24 months fed two different diets. 2. Tissues. 188
Il pascolo come risorsa indispensabile per la zootecnia biologica. 184
Il benessere degli animali nella zootecnia biologica e low input 181
Fattening system influences fatty acid composition in organic Maremmana bullocks 177
Monterufoli Pony Morphological Characterization and Standard Breed Updating 177
Valutazione del benessere delle capre in differenti sistemi di produzione in Toscana. 175
DIFFERENT SILAGE AFFECTS BEHAVIOR IN LACTATING DAIRY COWS 174
Caratterizzazione degli allevatori di capre della Toscana. 165
Integrative medicine treatments can improve the resistance of organic honeybee's families to common pathologies 161
Genetic characterisation of Nellore and Criolla cattle: preliminary results 150
Organic farming in the natural parks of Tuscany 150
Valorizzazione delle produzioni animali mediante certificazione biologica 144
Production of grain legume crops alternative to soya bean and their use in organic dairy production 143
Valutazione di trattamenti omeopatici e tecniche compatibili con il metodo biologico per il rafforzamento della resistenza delle famiglie di api alle più comuni patologie. 142
Gli strumenti per la tutela e la valorizzazione dei salumi di qualità 141
La ricerca italiana nel campo della zootecnia biologica 137
Gestione e controllo sanitario della nutria (Myocastor coypus) nell’Oasi WWF di Gabbianello (Barberino del Mugello) 137
Processi di domesticazione: un contributo alle analisi del DNA mitocondriale (mtDNA) di antichi reperti scheletrici bovini (Bos primigenius 19.000 BP) 136
Field Visit: Organic farms in Mugello region in Italy – background to workshop farm visits 135
Effects of the calving concentrate pattern at the early spring in Cuban dairy farms over the milk production, global warming potential, energy use and the sustainability of the livestock systems 135
AFLATOXINS ON MILK (ORGANIC AND BIODYNAMIC) MARKETED IN FLORENCE AREA 132
Evaluation of the Abruzzese shepherd dog on herds defence against predators in Tuscany. 132
A comparison between different oxalic acid treatments in overwintering Apis mellifera colonies affected by Varroa destructor 130
Treatmens of honey bee colonies affected by Varroa destuctor in organic apiculture. 129
Animal production and marketing for the diffusion of organic farming in the natural parks of Tuscany in Italy 127
PROGETTO LIGUSTICA: SELEZIONE E SALVAGUARDIA DI API RESISTENTI ALLE MALATTIE 127
Varieties of organic products from dairy sheep and goats production systems in the Mediterranean region. 124
Effects of elevated atmospheric carbon dioxide concentration on floristic composition and forage quality of Mediterranean grassland 123
AN INTEGRADED ITALIAN RESEARCH PROJECT ON ORGANIC ANIMAL HUSBANDRY. 120
A comparison between different oxalic acid treatments in overwintering honeybee colonies affected by Varroa destructor Anderson & Trueman 120
Characterization of meat from Pecora dell’Amiata and Pomarancina light lamb slaughtered at 20 kg of live weight 119
Influence of cashew nut bran on performance in vivo, plasma and meat composition in goats. 118
ASSESSMENT OF DAIRY SHEEP WELFARE IN CONVENTIONAL AND ORGANIC FARMS 118
The importance of the City farms on the diffusion of organic agriculture. 117
La pecora dell’Amiata 116
Welfare and meat quality of Limousine organic calves 108
Viser l'autonomie alimentaire en élevage bio de vaches allaitantes, Focusing the feed autonomy in the suckler cows organic farming. 106
Utilizzazione di proteine alternative alla soia nell’alimentazione di Frisone biologiche 104
Hoof quality of Anglo-Arabian and Haflinger horses 102
Omeopatia nell’allevamento Biologico delle bovine da latte. 101
The rescue and management of wildlife animals to increase the value of territory and to improve the tourism in the Florence Province. 100
Influence of bitter lupin on consumption and digestibility in organic dairy cattle soya bean free diets. 99
Accrescimento di bovini Nelore e Chianina X Nelore allevati nello stato brasiliano del Ceará 96
Evaluation of the sustainability of dairy goat systems in Tuscany. 96
Butyric acid glycerides in the diet of broiler chickens: effect of gut histology and carcass composition 93
Micromorphology as a method of assessing the mountain soil sensitivity in order to elaborate the meliorative technology friendly to environment and biodiversity. 93
Response surface analyses of the associative effects of lucerne hay, wheat straw and maize gluten feed on growing lambs 91
PRODUCTIVE PERFORMANCES OF MAREMMANA YOUNG BULLS REARED FOLLOWING ORGANIC RULES AND SLAUGHTERED AT 18 AND 24 MONTHS OF AGE. 91
Dietary extra-virgin olive oil rich in phenolic antioxidants and the aging process: long-term effects in the rat 86
La diversificazione produttiva nella razza Maremmana come risposta alla stagionalità dei parti. Production diversifying in maremmana breed as remedy for seasonal calving. 85
PREANTRAL FOLLICULAR DEVELOPMENT IN MASSESE LAMBS BORN DURING TWO SEASONS OF THE YEAR 84
Evaluation of dairy goat welfare in different production systems in Tuscany 84
Onset of puberty in Maremmana heifers 83
Morphological characteristics of Amiata donkey reared in Tuscany 83
Morphological characterization of Amiata donkey through Multivariate analyses 82
Morphological characteristics and chemical composition of muscle in the mirror carp (Cyprinus carpio var.specularis) as influenced by body weight. 81
Caratteristiche produttive di vitelloni Chianini, Charolais e Limousins. 1 - Rilievi in vita ed alla macellazione 81
Il tipo genetico autoctono “Pecora delle crete senesi e dell’Amiata”: profilo storico. 81
L’Omeopatia in apicoltura biologica: valutazione dei trattamenti 80
Herd structure in the bovine Calvana breed 80
Sanitary monitoring models for wild ungulate stock farms in Tuscany. 79
Approaches to the treatment of diseased animals 79
Caratteristiche produttive di vitelloni Chianini, Charolais e Limousins. 2. Rilievi alla sezionatura commerciale 78
L'allevamento della Faraona 78
Effetto dell’integrazione con soia e semola glutinata di mais di diete a base di paglia trattata e non trattata con urea sull’accrescimento di agnelli di razza appenninica 77
Studio sui parametri qualitativi della carne di vitelloni maremmani di 12 e 18 mesi di età 76
Características das carnes de bovinos Nellore do Nordeste brasileiro. 75
Associative effect between straw and maize gluten feed in rations for growing lambs 74
Risposta superovulatoria e produzione embrionale in vacche Chianine dopo iniezione singola intramuscolo di p-FSH dissolto in polivinilpirrolidone 74
Caratteristiche produttive di vitelloni Chianini. Charolais e Limousins. 3. Taglio-campione, caratteristiche chimico-fisiche della carne e loro relazioni. 74
Efficiency and costs of the health management in an organic dairy farm where we use unconventional medicines. 74
Stima della composizione della carcassa in vitelloni chianini 73
LA DIVERSIFICAZIONE PRODUTTIVA NELLA RAZZA MAREMMANA COME RISPOSTA ALLA STAGIONALITA' DEI PARTI. PRODUCTION DIVERSIFYING IN MAREMMANA BREED AS REMEDY FOR SEASONAL CALVING 72
Calcarea sulphurica protects bees against varroasis 70
Caratteristiche delle carcasse e delle carni del vitellone chianino a 12 e 20 mesi di età. 70
Caratteristiche chimiche, fisiche e dietiche delle carni di bovini chianini 70
Morphological, chemical-physical and mineralogical characteristics on hoof of Anglo-Arabian and Maremmano Horses and discriminant analysis (PCA) on mineral content 70
AFLATOXIN IN MILK FROM ORGANIC FARMS IN TUSCANY 69
Haematic parameters of Maremmana breed. 68
Meat and carcass characterization of Maremmana cattle aged 12 and 18 months. 68
Adattamento climatico di vitelli chianini, marchigiani, Brahman, Nellore e loro incroci allevati in Messico e Brasile 68
Caratteristiche del vitellone Chianino a 12 e a 20 mesi di età. Rilievi alla macellazione. 67
Anatomical characteristics of carcasses from young bulls of different breeds. 67
Caratteristiche degli allevamenti ovini da latte in alcune province della Toscana. 66
Accrescimenti di bovini maremmani puri dallo svezzamento a 20 mesi di età. 65
Caratteristiche del vitellone Chianino a 12 e a 20 mesi di età. Parametri fisici e componenti azotate della carne. 64
Caratteristiche morfologiche di Mytilus galloprovincialis Lamarck di taglia commerciale 64
Produzione di capretti F1 ottenuti dall’incrocio di un ariete cashmere con capre di razze nordiche e mediterranee. rilevi in vita e parametri ematici 63
LA RAZZA MAREMMANA: ORIGINI PALETNOLOGICHE E CARATTERISTICHE PRODUTTIVE. THE MAREMMANA BREED: PALETHNOLOGICAL ORIGIN AND PERFORMANCE CHARACTERISTICS 63
Totale 12.084
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019643 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 458 185
2019/20203.506 296 511 137 336 267 379 177 467 166 223 509 38
2020/20213.595 322 231 330 466 117 468 127 344 192 512 97 389
2021/20221.958 133 356 43 97 53 39 44 125 48 61 420 539
2022/20235.206 533 419 198 444 552 1.033 604 333 659 71 207 153
2023/20242.114 128 265 415 227 187 125 147 347 56 199 18 0
Totale 21.453